Katremm bu karika bir fikirmiş. Ben de yine buralarda başka bir topic'te arkadaşların kumbaraya denk geldikçe para attıklarından bahsettikleri zaman kafama dank etti ben neden böyle bir şey yapmıyorum dedim. Ay cümle pek bi düşük oldu kusura bakmayın :))) Her neyse beni ekler misin listenee?
Dediğim gibi ben o topiği gördükten sonra başlamıştım aslında para atmaya. Küçük bi kutu buldum evde onun içinde biriktiriyorum ne kadar oldu bilmiyorum şimdi sayıp gelicem hemen yazarım birazdan.
10.65 tl olmuş kasadaDD Ya aslında ben altın almak değil de ev eşyalarına katkıda bulunmak için biriktiriyorum. Nişanlıyım şuanda 2 ay sonra evleniyorum kısmetse, malum bir taraftan çeyiz alışverişi vs.tam gaz gidiyor. Ufak tefek mutfak eşyaları falan (saklama kabı, tabak, fardak, fincan vs) alırım diye biriktireyim diyordum. Yine de aranıza alır mısınız beni altın almayacak bile olsam?
Bu arada şuan çalışmadığım için annem babamın kalan bozukluklarını tırtıklıyorum denk gelirse, o şekilde biriktiriyorum :)))
Tamam cnm anladım bu ay 110tl biriktirmiş olmam gerekiyor yani ay sonunda.
Bu arada allah analı babalı büyütsün bebişinizi
katrem hayırlı olsun canım topikin...
ben zaten nasıl istiyorsanız öyle biriktirin konusunda arkadaşlarla kumbarda bozuklukları biriktiriyorum.
ama bu konuyu görünce altın alacağınız için de bana çok mantıklı geldi.
ben her ay aylığımdan bir çeyrek alıp aranıza katılsam olmaz mı?
ekledim canım hayırlı olsunn dolsun taşsın kumbaralar :))
şimdi sen ekledikçe bana yazarsan senin yerine ben not almış olacağımdan saymana gerek kalmaz canım :1hug:
tatlım aklinialirimsmile
burda da geldım peşinden zemuszemus
ben de boyle ıstıyorum kumbaranın harıcınde her ay maastan bır altın alacagım Allah'ın ıznıyle...
Topik sahibi arkadasım benı de bu sekılde ekleyebılırmısın lısteye...
Kumbarada para bırıktırıyoruz ama ben ayrıca almak ıstıyorum altını dolayısıyla maası aldıgım an altın yapıp atayım ınsallah
bu sekılde kabul olursa bana da yer acın naniknanik
çok sağol canım amiiinnn
86 lısın galiba ben de 85 yaşıt sayılırız
Allah sana da nasip etsin inşallah istediğin zamanda a.s.
10.65 tl olmuş kasadaDD Ya aslında ben altın almak değil de ev eşyalarına katkıda bulunmak için biriktiriyorum. Nişanlıyım şuanda 2 ay sonra evleniyorum kısmetse, malum bir taraftan çeyiz alışverişi vs.tam gaz gidiyor. Ufak tefek mutfak eşyaları falan (saklama kabı, tabak, fardak, fincan vs) alırım diye biriktireyim diyordum. Yine de aranıza alır mısınız beni altın almayacak bile olsam?
aynen bende ama benim düğünüme daha 1 sene var o yüzden şimdilik altın sonra eşya yada bileziğe dönüşür:)
tatlım aklinialirimsmile
burda da geldım peşinden zemuszemus
ben de boyle ıstıyorum kumbaranın harıcınde her ay maastan bır altın alacagım Allah'ın ıznıyle...
Topik sahibi arkadasım benı de bu sekılde ekleyebılırmısın lısteye...
Kumbarada para bırıktırıyoruz ama ben ayrıca almak ıstıyorum altını dolayısıyla maası aldıgım an altın yapıp atayım ınsallah
bu sekılde kabul olursa bana da yer acın naniknanik
aynen bende ama benim düğünüme daha 1 sene var o yüzden şimdilik altın sonra eşya yada bileziğe dönüşür:)
benden bugün 5 tl daha.. siyah poşetim var onun içine koyuyorum kumbara alana kadar böle idare edicem artık :) yıl sonundada çeyreklerimi altın bileziğe çevirmeyi düşünüyorum...
aynen kızlar ben de sizler gibi yapıcam inş.
bilezik yapmayı düşünüyorummopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?