Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaa ne bilim ne kadar yatırım yapabilirsem ilerde o kadar bnm için iii olur die düşünüorummmbravo vallaha angelgözde
çeşme akıyoken doldurrr
angel tebrik ederim, sorumluluk sahibi biri olduğun çok bellii
aferin bbebeikkkbende çalışıorum kızlar maaşımdan her ay 3 altın yapıorum şimdi bi de kumbaram var 2 de öle yapıom 5 altınn her ayyy allah bereket versin demi ama şuan bekarım ama ilerde bu birikimin bana faydası olur die düşünüorummm
melis ne yaptıki acep aldımı bileziğini,aldım çidomm yarın eklicem resminii
he he evit oo şimdide vanilya olduuuşu melisimin çido çido dediği senmsn cnm bende angelgozde cnm m.o
bende çalışıorum kızlar maaşımdan her ay 3 altın yapıorum şimdi bi de kumbaram var 2 de öle yapıom 5 altınn her ayyy allah bereket versin demi ama şuan bekarım ama ilerde bu birikimin bana faydası olur die düşünüorummm
aldım bilezigi kasım sonunda listede çeyrek toplamı 1 bilezik lahacım.
yarın eklicem vanilyamm
kız öle bir geçer zaman ki topiğindeim gelsenizee çok hareketli orasıııınresdin sennn yahuubiriktirr elinden geldince bidenmm çok yaayr olcak bak gör ilerde sanaa
kız öle bir geçer zaman ki topiğindeim gelsenizee çok hareketli orasıııı
diziler de cnmmmTertooo nerde o topic tarif etsene helee
hoşbuldum gememiz güzel olsun he he çidomm ben hep öyle diyodum emmee sen kayantın vaniş:))melis hoşgeldin datlum,
sen bana yine çido de emi
yarın bilezgin resmini atarım çidomm:)))ay canım çokkk sevindim yaa, hayırlı olsun bileziğin bitanemm
ee nasıl fiyatlar kaç gramı ne kadara aldın azcık bilgi ver bakemm..
melis hoşgeldin datlum,
sen bana yine çido de emi
kız öle bir geçer zaman ki topiğindeim gelsenizee çok hareketli orasıııı
Tertooo nerde o topic tarif etsene helee
diziler de cnmmm
diziler de cnmmm
himen bakıyorummm bbeemmmm
Meraba dadlum, oyun bölümü arkadşaım =))
İyidir canım senden naber:2:
he he selamm kuzuzmm naber:)
İyidir canım senden naber