Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

allah razı olsun bitanem benimm ne güzel dular etmişsin AMİNN diyeyim canımsın

ÇEYREK 173 LİRAYA GELDİ
Altının küresel piyasalarda gerilemesi Kapalıçarşıya'da aynı şekilde düşüş olarak yansıdı. Dün 735 liraya satılan Cumhuriyet Altını 710 liraya, 178 liraya satılan çeyrek altın 172 liraya, altının gramı da 109.5 liradan 105.5 liraya geriledi. Altın fiyatlarındaki gerilemenin arkasında ise piyasaların, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Ben Bernanke'nin Cuma günü akademisyen ve politika yapıcılara yapacağı konuşmada üçüncü bir varlık alım programına yönelik mesajlar vereceği beklentisi etkili oldu. Bernanke geçen yıl düzenlenen bu konferanstaki konuşmasında daha sonra başlatılan 600 milyar dolarlık varlık alım programının (QE2) işaretini vermişti.

Altındaki gizli tehlike Bu beklentiyle ABD borsaları da dün sert yükseliş yaşadı. Dow Jones Sanayi Endeksi yüzde 3'lük yükselişle 11,176 puandan, Nasdaq bileşik endeksi de yüzde 4.3 artışla 2,446.06 puandan kapandı.

dünden beri daha yatmadım kızlar,sabah uykum geliyordu yine uyuyakalırım diye 8.30 u bekledim,indim alt kattaki sağlık ocağından rapor aldım ordan çarşıya inip evrakları tamamladım pazarımıda gördüm geldim evraklara 30 tl gitti,ikametim 4 yıldır memleketim görünüyordu artık balıkesirli oldum resmen354 tl cezası varmış yatırın dedi sonra verdi evrağımı dediki bu kez bildirmedim ceza ödemezsin bendensin dedikuyumcuya girdim çeyrek 178 tlmiş,bilezik denedim kalınlardan 30 gr dı işçiliksiz 2800 dedi tabi dirseğime kadar çıktı 10 yaş çocuk bileği var bende dediğer kuyumcuya girdim altın bugün düştü şanslısın dedi bende deniyordum 2 tane bugün almıycam deyince bilezikleri çekti önümden uyuuzbirdaha adım atmıycam ona sanki yedik bileziğiniordada 3600tl ve 3800 tl idi kaç gr dı unuttum sinirdenpazardada 8 tl harcadım 12 tl attım kumbaraya:89:

hıı birde adana burması benimkilerin aynısından sordum 1950 tl dedi,diğeri en küçüğü zatn 2000tl dedi,şaştım halbuki çeyreğin 10 katı demişti benim memleketteki kuyumcu :26:

kızlar dün eşime dedim ki, aylık alışveriş için ayırdığımız 500 liranın yönetimini ben üstlenicem, çünkü burada okuyorum işte pazardan şu kadar arttı, hooop kumbaraya, marketten şu kadar arttı hoooop kumbaraya, heveslendim, ben bu ay yeni başladım, pek de birikmedi, belki bu sayede biraz daha çok biriktirebilirim, başka neler yapabilirim acaba :26:

slm kızlar eşim arabasinı sattı . O parayla altın alcaz bugün alsam mı beklesem mı? Altın düşer mi bilginiz var mı? Kuyumcuyu aradım cumhuriyet 720 tl dedi

slm kızlar eşim arabasinı sattı . O parayla altın alcaz bugün alsam mı beklesem mı? Altın düşer mi bilginiz var mı? Kuyumcuyu aradım cumhuriyet 720 tl dedi

altın gr mı 109 lardan 105 lere düştü canım bence almanın tam zamanı

daha almadın mı sen

bugün düşük işte alsana ben pahalıdan aldım

uyuşukluğum üzerimde ama bugün alayım bari.üşeniyorum ordan oraya aktar ,sonra onları altına çevir falan.

ay senide ben zorladım ama bilemiyorsun ki işte nasip kısmet.ama uzun vadede böyle şeyleri gözmezden geleceksin...

kızlar bilenler bana yardım edin lütfen garanti bankası vadesiz hesabımı nasıl kapatacağım acaba...

1 aydamı biriktirdin bukadar
canım bankasyada bu topiği keşfetmeden önceki birikimim var onları artık saymıyorum.
işbankta ise topiği keşfettikten sonraki yaptıklarımı biriktireceğim inşallah.
günlerim filan hariç 1 ayda ortalama en az 1000 tl lik birikim yapabilirim ben şu anda
bende termal devremülk var birinin borcunu kapattım diğerine ise ayda 370 tl ödüyorum 1 yıl sürecek tam bunda sonra ondan sonrasında nasipse o paraları filan altın alıp biriktireceğim inşallah Allah kısmet ederse

sen de bendensin =)) Evde gözümün önünde dursun istiyorum =) Çok yok gerçi ama böyle daha ii hissediyorum kendimi.

farmasi rakamlar yanlış olmuş galiba =))
evet canım rakam 105 tl olacaktı
ben de evde çil çil biriktirmek istiyordum ama o riski göze alamadım

bunun adı resmen üçkağıtçılık

canım sen de vadesiz altın hesabı açıp bankada biriktir canım

bereketli olsun canım
o da beklesin dursun seni işte böylece bir müşteri adayını kaybetmiş oldu.

hıı birde adana burması benimkilerin aynısından sordum 1950 tl dedi,diğeri en küçüğü zatn 2000tl dedi,şaştım halbuki çeyreğin 10 katı demişti benim memleketteki kuyumcu :26:
adana burması olabilir de standart birşey değil ki bu gram farkı vardır
gözlerimden uyku akıyor biraz yatayım barii,ayaklarımda ağrıdı tüm ilçeyi dolaştım:93::95::95:

Allah rahatlık versin canım benim

Bizim burada da aynı. Güya indirim yapıyorlar alırken halbuki eski tarihli altın veriyorlar Ne var yani eski şu fiyata yeni şu fiyata deseler ama yokk bak biz iyi esnafız indirim yapıyoruz demek için böyle uyanıklık yapıyorlar.
Sen de pazarlık yap, dediğin gibi nelerden kısıp alıyoruz biz o altınları,kaptırma paranı uyanıklara.

1 aydamı biriktirdin bukadar
canım bankasyada bu topiği keşfetmeden önceki birikimim var onları artık saymıyorum.
işbankta ise topiği keşfettikten sonraki yaptıklarımı biriktireceğim inşallah.
günlerim filan hariç 1 ayda ortalama en az 1000 tl lik birikim yapabilirim ben şu anda
bende termal devremülk var birinin borcunu kapattım diğerine ise ayda 370 tl ödüyorum 1 yıl sürecek tam bunda sonra ondan sonrasında nasipse o paraları filan altın alıp biriktireceğim inşallah Allah kısmet ederse

sen de bendensin =)) Evde gözümün önünde dursun istiyorum =) Çok yok gerçi ama böyle daha ii hissediyorum kendimi.

farmasi rakamlar yanlış olmuş galiba =))
evet canım rakam 105 tl olacaktı
ben de evde çil çil biriktirmek istiyordum ama o riski göze alamadım

bunun adı resmen üçkağıtçılık

canım sen de vadesiz altın hesabı açıp bankada biriktir canım

bereketli olsun canım
o da beklesin dursun seni işte böylece bir müşteri adayını kaybetmiş oldu.

adana burması olabilir de standart birşey değil ki bu gram farkı vardır
gözlerimden uyku akıyor biraz yatayım barii,ayaklarımda ağrıdı tüm ilçeyi dolaştım:93::95::95:

Allah rahatlık versin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…