Haydi kızlar,önce soğan kürüne sonrada incir kürüne başlayalım...

kızlar günaydın soğan kürü yapıyorum ya dün 10. gündü gece olanı yapamadım tansiyonum düştü uyuyayakaldım sorun olmaz dimi gündüz yaptıydım gece olanı atlamış oldum:)))

canım ben adet bittikten sonra (sanırım 7.günde) başlamıştım soğan kürüne ve 15 gün devam ettim bitti.hemen soğan kürü bitince ertesi gün incir kürüne başladım 21 gün de onu uyguladım.Bende bir problem olmamasına rağmen yaptım belki de onun sayesinde hamile kaldım.siz de uygulayın.

canım tebrik ederim allah saglıcakla kucagına aldırsın

bende seni gibi kullanmak istiyorum kürü adet bittiten sonra 15 gü sogan kürü hemen ertesi günde baslamak sürretiyle 21 gün incir kürü
bendede bi sorun yok ama bende uygulamak istiyorum
bide bu kürü yaparken calısmaları aksatmıyoruz demi yoksa kür yaparken bebek tutmuyomu onu ögrene bilirmiyim sen bu kürü uyguladıgın aymı hamile kaldın yoksa birsonraki aymı
şimdi benim regilim 9 temmuz basladı 15 inde regil bitiyo sogam kürü baslıcam 30 temmuz sogan kürü bitiyo 31 temmuz icirkürü agustosun 21 indede icir kürüm bitecek buarada ben bu iki ayı bitirerek 2 kere yumurtlama dönemimede restmi cekicem yoksa buarada hamilede kalabilirmiyim off yaakafamçokkarıştı

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bana afakanlar bastı soğan kürünü 10 gün yaptım 15 e tamamlayamıycam eeeeeeeeh oldumm yaa sıkıntı bastı birden

sen kacıcı gü basladı canım sogan kürünu kullanırken bebek yapmıyosunuz demi bir soraki aymı baslıcaksın bebek için

yok canım bebk içinde çalışmalar sürüyor tabide soğan kürüne reglimin 3. günü başladım şu aralar yumurtlama zamanım zatende pek bir yumurtlama belirtiside yok geçen ay incir kürü yaparken yumurtlama dönemi çok kasık ağrısı olmuştu ama yok şincik bişey

sen kacıcı gü basladı canım sogan kürünu kullanırken bebek yapmıyosunuz demi bir soraki aymı baslıcaksın bebek için

canım denemelere devam,ara vermek yok kür sürerken..:)) ayrıca bu arada hamile kalsan bile,sakıncası yok merak etme..hamile olduğun anlarsan sonlandırıyorsun sadece

kızlar bana afakanlar bastı soğan kürünü 10 gün yaptım 15 e tamamlayamıycam eeeeeeeeh oldumm yaa sıkıntı bastı birden

sorma canım yaa,bende son 3 gundur aksatıyorum.gecen haftada aksatmıştım.İnşallah yaptığımız işe yarar.Ama ben içimine alıştım.Ilıyınca hiç duraksamadan su içer gibi bir dikişte içtiğimde kokusunu ve tadını almıyorum.daha rahat oluyor..

sorma canım yaa,bende son 3 gundur aksatıyorum.gecen haftada aksatmıştım.İnşallah yaptığımız işe yarar.Ama ben içimine alıştım.Ilıyınca hiç duraksamadan su içer gibi bir dikişte içtiğimde kokusunu ve tadını almıyorum.daha rahat oluyor..

yaa içimine alışmıştım o zor gelmiyor hergün hergün afakanlar bastı bana , sıkıntılı biriyim zaten 11 gün yapmış oldum valla inşallah yaramıştır kendime inanamıyorum daha önceden basmadı afakanlar diye:))) yine iyi yaptım yanii kaydirigubbakcemile3

ya aslına bakarsan bende coktan bıktım ama benden cok akıntı(kahverengi falan) gelmeyince acaba bişey temizlenmedimi diye dusunuyorum.biraz daha devam edeyim diyorum.sonra zaten hemen incir kürüne gecicem.En azından tadı daha guzeldir yahu kaydirigubbakcemile3

ya aslına bakarsan bende coktan bıktım ama benden cok akıntı(kahverengi falan) gelmeyince acaba bişey temizlenmedimi diye dusunuyorum.biraz daha devam edeyim diyorum.sonra zaten hemen incir kürüne gecicem.En azından tadı daha guzeldir yahu kaydirigubbakcemile3

evet canım ama illaki akıntı olcek diye birşey yokki her bünye farklı çünkü ben küre başladım akıntılarım arttı hemde nasıl beyaz beyaz sonra 9. gün ilişkiyle kanamam oldu kimisinin kahverengi akıntı oluyormuş bendeki kandı resmen kısa sürdü yani herkeste farklı kiminde de ikinci üçüncü kürün devamından sonra etkili oluyormuş yani belli olmuyor canımcım

arkadaşlar ben soğan kürü uygulamak istiyorum fakat bir türlü beyaz soğan bulamıyorum,siz bu soğan kürünü nasıl soğanla uyguluyorsunuz,kırmızı mı beyaz mı mor mu?benim bildiğim kadarıyla beyaz soğanla olması gerekiyor o da kışın çıkıyormuş,yardımcı olabilirseniz sevinirim,3,5 yıldır çocuğumuz olmuyor,ben çok sık vajinit oluyorum,artık dr.a gitmekten sıkıldım zaten o ilaçlar da birkaç ay idare ediyor,lütfen bilen varsa yardımcı olabilir mi?

canım beyaz soğan neden arıyorsunki,bu kür bildiğimiz hani çarsıda pazarda satılan soğanla yapılıyor.Aksine dısı beyaz,mor vs olan olmayacak.Bildiğimiz soğan işte.:))
adetin bittikten sonraki 6.gunde falan uygulamaya başlıyorsun.15 gun devam ediyorsun.Ben soğan kürünün 1.etabını bitirdim.
anlamadığın birsey olursa sor canım mutlaka..

canım beyaz soğan neden arıyorsunki,bu kür bildiğimiz hani çarsıda pazarda satılan soğanla yapılıyor.Aksine dısı beyaz,mor vs olan olmayacak.Bildiğimiz soğan işte.:))
adetin bittikten sonraki 6.gunde falan uygulamaya başlıyorsun.15 gun devam ediyorsun.Ben soğan kürünün 1.etabını bitirdim.
anlamadığın birsey olursa sor canım mutlaka..

çok sağol canım benim aklımda öyle kalmış sanki....o zaman ben de hemen başlayayım,benim için de dua edin,ALLAH C.C. yardımcımız olsun inşallah.....

çok sağol canım benim aklımda öyle kalmış sanki....o zaman ben de hemen başlayayım,benim için de dua edin,ALLAH C.C. yardımcımız olsun inşallah.....

dualarımız seninle canım,sen hayırlısıyla basla bu küre,sonrada 2.tekrarıda yap,birde üstüne incir kürü..Sonrada önce Allah'ın izniyle gelsin bombalar:)))

walla reglimi erkene çekicek sanırsam soğan kürü kızlarrr 7 gün kala kanamam oldu devamı yok ama hayırlısı inşallah işe yaramıştır

walla reglimi erkene çekicek sanırsam soğan kürü kızlarrr 7 gün kala kanamam oldu devamı yok ama hayırlısı inşallah işe yaramıştır

insallah canım,kanamalar normal miş ya zaten,dert etme.Belli olmaz bir sürpriz çıkar belki bu kanamaların ardından:))

Merhaba kızlar,.. Öncelikle umarım herkes hamiş olur,.. Benim daha çözemediğim sorunum var. 6 ay önce siprail takılıydı ve bebek düşündüğüm için çıkarttım. Bir kızım var ve 4 yaşında ikinci için uygun zaman dedim. Arkadaşlar falan sipraili çıkarınca hemen kolay hamile kalırsın dediler ben de neredeyse her ay bu ay kesin diye diye 6 ay oldu.. Acaba bir sorun mu derken adetlerin normalde siprail takılırken 28 günde bir çok düzenliydi ve kanama biraz daha fazlaydı çıkarınca tabi bu oran düştü ama son 3 aydır bu düşüş dikkatimi çekmeye başladı siprailden sonra son adet günlerimi kalem kalem yazdım ve siprailden sonra 24-25 günde hastalanmaya başladım ve 3 aydır falan ilk gün resmen kahverengi çamurumu ve ikinci gün çamura bulanmış kan ama Sıvı değil katı ve sümüksü ve 3. Gün tamamen bitmiş oluyor. Geçen ay doktora gittim ultrasona girdim iki yumurtalığım ikisinde de kist var ama kayda değer demedi ve bana yumurtlama kolaylığı için adetimin 3. Günü başlayıp 5 gün alabileceğim hap verdi. Benimle benzer bu sorunu yaşayan Arkadaşlarım burada var mı? Var ise neler yaşadılar ve yaşamaktalar? Internette çok şeyler okudum ve kafam bulandı kanser, çikolata kisti, ne bileyim bir Sürü şey yaa uykularım kaçtı.... Ve bugün de soğan kürünü uygulamaya ve önümüzdeki ay da incir kürünü uygulamayı düşünüyorum...

Ne olur benimle birlikte bu sorunları yaşayan Arkadaşlarım varsa bana da yazarsanız çok sevinirim... Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.... Sevgiler herkese....

soğan kürünü çok duyuyorum bende pko için bende ciddi ciddi yapmayı düşünüyorum

X