Haydi kızlar,önce soğan kürüne sonrada incir kürüne başlayalım...

arkadaşlar teşekkürler birde ben adaçayı içmeye başladım buğün 15 gün içmeyi planlıyordum acaba ikisini bir mi içsem yoksa sadece birine mi yönelsem?

Canım bu bitkilerden yararlanırken dikkatli olmalı ikisi birlikte tehlikeli olmasın.Mutlaka zararlarını araştırıp öğren.Özellikle adaçayı ile ilgili,yaraının yanı sıra zararının olduğunuda söylüyorlar hatta bununla ilgili topikler vardı onlara bakarsan faydası olur.

evet arkadaşlar adaçyını yumurtlama döneminden sonra içmemeye çalışın olası düşüklere sebep olabiliyormuş

haftasonu şehir dısına cıkmıştım kısslar,mesajları yeni gördum.Çicekcik bu advil denen ilactan bende alayım o zaman.cunku benimde midem zarta zurta ağrır,migrenim zaten basıma belaydı ama bitkisel kürlerle gecirdim.Ama arasıra yine ağrıyor az da olsa.Demek herseyde içebiliriz.Tam adı advil deiimi bu ilacın??

canımmm,çok sevindim senin adına.Allah inşallah bizlere de nasip eder anne olmayı.Allah kucağına almayı nasip etsin ve coook uzun ve sağlıklı bir ömür versin sizlere.
Bizler soğan kürüne devam o zaman desenizee :)

canım benim,soğan küründen korkma.cunki bu kür rahim için cok faydalı ve sadece kistler üzerinde etkili.Yani sana zararlı olan seylere.bu arada hamile kalsan bile zararı yok.Adet gunu baslama cunki hem asıl baslama zamanı adet bittikten sonraki 7.gün,hemde zaten hassas olacaksın,belki adet sancıların olacak,seni etkileyebilir.Yoksa baska zararı yok.
ben içiyorum ama cok hafif sancılarım oldu.Cektiğim adet sancılarının yanında lafı bile olmuyor ama.mesela yumurtlama döneminde olan hafif ağrılar olurya,yada ayaklarını üsütürsünde kasıkların ağrır onun gibi bişeydi.Boyle bir iksiri dene mutlaka.Doktoruna danıs ama dediğin gibi onlar genelde karsılar.
Fakat sunu söylemek istiyorum.Yıllarca migren ağrıları cektim.Haftada 4 kere acile yatırıyorlardı beni ağrıdan.biçok ilaç kullandım.Fayda etmedi.sonra saracoğlunun bir kürüyle bu illetden kurtuldum.Şimdi arasıra ağrır cok stresli olursam yada uzulursem.Ama bir seferlik tekrarla daha iyi olacağıma eminim.onuda erteliyorum bebiş çalışmaları olduğu için:)
için rahat olsun...

canım çook teşekkür ederim evet darısı sana inşallah sen de en kısa zamanda kavuşursun bebişine. :Saruboceq:

canım benim,soğan küründen korkma.cunki bu kür rahim için cok faydalı ve sadece kistler üzerinde etkili.Yani sana zararlı olan seylere.bu arada hamile kalsan bile zararı yok.Adet gunu baslama cunki hem asıl baslama zamanı adet bittikten sonraki 7.gün,hemde zaten hassas olacaksın,belki adet sancıların olacak,seni etkileyebilir.Yoksa baska zararı yok.
ben içiyorum ama cok hafif sancılarım oldu.Cektiğim adet sancılarının yanında lafı bile olmuyor ama.mesela yumurtlama döneminde olan hafif ağrılar olurya,yada ayaklarını üsütürsünde kasıkların ağrır onun gibi bişeydi.Boyle bir iksiri dene mutlaka.Doktoruna danıs ama dediğin gibi onlar genelde karsılar.
Fakat sunu söylemek istiyorum.Yıllarca migren ağrıları cektim.Haftada 4 kere acile yatırıyorlardı beni ağrıdan.biçok ilaç kullandım.Fayda etmedi.sonra saracoğlunun bir kürüyle bu illetden kurtuldum.Şimdi arasıra ağrır cok stresli olursam yada uzulursem.Ama bir seferlik tekrarla daha iyi olacağıma eminim.onuda erteliyorum bebiş çalışmaları olduğu için:)
için rahat olsun...

evet canım adı advil ben memnunum her zaman içmiyorumda başım tutarsa yada nezlemsi gibi durum sezersem ama migrenim ciddi tuttuğunda çokta işe yaramadı o zaman ama diğer baş ağrılarında çok etkili doktorum bana regli ağrılarındada alabilirsin demişti kesmezse bi tane daha iç arkasından hiçbişey yapmaz demişti ama sen yinede doktorun varsa sor canım gerçi annemde bunu kullanıyor çevreme yaydım ilacı resmen mideye hiç dokunmuyor eskiden apranaxx kullanırdım regli öncesi tutan baş ağrılarımda karın kasık ağrılarımda ama buda iyi geliyor resmen vucudumda ilaç detoksu oldu hamişliği istemem sadece elevit kullanıyorum vitamin o kadar

birde bişey sorcam benim soğan küründe 8. günüm ilk günler akıntım oldu çok dün akşamda bebiş çalışmalarına başlamıştık reglimin 9. günüydü ve ilişki sonrası kanamam oldu koyu falanda değildi rengi açık renkbildiğimiz kan ve kaç gündür bu küre başladıktan sonrada acayip bel ağrısı bacaklarıma vuran kasıklardan ağrı çekiyorum öyle böyle değil ben belimde sinir sıkışması falanmı oldu diye düşünürken sonradan jetonum düştü kürden dolayı olabilceği ki dünde kanamam olunca anladım miyomlar temizlendiği içinmi acep arkadaşlar çünkü insanlar genelde çamurumsu akıntıdan bahsetmiş benimki normal kandı oof yaaa sabah sabah herkesten özür diliyorum iğrenç olduu a.s.

canım endişelenme,cunki sadece akıntı değil kanamaları olanlarda oluyormuş.Senin yine az olmuş,kimisi tam adet gibi oluyor mesela.Bu ağrılar işe yaradığını gösteriyor bence.biraz daha sık dişini :teselli:

saol canım yok devam kürede işte endişelnedimm yumurtlama dönemim çünküü((

canım yumurtlama gunun ne zamandı,benim 6 yada 7si.yoksa aynımıyız,,:)) hadi bakalım inşallah bebişlerimiz gelir..

Merhaba kızlar nasıl gidiyor kürler.umarım faydası olur.Bütün yazıları okuyamadım.Soğan suyunu içmeye başladıktan sonra akıntısı olan oldumu merak ettim sadece....

merhaba nargilecim ben soğan kürene reglimin 3. günü başladım bugün 9. gün ve başladıktan bi iki gün sonra şiddetli bel ağrıları çektim öyle böyle değil bende miyom varda iki adet:)) neyse ben hatta bel ağrımı belime ters bi hareketmi yaptım diye düşünürken soğan kürünün 7. günü kanamam oldu çokça değil ama azda değildi bu kanamadan 4-5 gün öncesindede akıntılarım fazlalaşmıştı sonra kanamaya çevirdi bi gece geldi ertesi gün akıntıyla karışık hafif geldi bugün mesela bişey yok ara ara bacağıma kasığımdan ağrıda vuruyor bakalım umarım faydasını gördüğüm içindir akıntının olması normal yani canım

bende hafif kasık ağrıları var nargilecim.Cok bir akıntı olmadı.Gerci kistim falan yoktu.dun gece sağ yumurtalığımda ağrı arttı biraz ama şiddetli değildi.
insallah işe yarar bu kür,diğer küre gecmeden hamile kalsak keske.çok daraldım ya,sanki bu ayda olmazsa birdaha olmayacak gibi hissediyorum.

Akıntı ve kanama olması kistlerin atıldığına işaret deniyor da o yüzden merak etmiştim canım.umarım faydası olur.Bende bu haftaya adet olucam ozaman başlamayı düşünüyorum.....

Soğan kürü aslında yumurtalık kistleri için olduğu söyleniyor.Ama rahimi ve tüpleri de temizliyormuş inşallah sanada faydası olur.Ama hem ümitsizliğe kapılamak yok.Bebeğine kavuşana kadar pes etme canım.......
Bizde tüp bebek tedavisine başlıyoruz ağustosta o zamana kadar soğan suyu kürünü yapıcam.

canım,gercekten tuplere de mi faydalıymış!!!İşte buna cok sevindim.Diğer faydalarına hatim etmiştim ama bunu bilmiyordum.
Bu arada insallah rabbim tedavinin sonucunu verir.Tum kalbimle duacınım,guzel haberlerini bize verirsin insallah :))

Akıntı ve kanama olması kistlerin atıldığına işaret deniyor da o yüzden merak etmiştim canım.umarım faydası olur.Bende bu haftaya adet olucam ozaman başlamayı düşünüyorum.....

inşallah canım faydası oluyordur. inşallah sanada olucak faydası allah hepimizin gönlüne göre versin canım :Saruboceq:

Yapışkanlık sağlayan sıvıları akıntı ile birlikte atıyormuş.Ben bunu bir sitede okumuştum.Tekrar bulabilirsem linki veririm sizlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…