• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Altın tepe taklak düşüyor.
Böyle giderse almak isteyenler için yarın uygun fırsatlar çıkabilir.
Gr şu anda 104-105

hoşgeldin canım :71:
gerçekten ilginç bir yöntem geliştirmişsin:1::1::1:
ben de nasıl denk gelirse öyle biriktiriyorum ama bütün para biriktirmeyi daha çok seviyorum:34:
bol bereketli birikimler.

birikimlerinizi bana özelden bildiriyorsunuz?
bu ayın 27- 28 si son gün sadece bu ay için
normalde her ayın 27 si ile o ayın en son günü arasında bildirim zamanı ve her ayın 1 i liste yayınlanıyor.:34:

vaayy tamam sevdim bu işi valla, yani ay sonuna biriktirdiğimiz parayı söylüyoruz:86: kocişin paçasına yapıştım 10 lira daha kaptım :90: ben bu gazla baya birikim yaparım...çok teşekkür ederim hepimize bol bereketli birikimler olur inşallah:66:

öyle saçmalayacaklarına hesabı kapatıp ya da kapatmadan yeni bir hesap açmayı becerememişler mi beceriksizler :31:

Valla aynen, işi çorba yaptılar:9: Bu arada farmasicim, bana da 1 tam 1 yarım ve 145 tl yazar mısın listemize? Bunları sadece özelden mi yazıyoruz yoksa buradan da belirtebiliyor muyuz:71:

Valla aynen, işi çorba yaptılar:9: Bu arada farmasicim, bana da 1 tam 1 yarım ve 145 tl yazar mısın listemize? Bunları sadece özelden mi yazıyoruz yoksa buradan da belirtebiliyor muyuz:71:

özelden yazıyoruz bitanem , bugünlük yazayım ama burada öyle zaman oluyor ki sayfalar uçuşuyor doğal olarak takip çok zor oluyor. özelden mesaj olunca çok rahat oluyor:34:
bereketli olsun:nazar::nazar::nazar:

herkese hayırlı geceler kızlar Allah rahatlık versin canlar:16::16::16:

teşekkür ederim ablacım:70:

o da doğru ama yemek yiyecek param olmayınca çulsuz hissettim işte:61: teşekkür ederim bu arada:71:

:60::60::60: ececik durumumuz vahim,annem de benim kafayı altınla bozduğumu düşünüyor:61: bu arada kasayı hangi bankada sordun,depozito olmaması iyiymiş ama kirası pahalı sanki biraz.tabi boyutuna bağlı,küçük boy için söylüyorum pahalı diye.ben de düşünüyordum ama bu topikte konuştuk,herhangi bi güvencesi yokmuş kasanın,ayrıca sigorta yaptırırsan birikimin güvende oluyormuş.ne anladım ben bu işten:44: yıllık 250 liraya galiba,evi sigortalattım demişti bi arkadaş.bu daha mantıklı o zaman,hem herşeyin elinin altında olur hem de güvende olur:26:
ypıkrediden sordum canım ben,dedim küçük büyük kasa vs oluyormu yok dedi sabit dedi bana,evet çok pahalı bence de garantisi yoksa ev sigortası iyiymiş valla inşlhh evimiz olurda zamanla:38:
aman dikkat bitanem
vay be nasıl zayıfladın , nasıl gitti 6 kilo ?

bak buna çok güldüm :60::60::60::60::60::60::60::52::52::52::52::52::52:
ya benim de şuan elimde 445 tl var gidip bankaya yatırsam da 1 ya da 2 gram daha altın mı alsam diye düşünüyorum kafayı bozdum galiba altınla :52::52::52::52::52:
özel zevklerim arasında altın almak gelir falan filan diyormuşum :9::9::9::9::9:saçmalamaya başladık mı ne ama şurası bir gerçekki yatırım yatırım yapma isteğini körüklüyor :1::1::1::1::1:

yanımdaki para da bayram sonuna kadar hatta eylülün 15 ine kadar dursun diyorum ne olur ne olmaz bir de tatile filan gideceğiz sanki para harcayacağım da oralarda :1::1::1::1::1:kocişbank devreye girer her zamanki gibi :52::52::52::52::52::52:
al gitsin bitanem nasılsa uzun vadede düşünüyosun sen,bende cüzdanımda para görürmüyüm ki diyordum ayın 15 inden sonra maaş alınca kuytuköşe bankıma koyup doya doya bakayım:60:ilk defa bu kadar çok maaş alcam hayatımda:1:bu arada benim çeyrekler haftaya yerini bulacak sanıırım memlekete gidersem anneme vericem 5çeyrek,görümcemde doğum yaptı bir çeyrekte ona veririm elimde hiç bişey kalmıyor,çok maaş aldığım ay ekimde 10 tane birden alcam çeyrekleri inşlh:nazar:

altın bugün inanılmaz düştüüüüü

evet düşmüş ama ben yüksekken almıştım sinir oldm yarın cıkar diye tahmin ediyorum bakalım nolcak bu arada kumbaramdan 20 lira aldık harcadık cok sinir oldm :( parasız kalınca almaktan nefret ediyorummmm yarın da bebegm için dr gidicem muayene yol parası o bu derken en az 50 lira gidecek canı sağolsun napalım saglıklı iyi oldugun bileym de cok özledm bebeğimi ne kadar büyüdü acaba karnım kocaman oldu ama 1 aydır bebegimi görmedm eminim büyümüştür maşşallah benim datlı kızıma giderlerimizçok aama napiyim canı sağolsun :))

canım şöyle oluyor şimdi, miktarı kişi belirliyor, biz dedik ki 20 binlik bi araba bize yeter şimdilik, ayda 1400 verebiliriz dedik,yani sanki 1400 liralık güne girmiş gibi olduk, bize iki seçenek sundular:1.kuraya katılabilirdik, ilk de olabilirdik son da, 2. taksitleri yarılayınca parayı yollayacaklar. biz ikinciyi seçtik, risk almıyalım dedik, sona kalmıyalım hiç değilse yani. bu arada bu 20 binlik miktar için 900 lira da organizasyon parası ödedik, bu 900 lirayı da ilk üç taksitin içinde ödedik. yani ilk üç ay 1700 gibi bişey verdik. arabanın cinsini de biz belirliyecez. şu an aklıma gelenler bunlar :34:

anladım canım teşekkür ederim demek okuduklarımı doğru anlamışım kafam karışmıştı da :34:

hayırlı olsun inş sizin için..

merhaba yatırımcı hanımlar:)
altın çıldırmış durumda..şimdiye kadar aldık alanda kar etti yani şu anki durum bu:)
şimdiden sonra ne yapacağız..elimdeki tüm parayı altına çevirdim..kar ettim..
ama diyelim ki eylül maaşımı altın yapmalı mıyım? 107 olmuş gramı..şaka gibi..bu fiyattan da alınır mı altın?
sizler ne yapacaksınız?

uzun vadede düşündüğümüz için alım yapıyoruz canım..

birde benim günüm var mecbur her ay 1 çeyrek almak zorundayım :18:

120 civarını bulacak diyorlar o yüzden zarar edeceğimizi sanmıyoruz alım yaparak..

ypıkrediden sordum canım ben,dedim küçük büyük kasa vs oluyormu yok dedi sabit dedi bana,evet çok pahalı bence de garantisi yoksa ev sigortası iyiymiş valla inşlhh evimiz olurda zamanla:38:

al gitsin bitanem nasılsa uzun vadede düşünüyosun sen,bende cüzdanımda para görürmüyüm ki diyordum ayın 15 inden sonra maaş alınca kuytuköşe bankıma koyup doya doya bakayım:60:ilk defa bu kadar çok maaş alcam hayatımda:1:bu arada benim çeyrekler haftaya yerini bulacak sanıırım memlekete gidersem anneme vericem 5çeyrek,görümcemde doğum yaptı bir çeyrekte ona veririm elimde hiç bişey kalmıyor,çok maaş aldığım ay ekimde 10 tane birden alcam çeyrekleri inşlh:nazar:

haydi hayırlısı bitanem inşallah az kaldı senin de maaşlı bir hatun olmana.
çok istiyordun, sabretin çok şükür muradına da erdin.
gerçekten bir kız kardeşin olarak çok seviniyorum canım hemşom benim :48::48::48::48::48::48::48:
Allah hiçbirimizin emeklerini boşa gidermesin tatlım yıllarca okuyup da sonunda atanamamak insanın çok gücüne gidiyor elbette.
gençliklerinin büyük bir bölümünü okul yollarında sıralarında geçirmiş olanlara Rabbim bir iş kapısı aralasın AMİN.
Borcunu da kapattın mı gelsin çil çil altınlar :13::13::13:Rabbim bereketli kılsın canım :38::38::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
günaydın kızlar bankasyadaki hesabımdan 1 gr deneme amaçlı altın aldım.Allah bereket versin.:16:
hep oradaki bayana telefonla aldırıyordum ,kendim şifre aldım ve kendim yapayım al-sat işlemlerini dedim bazen arkadaşa ulaşana kadar fiyat değişikliği oluyor böylesi daha iyi oldu.
ama bu aldıklarımı tabloda bildirmeyeceğim. önceki yıllarda yapılan birikimlerin bu topikle alakası yok diye düşündüğüm için sadece kadınlar kulübünde bu topiği keşfetttikten sonra maaşımdan yaptığım birikimleri hesaplayacağım nasip olursa :34:

günaydın kızlar bankasyadaki hesabımdan 1 gr deneme amaçlı altın aldım.Allah bereket versin.:16:
hep oradaki bayana telefonla aldırıyordum ,kendim şifre aldım ve kendim yapayım al-sat işlemlerini dedim bazen arkadaşa ulaşana kadar fiyat değişikliği oluyor böylesi daha iyi oldu.
ama bu aldıklarımı tabloda bildirmeyeceğim. önceki yıllarda yapılan birikimlerin bu topikle alakası yok diye düşündüğüm için sadece kadınlar kulübünde bu topiği keşfetttikten sonra maaşımdan yaptığım birikimleri hesaplayacağım nasip olursa :34:

Allah bereket versin farmasi asyanın fiyatları nasıl kaçtan aldın katılım bankaları daha iyi veriyor diye okudum bir yerlerde

Günaydın Hanımlar,

Gününüz huzurlu bereketli, sevinçli olsun.her gününüz bir gün öncesinden daha güzel olsun.

Back