Allah bereket versin farmasi asyanın fiyatları nasıl kaçtan aldın katılım bankaları daha iyi veriyor diye okudum bir yerlerde
canım en az alış satış arasındaki fark şekerbankta
asya ortalama 1 tl bazen saçmalıyor 1.2 tl filan oluyor.
ne varki benim önceden tl de idi ve bankadan paramın tamamını çekmeye gittiğim gün öğleden sonra alabileceğimi söylediler ben ilçedeyim para il merkezinde oğlanlar da sünnetliydiler doktora kontrol ettirmiştik onları o vaziyette bekletmemek için orada altın hesabı açtırıverdim.
1gr altını 105.38 tl den aldım
bankadan altın hesap falan nasıl oluo bnde istiyorum :84::84::84:
düşmüş yine ben yüksek almışım farmasi
fark az oluyorda bazı bankalar geri alırken fazla kesim yapıyorlar bir kaç bankayla görüştüm hesap açmadan önce
neyse hayırlısı olsun Allah versin bereketini
bankadan altın hesap falan nasıl oluo bnde istiyorum :84::84::84:
şimdi 13 gr bankasyadan
1 gr da işbankasından aldım Allah bereket versinartık bu ay altına yatırılabilecek para bitti
allah bereket versin canımgramını kaçtan aldın?
1 gr işbanktan 15.21 tl
1 gram bankasyadan 15.38
13 gr bankasyadan 15.50
1 gr işbanktan 15.21 tl
1 gram bankasyadan 15.38
13 gr bankasyadan 15.50
sen de bendensin =)) Evde gözümün önünde dursun istiyorum =) Çok yok gerçi ama böyle daha ii hissediyorum kendimi.ya arkadşlar herkesin altın hesabımı var yoksa. ben böyle altınlar evde dursun gidip gelip oksayayım onları istiyorum amaa
farmasi rakamlar yanlış olmuş galiba =))
1 gr işbanktan 15.21 tl
1 gram bankasyadan 15.38
13 gr bankasyadan 15.50
selam kızlar. biz izmirde otururken çeyrekleri eski tarihli alıyordum. tabi daha uygun oluyordu. temmuzda konyaya tayinimiz çıktı ve buraya taşındık. bu ay burda yaptığım birikimlerimle 2 çeyrek daha alayım dedim . ama burda kuyumcularda eski tarihli- yeni tarihli çeyrek fiyatı aynı deyip 182,5 fiyat çekiyor kuyumcular. bende izmirdeki kuyumcumu aradım. eski tarihli fiyat sordum. 172 den veririz abla diyor. canım çok sıkıldı. 2 çeyrek alıcam ama aradaki fark 21 tl.
kaç kuyumcuya sordun başka yerlerede sor ne saçma tabi arada fark olması lazım hem bozdururkende arada 1tl falan fark ediyor eski tarih daha mantıklı
burda alaaddin tepesi denen bir yer var.bayaa meşhur yani. kuyumcular var orda . 4 kuyumcuya girdim sordum. önce çeyrek fiyatı sordum. 182,5 dediler. hatta birisi 183 dedi. sonra eski tarihliyi sordum . eski tarihli ve yeni tarihli fiyatı farketmez aynı olur dediler. birine dedimki ben bunları aylardır alıyorum. eski tarihli daha ucuz olur dedim. burda öyle olmuyor malesef dedi kuyumcu.
ama iş bozdurmaya gelince bu eski tarihli altın derler. daha ucuza alırlar. hem yeni tarihli neden alayımki. ben bunları yatırım için alıyorum. 3yıl 5 yıl her neyse yani. duracaklar elimde. hayret bir durum. biliyorsunuz paralarımızı nasıl biriktiriyoruz. nelerden tasarruf ediyoruz... bir kuruşumun bile kuyumcu hilesine gitmesini istemiyorum. anlıyorsunuz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?