arkadaşlar teşekkürler birde ben adaçayı içmeye başladım buğün 15 gün içmeyi planlıyordum acaba ikisini bir mi içsem yoksa sadece birine mi yönelsem?
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aay sen çok yaşa emii yeni gördüm mesajıı
valla inşallah işe yararda midem boşuna ağrımasa barii
benim midem normalde zaten hassa işte bugün daha iyiydi ağrı var ama daha çekilir bakalım hayırlsı ilaçta içmek istemiyorum ben hamişliğe karar verdiğimden beri advil dışında ilaç kullanmıyorum onuda kadın doğumcum vermişti joker gibi ilaç kaydirigubbakcemile3 baş ağrısı nezle grip kas ağrısına herşeye iyi geliyor bitkiselmiş hamişte kalsam zarar vermezmiş doktor dediydi ki benim migrenim varr oof yanii amaan nede çok şeyim varrr kaydirigubbakcemile3
Merhaba arkadaşlar bizde bir problem olmamasına rağmen ben her ihtimale karşı geçen ay soğan bu ay incir kürü uyguladım.ondan mı bilmiyorum bugün hamile olduğumu öğrendim.Allah inşallah en kısa zamanda isteyen herkese nasip eder.
Anladım canım bilgi için teşekkürler.Ama nedense ben bu soğan küründen korkuyorum sanki farklı bişey olucakmış gibi geliyo.Yani bende çok kist var yumurtalarımda ağrı sancı yaparsa diye korkuyorum ve bunu doktoruma söyleyip söylememkte kararsızım.Çünkü birçok doktor böyle bitkisel karışımlara karşı.Kistlerimde birden yok olursa anlar gibime geliyo ne yapsam yahuuuCADIARZU
canımmm,çok sevindim senin adına.Allah inşallah bizlere de nasip eder anne olmayı.Allah kucağına almayı nasip etsin ve coook uzun ve sağlıklı bir ömür versin sizlere.
Bizler soğan kürüne devam o zaman desenizee :)
Anladım canım bilgi için teşekkürler.Ama nedense ben bu soğan küründen korkuyorum sanki farklı bişey olucakmış gibi geliyo.Yani bende çok kist var yumurtalarımda ağrı sancı yaparsa diye korkuyorum ve bunu doktoruma söyleyip söylememkte kararsızım.Çünkü birçok doktor böyle bitkisel karışımlara karşı.Kistlerimde birden yok olursa anlar gibime geliyo ne yapsam yahuuuCADIARZU
haftasonu şehir dısına cıkmıştım kısslar,mesajları yeni gördum.Çicekcik bu advil denen ilactan bende alayım o zaman.cunku benimde midem zarta zurta ağrır,migrenim zaten basıma belaydı ama bitkisel kürlerle gecirdim.Ama arasıra yine ağrıyor az da olsa.Demek herseyde içebiliriz.Tam adı advil deiimi bu ilacın??
canım endişelenme,cunki sadece akıntı değil kanamaları olanlarda oluyormuş.Senin yine az olmuş,kimisi tam adet gibi oluyor mesela.Bu ağrılar işe yaradığını gösteriyor bence.biraz daha sık dişini :teselli:
merhaba nargilecim ben soğan kürene reglimin 3. günü başladım bugün 9. gün ve başladıktan bi iki gün sonra şiddetli bel ağrıları çektim öyle böyle değil bende miyom varda iki adet:)) neyse ben hatta bel ağrımı belime ters bi hareketmi yaptım diye düşünürken soğan kürünün 7. günü kanamam oldu çokça değil ama azda değildi bu kanamadan 4-5 gün öncesindede akıntılarım fazlalaşmıştı sonra kanamaya çevirdi bi gece geldi ertesi gün akıntıyla karışık hafif geldi bugün mesela bişey yok ara ara bacağıma kasığımdan ağrıda vuruyor bakalım umarım faydasını gördüğüm içindir akıntının olması normal yani canım
bende hafif kasık ağrıları var nargilecim.Cok bir akıntı olmadı.Gerci kistim falan yoktu.dun gece sağ yumurtalığımda ağrı arttı biraz ama şiddetli değildi.
insallah işe yarar bu kür,diğer küre gecmeden hamile kalsak keske.çok daraldım ya,sanki bu ayda olmazsa birdaha olmayacak gibi hissediyorum.
Soğan kürü aslında yumurtalık kistleri için olduğu söyleniyor.Ama rahimi ve tüpleri de temizliyormuş inşallah sanada faydası olur.Ama hem ümitsizliğe kapılamak yok.Bebeğine kavuşana kadar pes etme canım.......
Bizde tüp bebek tedavisine başlıyoruz ağustosta o zamana kadar soğan suyu kürünü yapıcam.
Akıntı ve kanama olması kistlerin atıldığına işaret deniyor da o yüzden merak etmiştim canım.umarım faydası olur.Bende bu haftaya adet olucam ozaman başlamayı düşünüyorum.....
canım,gercekten tuplere de mi faydalıymış!!!İşte buna cok sevindim.Diğer faydalarına hatim etmiştim ama bunu bilmiyordum.
Bu arada insallah rabbim tedavinin sonucunu verir.Tum kalbimle duacınım,guzel haberlerini bize verirsin insallah :))
inşallah canım faydası oluyordur. inşallah sanada olucak faydası allah hepimizin gönlüne göre versin canım :Saruboceq: