Haydi kızlar,önce soğan kürüne sonrada incir kürüne başlayalım...

Yapışkanlık sağlayan sıvıları akıntı ile birlikte atıyormuş.Ben bunu bir sitede okumuştum.Tekrar bulabilirsem linki veririm sizlere...
Slm canim benim de reglimin 1.gunu bende bugun basladim sogan kurune ama biraz endiseliyim yumurtlama gunlerinde iliskide bulundugumuzda spermleri vucuttan atarmi acaba diye kafama takildi

canım,adet döneminde başlamıyorsun bu küre.Bu kür aslında istediğin zaman başlayabileceğin bir kür ama eğer gercek etkisini görmek istiyorsan ve maxımum fayda sağlamasını istiyorsan,en erken adetin bittikten 7 gun sonra baslayacaksın.mesela haziran 1inde adetin basladı,6sında bitti.ayın 13ünde baslayacaksın bu küre.Gunde 2 kere içilecek ve bu sekilde 15 gun devam edecksin.15 gun sonra bırakacaksın.zaten bıraktığında adetine yakın olmuş oluyosun.sonra adetini gecirip bu sefer diğer adetine 10 gun kala baslayacaksın ve 7 gun içeceksin.

incir kürü ise istediğin zaman baslanan bir kur 21 gun uygulanıyor.ara verip tekrar yapılıyor.Fakat hem soğan kürü hem incir aynı anda yapılamıyor.Önce soğan kürüyle temizleniyor,sonrada incir yumurtayı geliştiriyor.
benim bugun 2.gunum soğan kurunde.Henuz bi akıntı vs olmadı.
Merhabala.. bazi sitelerde de sogan suyunun adetin 5. Gunu baslanmasi gerektigi yaziyor. Kafam cok karisti. Bendede kist var ve gebe kalamiyorum. Kokaylastirmak icin sogan kürü uygulcam ama en dogru zaman ne zaman. Adetten once mi adetten sonra mi. Ve incir kürüde sogan kürü bittikten kac gun sonra uygulanacak. Acikca yazarmisiniz lutfen gercekten aydinlatilmaya ihtiyacm var

merhaba canım normalde regli bittikten sonra 7 gün sonra başlanıyor ama ben 3. günü başladım regliyken yani saraçoğlu her zaman başlanabilceğini söylemişti ama en etkilisi regliden 7 gün sonra diye belirtmişti canım

incir kürüde 15 tane kuru inciri 2 bardak klorsuz suyu kaynatıp içine atıyorsun ağzı kapalı 20 dakika kaynatıyorsun sonra ılımaya bırakıp bi güzel öğle ve akşam yemeğinden on beş dakika önce ikiye bölerek içiyosun istersen sabah akşam yap istersen üçe böle sabah öğle akşam ya ama her gün yeniden hazırlıyorsun saraçoğlunun sitesinde ayrıntıları bulabilirsin canım
Sogan kürü bittikten snra incir kurune aradan kac gun gectikten snra baslamaliyiz

öncellikle tüm kalbimle hepinizin ve tabiki kendiminde hamile kalmasını diliyorum ve soruma geçiyorum. 2 senelik evliyim adet düzensizliğim var bir kaç ay adet olmadığım bile olmuyor ayrıca yumurtalarım tembelmiş doktorlara gitmekten öyle çok bunaldım ki hep bi umutsuzluk bende bu soğan kürü ve incir kürüne başlamak istiyorum ama nasıl başlıycağımı bilmiyorum lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar ALLAH RIZASI İÇİN CEVAP YAZIN ANNE OLMAK İSTİYORUM...RABBİM HEPİMİZE SAĞLIKLI HAYIRLI BEBİŞLER EVLATLAR NASİP ETSİN TEZ VAKKİTTE İNŞALLA
ACİL CEVAP

Slm Arkadaslar bende soğan kürüne başladım bir haftadır içiyorum ilk başta bikac gün yoğun akinti oldu iki gündür de kanama başladı anlamadım bırakmadımda bende çikolata kisti var belki temizleniyor düşüncesi ile devam ediyorum bakalım inşallah bende bu kürle gebe kalabilirim

öncellikle tüm kalbimle hepinizin ve tabiki kendiminde hamile kalmasını diliyorum ve soruma geçiyorum. 2 senelik evliyim adet düzensizliğim var bir kaç ay adet olmadığım bile olmuyor ayrıca yumurtalarım tembelmiş doktorlara gitmekten öyle çok bunaldım ki hep bi umutsuzluk bende bu soğan kürü ve incir kürüne başlamak istiyorum ama nasıl başlıycağımı bilmiyorum lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar ALLAH RIZASI İÇİN CEVAP YAZIN ANNE OLMAK İSTİYORUM...RABBİM HEPİMİZE SAĞLIKLI HAYIRLI BEBİŞLER EVLATLAR NASİP ETSİN TEZ VAKKİTTE İNŞALLA
ACİL CEVAP
Slm Arkadasim soğan kürü yapanların çoğu düzenli adet görmeye başlamış sende yapmadıysan şimdiye kadar bir an önce başla ben basliyali bi hafta oldu 15 günü tamamliyacam bendede kist var bi yumurtaligim da alındı Allahtan umut kesilmez hiç bi çare bulamazsam tüp bebek düşünüyorum ama soğan ve incir kürünü deneyeyim önce bakalım nasip

Ya bende pco var. Saracoglunun yerine gidip kur aldım. Once sogan kuru dediler sonra testere dişli aslan pençesi. Onbeş gun sogan uyguladim. Onbes gundurde aslan pençesi iciyorum. Sogan yaparken hic akintim yoktu ama su uc dort gundur baya akintim olmaya basladi. Bilgisi olan boyle olan varmi

Ya bende pco var. Saracoglunun yerine gidip kur aldım. Once sogan kuru dediler sonra testere dişli aslan pençesi. Onbeş gun sogan uyguladim. Onbes gundurde aslan pençesi iciyorum. Sogan yaparken hic akintim yoktu ama su uc dort gundur baya akintim olmaya basladi. Bilgisi olan boyle olan varmi
Kuzenimdede pko vardı şimdi gebe özel bişey yapmadan gebe kaldı Rabbim herkese nasip etsin inşallah bizlerede

Selam kızlar bende 8 yıllik evliyim pcos var bende adetin 7. Günü 27 ocakta soğan kurune başladım 15 gün kullandim tekrar ne zaman başlamaliyım

X