• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

bu altın aldı başını gidiyo ne zaman düşücek kızlar yaa 108 olmuş gramı şok oldum...benim bi çeyreğimibozdurmak zorunda kaldık 145 tlden aldılar gecen gün...

Son düzenleme:
slmmm bende bu topıgın mudavımlerındenım ayyy topıkte ne yazılmış ne konusulmuşş merakımdan sımdı gırdımm..kızlarrrr bende bankaya gıdıp hesap açtırsam sanırım ıyı olcak...en azından ceyrek almayı beklemeden paramı gr altına cevırırım cunku altın uçuyor yakalayamıorum...

bu altın aldı başını gidiyo ne zaman düşücek kızlar yaa 108 olmuş gramı şok oldum...benim bi çeyreğimibozdurmak zorunda kaldık 145 tlden aldılar gecen gün...

çok düşük almışlar cnmm yaa..keşke satmasaydın dıcem ama zaten o altınlar sıkışık zamanımızda yardımcı olarak yanımızdalar...
valla bende senın gıbı düşünüyorum ne zaman düşücek dıyorum ama bı turlu duşmuyor bak sımdı ceyrek 180 tl olmuş...sanırım bende ceyrek yapamıcam cunku kumbarama 10 tl atıyorum ha gayret olucak dıorum bı bakıorum çeyrekte 10 tl artmışşş..yetişemıorum hızına...:9::10:

altın kızlarrrrrrrrrrrr hepinize hayırlı iftarlar .iftar saati dua edelimde yatırımlarımız bereketlensin kat kat artsn inşallah.
gram ne kadardan kapadı bugün bilen varmı :97:

herkese slm:3:ya benim uyku düzenim mahvoldu sabah 8 de yattım 12ye kurdum nerdee 4 te kalktım iş için belgeleri halledecektim halbukii çok halsizim zayyıfladım razamandan beri 6 kilo vermişim kaldı 47 kilo:43:gözüm karardı kaç kere çok kişide rengin kaçmış diye korkutuyor beni:58:

ayy şey yazacaktım unuttum,eşimin yapıkredide hesabı vardı gittik altın hesabı açtırdık sonunda:46:daha para koyamadık mesai saati bittiğinden ama kararsız kaldık ya paranın hepsinimi koysak yoksa 3-4 bin kadarmı bilemedik diğer para başka hesapta zaten,birde kasa kiralamayı sordum yıllık 300 tl miş,depozito 225 miş normalde ama kampanya varmış eylül sonuna kadar depozito yokmuş yine de pahalı geldi bana,neyse ordan çıktık muhabbet ediyorduk eşimle eve gelirken seyrek diyeceğime çeyrek demişim kafayı altınla bozdun dedi eşimde:1::1:

hayırlı uğurlu bereketi bol olsun canım benim :nazar::nazar::nazar::nazar::66::66::66::66::66::65::65::65::65::65::65::64::64::64::64::52::52::52::52::60::60::60::60:

teşekkür ederim ablacım:70:

bence hiç çulsuz dönmüş sayılmazsın :82:

bereketli olsun canım :34:

o da doğru ama yemek yiyecek param olmayınca çulsuz hissettim işte:61: teşekkür ederim bu arada:71:

ayy şey yazacaktım unuttum,eşimin yapıkredide hesabı vardı gittik altın hesabı açtırdık sonunda:46:daha para koyamadık mesai saati bittiğinden ama kararsız kaldık ya paranın hepsinimi koysak yoksa 3-4 bin kadarmı bilemedik diğer para başka hesapta zaten,birde kasa kiralamayı sordum yıllık 300 tl miş,depozito 225 miş normalde ama kampanya varmış eylül sonuna kadar depozito yokmuş yine de pahalı geldi bana,neyse ordan çıktık muhabbet ediyorduk eşimle eve gelirken seyrek diyeceğime çeyrek demişim kafayı altınla bozdun dedi eşimde:1::1:

:60::60::60: ececik durumumuz vahim,annem de benim kafayı altınla bozduğumu düşünüyor:61: bu arada kasayı hangi bankada sordun,depozito olmaması iyiymiş ama kirası pahalı sanki biraz.tabi boyutuna bağlı,küçük boy için söylüyorum pahalı diye.ben de düşünüyordum ama bu topikte konuştuk,herhangi bi güvencesi yokmuş kasanın,ayrıca sigorta yaptırırsan birikimin güvende oluyormuş.ne anladım ben bu işten:44: yıllık 250 liraya galiba,evi sigortalattım demişti bi arkadaş.bu daha mantıklı o zaman,hem herşeyin elinin altında olur hem de güvende olur:26:

herkese slm:3:ya benim uyku düzenim mahvoldu sabah 8 de yattım 12ye kurdum nerdee 4 te kalktım iş için belgeleri halledecektim halbukii çok halsizim zayyıfladım razamandan beri 6 kilo vermişim kaldı 47 kilo:43:gözüm karardı kaç kere çok kişide rengin kaçmış diye korkutuyor beni:58:
aman dikkat bitanem
vay be nasıl zayıfladın , nasıl gitti 6 kilo ?

bak buna çok güldüm :60::60::60::60::60::60::60::52::52::52::52::52::52:
ya benim de şuan elimde 445 tl var gidip bankaya yatırsam da 1 ya da 2 gram daha altın mı alsam diye düşünüyorum kafayı bozdum galiba altınla :52::52::52::52::52:
özel zevklerim arasında altın almak gelir falan filan diyormuşum :9::9::9::9::9:saçmalamaya başladık mı ne ama şurası bir gerçekki yatırım yatırım yapma isteğini körüklüyor :1::1::1::1::1:

yanımdaki para da bayram sonuna kadar hatta eylülün 15 ine kadar dursun diyorum ne olur ne olmaz bir de tatile filan gideceğiz sanki para harcayacağım da oralarda :1::1::1::1::1:kocişbank devreye girer her zamanki gibi :52::52::52::52::52::52:

Son düzenleme:
Kızlar iyi akşamlar:10: Ben de bu sabah İşbankası'nda altın hesabı açtırdım. Bir de gram altın hesabı varmış ama altın hesabı biraz daha avantajlı çünkü komisyon, işletim ücreti ödemiyorsunuz. Ben de zaten fiziki altın istemiyorum, elimdeki ufaklıklar ve bileziğim yeter bana:16: İnternet şifrelerimi filan bayramdan sonra alacakmışım, şu an hesabımda para yok ama kumbaramdakileri bütüne çevirip en kısa zamanda bankanın yolunu tutacağım:1:

Kızlar iyi akşamlar:10: Ben de bu sabah İşbankası'nda altın hesabı açtırdım. Bir de gram altın hesabı varmış ama altın hesabı biraz daha avantajlı çünkü komisyon, işletim ücreti ödemiyorsunuz. Ben de zaten fiziki altın istemiyorum, elimdeki ufaklıklar ve bileziğim yeter bana:16: İnternet şifrelerimi filan bayramdan sonra alacakmışım, şu an hesabımda para yok ama kumbaramdakileri bütüne çevirip en kısa zamanda bankanın yolunu tutacağım:1:

canım hayırlı olsun , bereketli birikimler diliyorum.
ama şunu anlamadım interaktif şifre almak bu kadar mı zor niye bayram sonrasına attılar pekala işbankasının telefonundan da şifreni oluşturabilirsin.:34:
bayram sonuna altın fiyatları iyice artsın diye mi bekletiyorlar :34: bak bu gerçekten hoşuma gitmedi ,sana tavsiyem üzerine git bu işin yarına hallettirmeye bak bankalara hiç güvenmiyorum:34:

Son düzenleme:
canım sitem hakkında bilgi verir misin netten okudum ama katılan birinden detaylı dinlemek daha güzel aydınlatır bizleri:34:

canım şöyle oluyor şimdi, miktarı kişi belirliyor, biz dedik ki 20 binlik bi araba bize yeter şimdilik, ayda 1400 verebiliriz dedik,yani sanki 1400 liralık güne girmiş gibi olduk, bize iki seçenek sundular:1.kuraya katılabilirdik, ilk de olabilirdik son da, 2. taksitleri yarılayınca parayı yollayacaklar. biz ikinciyi seçtik, risk almıyalım dedik, sona kalmıyalım hiç değilse yani. bu arada bu 20 binlik miktar için 900 lira da organizasyon parası ödedik, bu 900 lirayı da ilk üç taksitin içinde ödedik. yani ilk üç ay 1700 gibi bişey verdik. arabanın cinsini de biz belirliyecez. şu an aklıma gelenler bunlar :34:

merhaba yatırımcı hanımlar:)
altın çıldırmış durumda..şimdiye kadar aldık alanda kar etti yani şu anki durum bu:)
şimdiden sonra ne yapacağız..elimdeki tüm parayı altına çevirdim..kar ettim..
ama diyelim ki eylül maaşımı altın yapmalı mıyım? 107 olmuş gramı..şaka gibi..bu fiyattan da alınır mı altın?
sizler ne yapacaksınız?

canım hayırlı olsun , bereketli birikimler diliyorum.
ama şunu anlamadım interaktif şifre almak bu kadar mı zor niye bayram sonrasına attılar pekala işbankasının telefonundan da şifreni oluşturabilirsin.:34:
bayram sonuna altın fiyatları iyice artsın diye mi bekletiyorlar :34: bak bu gerçekten hoşuma gitmedi ,sana tavsiyem üzerine git bu işin yarına hallettirmeye bak bankalara hiç güvenmiyorum:34:

Çok teşekkürler canım, hepimizin yatırımı hayırlı olsun bereketle çoğalsın inşallah. Ben de anlamadım öyle diyince farmasicim, çünkü hemen veriyorlardı başka bankalarda. Hem telefon hem internet şifresini aynı anda alcam da onu şöle açıkladı, yıllar öncesinden benim bilgilerim duruyormuş bir vadesiz hesapta ama güncellenmeleri ve internet bankacılığına uyarlanmaları gerekiyormuş, bunun için dilekçe gönderecekmiş o da 2-3 günde geliyormuş vs. vs. Ben de şöyle düşündüm altın iyice yükselmeden elimdeki 150-200 tl'yi yatırayım diye, gidip gişeden yatırayım onları bayramdan sonra alırım.

merhaba yatırımcı hanımlar:)
altın çıldırmış durumda..şimdiye kadar aldık alanda kar etti yani şu anki durum bu:)
şimdiden sonra ne yapacağız..elimdeki tüm parayı altına çevirdim..kar ettim..
ama diyelim ki eylül maaşımı altın yapmalı mıyım? 107 olmuş gramı..şaka gibi..bu fiyattan da alınır mı altın?
sizler ne yapacaksınız?

merhaba hayırlı akşamlar canım
ben şahsen altına yatırım konusunda uzun vadeli hatta çok çok uzun vadeli düşündüğüm için hız kesmeyip yola devam etmeyi düşünüyorum nasip bakalım hayırlısı olsun:34:

selam kızlarrr dün gece burayı okuyup acayip gaza geldim:1:beni de alın aranızaaaa:95: gece 3 te evde bozuk para arama işine giriştim veeee 7 liram var kumbaramdaaa:32::32: aslında bizim de altın hesabımız var ben de artık ayda en az 1 gram altın almaya çalışcam sonraaaa doğru bankaya :65: aslında ben para biriktirme işini yani kumbaraya bozuk atma işini abartıyorum..diyelim 10 liram var ekmek alıyorum 1 liraya kalan bozuk 4 lirayı hoopp kumbaraya, ee akşam yine ekmek alınacak gidip 5 lirayı bozduruyorum geri kalan 4 liraya yine kumbaraya :27: bu sefer parasız kalınca kumbaradan geri çıkarıyorum:90::90:

Çok teşekkürler canım, hepimizin yatırımı hayırlı olsun bereketle çoğalsın inşallah. Ben de anlamadım öyle diyince farmasicim, çünkü hemen veriyorlardı başka bankalarda. Hem telefon hem internet şifresini aynı anda alcam da onu şöle açıkladı, yıllar öncesinden benim bilgilerim duruyormuş bir vadesiz hesapta ama güncellenmeleri ve internet bankacılığına uyarlanmaları gerekiyormuş, bunun için dilekçe gönderecekmiş o da 2-3 günde geliyormuş vs. vs. Ben de şöyle düşündüm altın iyice yükselmeden elimdeki 150-200 tl'yi yatırayım diye, gidip gişeden yatırayım onları bayramdan sonra alırım.

öyle saçmalayacaklarına hesabı kapatıp ya da kapatmadan yeni bir hesap açmayı becerememişler mi beceriksizler :31:

selam kızlarrr dün gece burayı okuyup acayip gaza geldim:1:beni de alın aranızaaaa:95: gece 3 te evde bozuk para arama işine giriştim veeee 7 liram var kumbaramdaaa:32::32: aslında bizim de altın hesabımız var ben de artık ayda en az 1 gram altın almaya çalışcam sonraaaa doğru bankaya :65: aslında ben para biriktirme işini yani kumbaraya bozuk atma işini abartıyorum..diyelim 10 liram var ekmek alıyorum 1 liraya kalan bozuk 4 lirayı hoopp kumbaraya, ee akşam yine ekmek alınacak gidip 5 lirayı bozduruyorum geri kalan 4 liraya yine kumbaraya :27: bu sefer parasız kalınca kumbaradan geri çıkarıyorum:90::90:

hoşgeldin canım :71:
gerçekten ilginç bir yöntem geliştirmişsin:1::1::1:
ben de nasıl denk gelirse öyle biriktiriyorum ama bütün para biriktirmeyi daha çok seviyorum:34:
bol bereketli birikimler.

birikimlerinizi bana özelden bildiriyorsunuz?
bu ayın 27- 28 si son gün sadece bu ay için
normalde her ayın 27 si ile o ayın en son günü arasında bildirim zamanı ve her ayın 1 i liste yayınlanıyor.:34:

Back