- 2 Mayıs 2012
- 1.433
- 72
- 42
belirti falan varmı kardeş sende bende olsa bile psikolojikdir diyorum... yani zaten öyle gözle görülür bir belirtide yok galiba hamile değilim
olmaz mı ya ama bu ay yapmicam söz verdim kendi kendime. Kendimi dinlemicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belirti falan varmı kardeş sende bende olsa bile psikolojikdir diyorum... yani zaten öyle gözle görülür bir belirtide yok galiba hamile değilim
amin canım...bebişin annesine sımsıkı tutunmuştur sen stres yapma boşuna herşey güzel olcak...saglıklı bir şekilde yavrunu kucagına alcaksın endişelenme güzel annemiz...
kızlar nabersiniz...ben bugün adetimin 19.günündeyim..beklemeye devam ediyoruz.. dün akşam karnımda bi gerilme bi kasık ağrısı midem bulanmıyor ama ağzımda tuhaf bişi var gibi içim bulanıyor..ayakta kalıp yorulduğumda ağrıyı daha net hissediyorum..akıntım var hergün bi nohut tanesi kadar:)..çok yorgun hissediyorum kendimi hep yatmak istiyorum gecede tuhaf rüyalar gördüm..kız çocuğu gördüm rüyamda arkadaşlar mavi gözlü bana bakan güzel kız çocuğu ..göğüslerimde sızlama falan yok öyle ağrıma falanda yok..ne olcaka bu gidiş bilmiyorum bu ayda üzülmek istemiyorum ben yaa((((((((..10 gün sonra o kırmızıları istemiyorum(((((
kızlar nabersiniz...ben bugün adetimin 19.günündeyim..beklemeye devam ediyoruz.. dün akşam karnımda bi gerilme bi kasık ağrısı midem bulanmıyor ama ağzımda tuhaf bişi var gibi içim bulanıyor..ayakta kalıp yorulduğumda ağrıyı daha net hissediyorum..akıntım var hergün bi nohut tanesi kadar:)..çok yorgun hissediyorum kendimi hep yatmak istiyorum gecede tuhaf rüyalar gördüm..kız çocuğu gördüm rüyamda arkadaşlar mavi gözlü bana bakan güzel kız çocuğu ..göğüslerimde sızlama falan yok öyle ağrıma falanda yok..ne olcaka bu gidiş bilmiyorum bu ayda üzülmek istemiyorum ben yaa((((((((..10 gün sonra o kırmızıları istemiyorum(((((
canım bende bugün 15. günümdeyim...bende sen gibi hep yorgunum ve hep uyku modundayım ama bu kadarda erken belli olmaz sanırım belirtiler yaa :) hava değişikliği falan olabilir bizimkisi yada hep içimden bi ses geçen ay üstüne gördün diyor ama bilmiyorum artık nasip :) ara ara da midem bulanıyor aslında tam bulantı da denemez tam senin ifade ettiğin gibi içim karışıyor desem daha doğru olcak sanırım. inşallah bu ay hamileyizdir bende senin gibi üzülmek istemiyorum,rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...Rüyanda gerçek olur inşallah canım
inşallah canım..hergün buraya girip birşeyler okuyorum sonra bu bende yok diorum içimden olan umudum da sönüyo.. ne yapıcaz biz göğüslerimde sızlama yok die umutlarımı kaybediyorum biliyosun ben bu ay yumurtamın çatladığı günü yakaladım ertesi gün silik çizgi çıktı o günde yumurta çatladı demekkki.. işte o günün hatrına olduysa artık bakalım..sonraki günleride değerlendiremedim..yumurta çatlatma iğnesini herkese yapıyorlarmı acaba.. doktora sorucam bu ay ...eşim çok yorgun geliyor ben böyle yakalayamam günlerimi
yumurta çatlatmayla ilgili hiç bilgim yok canım ama o hayırlı olcaksa senin için inşallah yapılır sanada...Belirti olarak bende de şuan belirti yok ama daha yumurtlama haftamdayım zaten olursa önümüzdeki hafta içi belki kendini belli eder yada hiç olmaz kiminde hiç belirti olmadan hamile kalıyormuş...İnşallah bu ay hamile haberimizi duyarız valla bizde de hem ben çalışıyorum hem eşim çalışıyor ama dediğin gibi gözümden uyku akıyor çok yorgun oluyoruz ama fırsatı kaçırmamak için mecbur çabalıyoruz inşallah bu ay fırsatı iyi değerlendirebilmişizdir
günaydın kızlarrrrrrrr nasılsınız bakalım.....?...
bende meraklıyım tatlım...iyiyim bugün çookk iyiyim..bugün son iş günü.. yarın akşam annemler geliyo bana.. annem bir iki gün kalıcak pazartesi ve salı izinliyim. annemle vakit geçirmek bana iyi gelicek inş... çook daha mutlu hatta musmutlu bir şekilde geri geleceğimm
slm kızlar benimde bat 26 sı daha çok şuan çalışma aşamasındayız ya benim bir sorum olcaktı ilişkiye gün aşırı girmemk mi ii olur yoksa hergün mü?