Haydi hanımlar kullanmadığımız ne varsa paylaşalım takas yapalım var mısınız?......

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım 4 numara lacivert koton marka ince kazak hiç giyilmedi M beden indirimden 30 tlye almıştım 15 tl
Pembe pantalonda rodimood oda yeni hiç giyilmedi 38 beden diye aldım kalıbı darmış olmadı mağazası kapandığı için değiştirme fırsatım olmadı 36 bedene uygun 10 tl

Canım 4 numara lacivert koton marka ince kazak hiç giyilmedi M beden indirimden 30 tlye almıştım 15 tl
Pembe pantalonda rodimood oda yeni hiç giyilmedi 38 beden diye aldım kalıbı darmış olmadı mağazası kapandığı için değiştirme fırsatım olmadı 36 bedene uygun 10 tl
Kazagı çok beğendim ama ben onu swet sandm:( tek ürün takas yapabilcekniyiz başka bişi seçemedim pntoln olmaz bana😢

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim konuma da bakabilirsiniz bir cok ürün var - ayakkabı canta gıyım kozmetık-begenmem halinde takas dusunebılırım.. :)

Merhabalar benimde bu bölümde konum var tüm ürünler takasa açıktır benim 2 yasında oğlum 4 yasında kızım var onlar için kıyafet kendim 36-38. Bedenim kendim için kıyafet ayakkabı takas düşünebilirim bu konu cok iyi olmus düşünen arkadaslar baksınlar Buyursunlar inşallah olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back