- 17 Şubat 2013
- 698
- 136
- 323
öyle deme canım ya belki bu sefer olur
kızlar ben de hamileyim sonunda
Tek sıkıntım aşırı duygusallaştım çizgi fimlerde bile ağlıyorum, çok sinir bozucu bir durum bu nasıl geçecek bien var mı=
Tek sıkıntım aşırı duygusallaştım çizgi fimlerde bile ağlıyorum, çok sinir bozucu bir durum bu nasıl geçecek bien var mı=
canım yerleşme kanaması da olabilir ama geçen ay benim öyle olmuştu ki hiç öyle olmazdım adetim direk çok gelirdi,geçen ay leke leke geldi ilk gün bende senin gibi ümitlendim ertesi sabah bi kalktım içim boşaldı resmen adet oldum yaniinş senin öyle değildir ama çoğalırsa zannetmiyorum yerleşme kanaması olsun.insan inanamıyor sonrada acaba üstüne mi gördüm dedim test yaptım negatifi görünce ümidi kestim.inşallah önümüzdeki hafta olmam adette hamileyim die size yazar sevindiririm inş sen benden önce hamileyim haberiyle bizi sevindirirsin tabi
yeni ay yeni umut diyorum ama olmuyor işte sinirlerim çok bozuluyor normalde çok aglayan biri değilimdir şimdi ise herşeye aglıyorum psikolojimde bozuldu birde eş dost akrabaların eee hala bebek yokmu demeleri bak senden sonra evlenenlerin ikinci çocugu oldu sen hala niye yapmayıyorsun diye konuşmaları çok canımı acıtıyor...her ay aynı laflar yeter artık ya gerçekten de bıktım artık strese sokuyolar insanı beni bir kendimle başbaşa bırakın bir ama yok illa delirtcekler beni...
kızlar dilerim sizin yüzünüz güler bu ay hamile kalırsınız inşallah...allah bebek özlemiyle kimseleri yaşatmasın...
Sen beni mi tarif ettin be arkadaşım ??????
Bide benim eltim çocuk istediğimi duyunca gidip yumurta takibi falan yaptırıp o ay hamile kaldı. daha sigortasını bile yaptırmadan. Sırf ilk torun ondan olsun diye
inşallah allah hepinize versin kızlar..
Benim ilk evliliğim bu yüzden bitmişti. şimdi inanamıyorum hala ama içimde bir huzur var.
kafanıza takmayın ben istiyordum ama olsa da olur olmasa da olur düüncesine girdim, kafanıza takınca olmuyor, hele ki pcos sorununuz varsa
Ama bir süre unutup akışına bırakınca oluvertiyor
Gördüm bugün kırmızıları
yeni ay yeni umut diyorum ama olmuyor işte sinirlerim çok bozuluyor normalde çok aglayan biri değilimdir şimdi ise herşeye aglıyorum psikolojimde bozuldu birde eş dost akrabaların eee hala bebek yokmu demeleri bak senden sonra evlenenlerin ikinci çocugu oldu sen hala niye yapmayıyorsun diye konuşmaları çok canımı acıtıyor...her ay aynı laflar yeter artık ya gerçekten de bıktım artık strese sokuyolar insanı beni bir kendimle başbaşa bırakın bir ama yok illa delirtcekler beni...
kızlar dilerim sizin yüzünüz güler bu ay hamile kalırsınız inşallah...allah bebek özlemiyle kimseleri yaşatmasın...
Sen beni mi tarif ettin be arkadaşım ??????
Bide benim eltim çocuk istediğimi duyunca gidip yumurta takibi falan yaptırıp o ay hamile kaldı. daha sigortasını bile yaptırmadan. Sırf ilk torun ondan olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?