- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
aynen 7 aylık bebeğim tatlım işte tek korumasız ilişkide oldu yavrucuk:) sağolasınaneeeeem ne diyeceğimi bilemedim kuzum dha küçük bebeğin yokmuydu senin :))) hadi hayırlı olsun sağlıkla gelsin yavrucuk :))
ah canım bende oğluma dha hamle kalmadan erkekhissedyodum ve hiç değişmedi ne hissedersen o olurmuş. kız yda erkek istemek günah deil tabikide herkes önce sağlıklı olmasını ister ama herkesin kalbınden geçen bi cinsyet vardır Allah kalbıne göre verir inş. :))))ayyyy inşallahhh ya bir kızım olsa inşallah hayırlısıyla ben erkek hissettim sanki
ah canım bende oğluma dha hamle kalmadan erkekhissedyodum ve hiç değişmedi ne hissedersen o olurmuş. kız yda erkek istemek günah deil tabikide herkes önce sağlıklı olmasını ister ama herkesin kalbınden geçen bi cinsyet vardır Allah kalbıne göre verir inş. :))))
olsun canım olsun onunda dünyaya gelesi varmış =)aynen 7 aylık bebeğim tatlım işte tek korumasız ilişkide oldu yavrucuk:) sağolasın
tabi canım hayırlı evlat olsunda önemli deil ben ilkindede erkek hissetmiştim bakalım belli olur ilerdeah canım bende oğluma dha hamle kalmadan erkekhissedyodum ve hiç değişmedi ne hissedersen o olurmuş. kız yda erkek istemek günah deil tabikide herkes önce sağlıklı olmasını ister ama herkesin kalbınden geçen bi cinsyet vardır Allah kalbıne göre verir inş. :))))
kaç yaşındasıntabi canım hayırlı evlat olsunda önemli deil ben ilkindede erkek hissetmiştim bakalım belli olur ilerde
25 kuzumkaç yaşındasın
25 kuzum[/QUOT
tmam canım bende 23
ayy maşallah cnm cok güzel Allahım daim etsin inşallah cezaya ben kalcam galibabenimde, salı günü başlamıştım salı gününden 2 kazam var ama diger günlerim kazasız şükür darısı bütün günlere :) onlarında kazasını yapıp tamamlarım inşallah
Hayrli olsun inan ki öyle sevindim ki canm sanki evveldir bu haberi bekliyomusum :) masallah allah skntı vermesin insallah güzel günler gecirirsin ben gibi olmassn. Yav bide kimi görsem hamilebu arada kızlar ben hamileyim dün öğrendim
Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim burada topiginde hayırlı olsun taze annisayyyy inşallahhh ya bir kızım olsa inşallah hayırlısıyla ben erkek hissettim sanki
18 Adımda Namazda Huşuyu Sağlamak
1. Yiyip içtiklerinizin helal ve tayyib olduğundan emin olun.
2. Haramlardan uzak durun.
3. Eğer yemek hazırsa, önce yemeği yiyin.
4. Tuvalet ihtiyacınız var ise tutmaya çalışmayın.
5. Temiz ve düzgün giyinin.
6. Misvak kullanın.
7. Düzgün bir abdest alın.
8. Namaz için güvenli ve sessiz bir yer seçin.
9. Secde mahalinin temiz ve dikkati dağıtmayacak olmasına özen gösterin.
10. Namazları vaktinde cemaat ile kılın.
11. Allah'ın bizleri sürekli gördüğünün şuurunda olun.
12. Ölümü ve Allah'a döneceğinizi hatırlayın.
13. Namazda söylediğiniz her şeyi anlamları ile beraber düşünmeye çalışın.
14. Allah'ın yüceliğini ve sizin ne kadar küçük olduğunuzu düşünün.
15. Bakışlarınızı odaklayın.
16. Tadil-i erkana uyun.
17. Huşunuzun artması için dua edin.
18. 1-17. maddeleri ısrarla uygulayın ve son nefesinize kadar namazda huşuyu elde etmeye çalışın.
Allah razi olsun tatlim insallah kolay olur dogumdan korkuyorum ilk hamileligim dogumuz biraz zor olduinsallah sen pirt diye dogurirsun kuzum oglum cabuk abi oldu ama nasipHayrli olsun inan ki öyle sevindim ki canm sanki evveldir bu haberi bekliyomusum :) masallah allah skntı vermesin insallah güzel günler gecirirsin ben gibi olmassn. Yav bide kimi görsem hamile
cok tesekkurler cnm amin Allah isteyen herkeae nasip etsinAllahım kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim burada topiginde hayırlı olsun taze annis
aminnn cnm aklima bazen namaz kilarken iyi oluyo okumakamiin Rabbim nasip etsin böyle huşu dolu namaz kılabilmeyi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?