• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

bende çalışıorum kızlar maaşımdan her ay 3 altın yapıorum şimdi bi de kumbaram var 2 de öle yapıom 5 altınn her ayyy allah bereket versin demi ama :1::1::1:şuan bekarım ama ilerde bu birikimin bana faydası olur die düşünüorummm:31:

bende çalışıorum kızlar maaşımdan her ay 3 altın yapıorum şimdi bi de kumbaram var 2 de öle yapıom 5 altınn her ayyy allah bereket versin demi ama :1::1::1:şuan bekarım ama ilerde bu birikimin bana faydası olur die düşünüorummm:31:
aferin bbebeikkk:64:

melis ne yaptıki acep aldımı bileziğini,aldım çidomm yarın eklicem resminii:77:

şu melisimin çido çido dediği senmsn cnm :1:bende angelgozde cnm m.o :31:
he he evit oo şimdide vanilya olduuu:52:

[

nresdin sennn yahuu:50:biriktirr elinden geldince bidenmm çok yaayr olcak bak gör ilerde sanaa:16:

melis hoşgeldin datlum,
sen bana yine çido de emi:9:
hoşbuldum gememiz güzel olsun :6:he he çidomm ben hep öyle diyodum emmee sen kayantın vaniş:))
ay canım çokkk sevindim yaa,:66::65: hayırlı olsun bileziğin bitanemm
ee nasıl fiyatlar kaç gramı ne kadara aldın azcık bilgi ver bakemm..
yarın bilezgin resmini atarım çidomm:)))
bilezigi ulustan aldım kiraz dan ray 12 gr geliyor 630 glediii:9:

Back