cicekcik geçmiş olsun canım umarım faydasını görürsün.
Canım bende de pko var ve soğan kürünü yapmak istiyorum.Ama adet döneminde başlanıyo diye biliyorum.Ben incir kürünü yapmaya başladıktan sonra adetlerim düzenli olmaya başladı.Ama yumurtalıklarımdaki kistler nedense kaybolmuyor.Bunu için soğan kürünü bu adet dönemimde başlıycam..
merhaba kızlar
bizde bebiş için 8-9 aydır deniyoruz tık yok şimdilik bu kürlerin yanında geçen ay ilk defa pressed kullandım ama olmadı bakalım bu ayda pressed kullanıcam inşallah
ben geçen ay incir kürü yaptım ama 16. gün kasıklarımda şiddetli ağrı oldu bıraktım kistik bünyem var aman dedim kist oluşcak diye korktum benimde son bir yıldır reglim sancılı oluyor iki tane miyomum var doktor bana bunun sorun yaratmıycanı sölemişti hamiş kalmakta ama ben bu reglimin ağrılarından acep miyomlar mı sorun diye içkillendim ve reglimin 3. günü soğan kürüne başladım biraz ters yapmış oldum bakalım miyomlarım benim çok büyük değildi faydasını görcemmi bilmiyorum 4.gün bugün vatana millete hayırlı olsun ve ben bu soğan kürünü 3-4 ay daha devam ettirmeyi düşünüyorum ancak işe yarıyormuş çünkü
bu arada soğan suyu içerken benim gibi midesi bulanan varmı?? En buyuk sorun bu maalesef :a015:
canım midene mi dokunuyor acaba,2 hafta dayanamazmıısn cok mu ağrıyor :sinifsinif: Eğer ağrı yapıyorsa,ağrı başladığında famodin al istersen.ağrıya çok etkili.
bende şimdi içicem.
şerefine o zaman kaydirigubbakcemile3
Merhaba arkadaşlar bizde bir problem olmamasına rağmen ben her ihtimale karşı geçen ay soğan bu ay incir kürü uyguladım.ondan mı bilmiyorum bugün hamile olduğumu öğrendim.Allah inşallah en kısa zamanda isteyen herkese nasip eder.
canım,adet döneminde başlamıyorsun bu küre.Bu kür aslında istediğin zaman başlayabileceğin bir kür ama eğer gercek etkisini görmek istiyorsan ve maxımum fayda sağlamasını istiyorsan,en erken adetin bittikten 7 gun sonra baslayacaksın.mesela haziran 1inde adetin basladı,6sında bitti.ayın 13ünde baslayacaksın bu küre.Gunde 2 kere içilecek ve bu sekilde 15 gun devam edecksin.15 gun sonra bırakacaksın.zaten bıraktığında adetine yakın olmuş oluyosun.sonra adetini gecirip bu sefer diğer adetine 10 gun kala baslayacaksın ve 7 gun içeceksin.
incir kürü ise istediğin zaman baslanan bir kur 21 gun uygulanıyor.ara verip tekrar yapılıyor.Fakat hem soğan kürü hem incir aynı anda yapılamıyor.Önce soğan kürüyle temizleniyor,sonrada incir yumurtayı geliştiriyor.
benim bugun 2.gunum soğan kurunde.Henuz bi akıntı vs olmadı.
kızlar slm benim buğün reglimin 1. günü bende soğan kürüne başlamak istiyorum ama şimdi regli bitimini beklemek mi mantıklı ben buğün başlamayı planlıyordum EZGİM29 sen nasıl başlamıştın her 2 kürede?
Merhaba arkadaşlar bizde bir problem olmamasına rağmen ben her ihtimale karşı geçen ay soğan bu ay incir kürü uyguladım.ondan mı bilmiyorum bugün hamile olduğumu öğrendim.Allah inşallah en kısa zamanda isteyen herkese nasip eder.
kızlar slm benim buğün reglimin 1. günü bende soğan kürüne başlamak istiyorum ama şimdi regli bitimini beklemek mi mantıklı ben buğün başlamayı planlıyordum EZGİM29 sen nasıl başlamıştın her 2 kürede?