- 26 Kasım 2014
- 2.635
- 2.289
- 83
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
evet doğru sen bebekten snein dha zor işte akşam eşiml evakit geçireyim dye yatasım gelmiyor sbhta kalkasım gelmiyor ne olacak blmıyorum :))biraz daha erken yatmak gerekiyor cnm ben bebekten yatamıyorum işte o ne zaman uyursa işimi yapıp uyuyabiliyorum
gecelerde uzun ya cnm kıs günü işte oturuyor insan zamanla düzene biner inşallah ne iş yapıyorsunevet doğru sen bebekten snein dha zor işte akşam eşiml evakit geçireyim dye yatasım gelmiyor sbhta kalkasım gelmiyor ne olacak blmıyorum :))
muhasebe memuruyum cnm sen ne iş yapıyosungecelerde uzun ya cnm kıs günü işte oturuyor insan zamanla düzene biner inşallah ne iş yapıyorsun
bende cnm muhasebedeyim özel bir şirkettemuhasebe memuruyum cnm sen ne iş yapıyosun
mesleklerde aynı :)))bende cnm muhasebedeyim özel bir şirkette
bebeklerimizde aynı ay doğumlu tatlım bizde haziran sonu 2015mesleklerde aynı :)))
bebeklerimizde aynı ay doğumlu tatlım bizde haziran sonu 2015[/QU cnm nekdar
cnm nekdar hayatlarımız aynı oldgu kişiler var dmi. ama hepimiz başka şehirlerdeyiz birbirimizden haberimiz yokbebeklerimizde aynı ay doğumlu tatlım bizde haziran sonu 2015
cnm evet ama uyumak geçerli bi sebepmidir sence Allah kabul edermi blmıyorumkıCanlarimmm.yazan oldumu bilmiyorum.
Sabah namazın kazası öğlene 45 dk kalasiya yapılabilir.o zaman tam kılınır.
Eğer öğlenden sonra kaza edilecekse sadece farzi kaza edilir
canım bunu olabildiğine azaltmak gerekir.zaten İnsallah zamanla bi vakit namaz geçirince insan nasıl pişmanlık oluluyo icicnm evet ama uyumak geçerli bi sebepmidir sence Allah kabul edermi blmıyorumkı
Allah kabul etsin canım biz yapmak istedikten sonra Allah kolaylıgını veriyo hepimizin ibadetlerini kabul etsin inşallahSelam canlarm hamile oldugum icin kılamıyordum namazlarımı ve eşimin çok kızması ve zorlamasyla tekrar 1 hafta sonra basladm ve inanirmsnz kendimi daha iyi hissediyorum
teşekkürler cnm bu bilgi için o zman saat sekizdede kılsak kaçırdıysak sünnetiyle kılabilirizCanlarimmm.yazan oldumu bilmiyorum.
Sabah namazın kazası öğlene 45 dk kalasiya yapılabilir.o zaman tam kılınır.
Eğer öğlenden sonra kaza edilecekse sadece farzi kaza edilir
aminnnnnnAllahim hepimize namazlarda devamlılık versin İnsallah .
ayyyy canımmm çok sevindimmm hoşgeldin aramıza Allah daim etsinSelam canlarm hamile oldugum icin kılamıyordum namazlarımı ve eşimin çok kızması ve zorlamasyla tekrar 1 hafta sonra basladm ve inanirmsnz kendimi daha iyi hissediyorum
ne güzel canımmmm Allah daim etsinbir başladınmı devamı geliyor canlar :) çok huzurluyum inanın
aneeeeem ne diyeceğimi bilemedim kuzum dha küçük bebeğin yokmuydu senin :))) hadi hayırlı olsun sağlıkla gelsin yavrucuk :))bu arada kızlar ben hamileyim dün öğrendim
ayyyy inşallahhh ya bir kızım olsa inşallah hayırlısıyla ben erkek hissettim sankiCanım bnm içinden de kız geçti senn icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?