Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Şu an 1734 usd. 1700 kırılacak mı derken yukarı hareket tekrar başladı. Senaryo güzel. Milleti ürküt zararına sattırt, sonra 1700 den geriye topla. İnsanın ürkmesi başka şeye benzemiyor…

Çok mantıklı bir yaklaşımda bulunmuşsun canıcım hisse senetleri ve borsalardada genelde bu taktik izlenir zengin servetine servet katar olansa küçük yatırımcıya olur altın her zaman yatırımda en güvenilir liman uzmanlara göre ise altına yatırılacak paraya 6 ay ihtiyaç olmayacaksa altın mantıklı bir yatırım

Herkese merhaba bu topiği tesadüfen keşfettim ve ilgimi çekti son günlerde sürekli takip eder oldum ve bende katılmaya karar verdim. ve altın hesabı açtırmaya karar verdim. ama banka konusunda karasızım internetten biraz araştırdım TEB B. HESAP İşletim ücreti almıyo Siz hangi bankayı tavsiye edersiniz. Finans B. a çalışan varmııı Aranızda.YARDIM.. Şimdiden teşekürlerr

hoşgeldiniz...ben bır ara vakıfbankın altın hesabını kullandım fakat hıc bır karım olmadı bankaların altın gramı basına 3 tl ve daha fazla ucret aldıgını duydumm..bence aydan aya yatırım yapmak daha ıyı yınede sız bılırsınız..iyi ve bol birikimler...

hala devam edıyormu bende katılsam ıyı olur

altın düşüşe geçti ya inanmıyorum..ama evleneceklere iyi oldu açıkcası fırsat bu fırsat deyip alsınlar altıncıklarını

yarın daha da düşer mi acaba? para olsada alsam ne güzel olur

farmasi bu altınları evde tutmuyosun dimi canım
tabiki hayır canım
vadesiz altın hesabımdalar

Şu an 1734 usd. 1700 kırılacak mı derken yukarı hareket tekrar başladı. Senaryo güzel. Milleti ürküt zararına sattırt, sonra 1700 den geriye topla. İnsanın ürkmesi başka şeye benzemiyor…
elbette canımmmmmmmmmmmm
para babaları yapacaklarını gene yaptılar
küçük yatırımcının 3 kuruşuna utanmadan göz dikip elinden aldılar

hala devam edıyormu bende katılsam ıyı olur

isteyen herkes katılabilir listemize

kızlar altının düşmesi bana da yaradı bugün annem oğlanların sünnetinde bana takacağı bileziği bugün aldı.
fotoğrafını çekip koyacaktım.
makinanın pili bitmiş. ama nasipse en kısa zamanda inşallah koyacağım.

bir de şanslı küçük oğluma 160 tl den 1 çeyrek aldım kumbişindeki parasıyla

Altın fiyatlarında son dönemde art arda görülen rekorlar yerini sert düşüşe bıraktı.Uluslararası piyasalarda altının ons fiyatı 1729 dolara kadar geriledi. Altın önceki gün 1911 doları aşarak tüm zamanların en yüksek düzeyine ulaşmıştı. Böylece son üç günde altındaki düşüş yüzde 10'u aştı.

Spot altın sadece dün yüzde 4 düşerek son 2.5 yılın en sert düşüşünü yaşadı.

Emtia uzmanı ve stratejik yatırımcı Dennis Gartman altın balonunun patladığını savundu. Gartman şunları söyledi:

"Yakın geçmişte alıtn alan yatırımcı korkunç bir hata mı yaptı? 1900 doların üzerinden fiyat 2 günde 1800 doların altına indi. Altın yukarı merdivenle çıkar, aşağı asansörle iner. Mevcut tablo alım fırsatı sunmuyor, alım fırsatı çoktan geçti. Kısa zamanda 150 dolar düşer, gelecek 1.5 ayda 1650 dolara iner."
:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
1 ÇEYREK 1 GR ALTINDAN YAPTIĞIM ZARAR 31 LİRA

Sakin, sakin...

slm kızlar ,bugün 1 çeyrek aldım 168den,birde grm altını çeyreğe çevirdim güyaa satarken düşmüyordu 91 den saydı benim gram altını

şükür.. bnm eniştem 350 lira yaptı.. 7 cuhuriyet almıştı 750 den..

slm kızlar ,bugün 1 çeyrek aldım 168den,birde grm altını çeyreğe çevirdim güyaa satarken düşmüyordu 91 den saydı benim gram altını

bereketli olsun canım hemşomm
ayrıca kim diyor gram altın satarken düşmez diye alış ve satış fiyatı yok mu elbette düşer.
bir de sizin orada çok pahalıymış bak ben burada daha şimdi 160 tl ye aldım çeyreği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…