- 25 Mart 2007
- 881
- 10
Yapışkanlık sağlayan sıvıları akıntı ile birlikte atıyormuş.Ben bunu bir sitede okumuştum.Tekrar bulabilirsem linki veririm sizlere...
canım bulursan lutfen paylaş olurmu..içim rahat etsin:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapışkanlık sağlayan sıvıları akıntı ile birlikte atıyormuş.Ben bunu bir sitede okumuştum.Tekrar bulabilirsem linki veririm sizlere...
canım ben adet bittikten sonra (sanırım 7.günde) başlamıştım soğan kürüne ve 15 gün devam ettim bitti.hemen soğan kürü bitince ertesi gün incir kürüne başladım 21 gün de onu uyguladım.Bende bir problem olmamasına rağmen yaptım belki de onun sayesinde hamile kaldım.siz de uygulayın.
sen kacıcı gü basladı canım sogan kürünu kullanırken bebek yapmıyosunuz demi bir soraki aymı baslıcaksın bebek için
kızlar bana afakanlar bastı soğan kürünü 10 gün yaptım 15 e tamamlayamıycam eeeeeeeeh oldumm yaa sıkıntı bastı birden
sorma canım yaa,bende son 3 gundur aksatıyorum.gecen haftada aksatmıştım.İnşallah yaptığımız işe yarar.Ama ben içimine alıştım.Ilıyınca hiç duraksamadan su içer gibi bir dikişte içtiğimde kokusunu ve tadını almıyorum.daha rahat oluyor..
ya aslına bakarsan bende coktan bıktım ama benden cok akıntı(kahverengi falan) gelmeyince acaba bişey temizlenmedimi diye dusunuyorum.biraz daha devam edeyim diyorum.sonra zaten hemen incir kürüne gecicem.En azından tadı daha guzeldir yahu kaydirigubbakcemile3
canım beyaz soğan neden arıyorsunki,bu kür bildiğimiz hani çarsıda pazarda satılan soğanla yapılıyor.Aksine dısı beyaz,mor vs olan olmayacak.Bildiğimiz soğan işte.:))
adetin bittikten sonraki 6.gunde falan uygulamaya başlıyorsun.15 gun devam ediyorsun.Ben soğan kürünün 1.etabını bitirdim.
anlamadığın birsey olursa sor canım mutlaka..
çok sağol canım benim aklımda öyle kalmış sanki....o zaman ben de hemen başlayayım,benim için de dua edin,ALLAH C.C. yardımcımız olsun inşallah.....
walla reglimi erkene çekicek sanırsam soğan kürü kızlarrr 7 gün kala kanamam oldu devamı yok ama hayırlısı inşallah işe yaramıştır
insallah canım,kanamalar normal miş ya zaten,dert etme.Belli olmaz bir sürpriz çıkar belki bu kanamaların ardından:))