Benim bat ayın 16 sı yani bu cuma. Erken gebelik testlerinden aldım ama bu sabah yedim negatifi.((((
ben bu ayı da tamamladım kızlar..az önce adet oldum..25. günümde..umarım sizler güzel haberler alırsınız..Rabbim bizleride anne olmayı nasip etsin...
benimde bugün adet olmam gerekiyor bakalım eger olmazsam yarın test yapcam...inşallah adet olmam
olsun üzme kendini daha erken adetin gecikirse yine bi test yapalım belki pozitifi görürsün...benimde bat 18 mart yani pztsi günü merakla bekliyorum bakalım...yalnız hiç bir belirti hissetmiyorum kendimde ben yaa herkes bir sürü belirti yazıyor bende tık yok :S hayırlısı bakalım...inşallah rabbim en yakın zamanda nasip eder...
Ya aslında bişi söylim mi bütün bu belirtileri biz uyduruyoruz aslında. Çünkü en erken belirti 6-8 haftalıkken başlıyor. Biz kendimizi havaya sokuyoruz resmen. İyi midir kötü müdür blimem
kızlar hala adet olmadım:)test yapmadım henüz bugünde geçsin yarın sabah test yapcam...ilk defa adettim gecikti...
hamile kalan arkadaşlarımızın gözü aydın rabbim en kısa zamanda isteyenlere ve banada nasip etsin inş...
arkadaşlar bende mart ayında hamile kalmak istiyorum bat 15. 15martın gelmesinide istiyorum gelmemesinide
her ay umutlarım biraz daha yıkılıyor.
bu ay incir kürü keçi boynuzu kürü ve bal tarçın çörek otu karışımı yedim.münasebetten sonra yatakdan hiç çıkmadım ovülasyon testi kullandım gerisi rabbime kalmış....
çok üzgünüm içim çok yanıyo bu ayda kırmızıları gördüm. yaptığım kürler okadar çalışma boşuna gitti...rabbim yardım et ne olurbu ay doktora gidiyorum
Ya kızla belirtileri biz yapıyoruz falan diyorum ama, benim BAT yarın ama dün ve bugün kahverengi bi damla akıntı geliyo tuvalete gittiğimde. Ay yerleşme kanaması olur mu ki bu
bende bugün kırmızı kartı gördümçok umutlanmıştım bu ay ilk defa adetim gecikmişti...aglamaktan daha yeni kendime geldim eşimide umtlandırmıştım canım ya çok seviniyordu...ama artık aklıllandım kızlar çift çizgiyi görene kadar umutlanmıcam...az önce doktordan randevu aldım pazartesi adetimin 4.günü hormon testi yaptırcam demöekki birşeyler ters gidiyor kendim doğal yoldan hamile kalamıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?