- Konu Sahibi snickers79
-
yok tatlım şimdilik bir değişme olursa anında geçerim zaten canım inşallah sende katılırsın bu arada hala dörtleyemedik galibaselam arkadaslar sımdılık benımde gelmem kesın gıbı ınsallah bır aksılık cıkmaz bulusmayerı aynı degısmedı degılmı ınsallah gorusuruz
öykücüm, gecmis olsun canım ne oldu merak ettimkızlar umarım buluşmuşsunuzdur ben hastanelik oldum mağlesef katılamadım çok üzüldüm bide herkesten özür dilerim.
öykücüm, gecmis olsun canım ne oldu merak ettimniye hastanelik oldum demissin.Ben gidemedim zaten soylemistim katılamıycam diye.Haftasonu kursa basladım. Ama merak ettim diger arkadasları.Bulustunuzmu kızlaaaarrrr??????
kızlar umarım buluşmuşsunuzdur ben hastanelik oldum mağlesef katılamadım çok üzüldüm bide herkesten özür dilerim.
kızlar umarım buluşmuşsunuzdur ben hastanelik oldum mağlesef katılamadım çok üzüldüm bide herkesten özür dilerim.
bacım kaçırdık biz bugün 16 kasım kaydirigubbakcemile3 bende karıştırdım valla yazana kadar çıksaymışım evden yetişirmişimmerhabalar bende katılabilirmiyim 8 kasımda ????
e yapalım o zaman birşeyler ama herkes önemsemiyo gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?