- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
- 498
hoşgeldin canım
gerçekten ilginç bir yöntem geliştirmişsin
ben de nasıl denk gelirse öyle biriktiriyorum ama bütün para biriktirmeyi daha çok seviyorum
bol bereketli birikimler.
birikimlerinizi bana özelden bildiriyorsunuz?
bu ayın 27- 28 si son gün sadece bu ay için
normalde her ayın 27 si ile o ayın en son günü arasında bildirim zamanı ve her ayın 1 i liste yayınlanıyor.
öyle saçmalayacaklarına hesabı kapatıp ya da kapatmadan yeni bir hesap açmayı becerememişler mi beceriksizler
Valla aynen, işi çorba yaptılarBu arada farmasicim, bana da 1 tam 1 yarım ve 145 tl yazar mısın listemize? Bunları sadece özelden mi yazıyoruz yoksa buradan da belirtebiliyor muyuz
ypıkrediden sordum canım ben,dedim küçük büyük kasa vs oluyormu yok dedi sabit dedi bana,evet çok pahalı bence de garantisi yoksa ev sigortası iyiymiş valla inşlhh evimiz olurda zamanlateşekkür ederim ablacım
o da doğru ama yemek yiyecek param olmayınca çulsuz hissettim işteteşekkür ederim bu arada
ececik durumumuz vahim,annem de benim kafayı altınla bozduğumu düşünüyor bu arada kasayı hangi bankada sordun,depozito olmaması iyiymiş ama kirası pahalı sanki biraz.tabi boyutuna bağlı,küçük boy için söylüyorum pahalı diye.ben de düşünüyordum ama bu topikte konuştuk,herhangi bi güvencesi yokmuş kasanın,ayrıca sigorta yaptırırsan birikimin güvende oluyormuş.ne anladım ben bu işten:44: yıllık 250 liraya galiba,evi sigortalattım demişti bi arkadaş.bu daha mantıklı o zaman,hem herşeyin elinin altında olur hem de güvende olur:26:
al gitsin bitanem nasılsa uzun vadede düşünüyosun sen,bende cüzdanımda para görürmüyüm ki diyordum ayın 15 inden sonra maaş alınca kuytuköşe bankıma koyup doya doya bakayımaman dikkat bitanem
vay be nasıl zayıfladın , nasıl gitti 6 kilo ?
bak buna çok güldüm
ya benim de şuan elimde 445 tl var gidip bankaya yatırsam da 1 ya da 2 gram daha altın mı alsam diye düşünüyorum kafayı bozdum galiba altınla
özel zevklerim arasında altın almak gelir falan filan diyormuşumsaçmalamaya başladık mı ne ama şurası bir gerçekki yatırım yatırım yapma isteğini körüklüyor
yanımdaki para da bayram sonuna kadar hatta eylülün 15 ine kadar dursun diyorum ne olur ne olmaz bir de tatile filan gideceğiz sanki para harcayacağım da oralardakocişbank devreye girer her zamanki gibi
herkese hayırlı geceler kızlar Allah rahatlık versin canlar[/Qhayırlı geceler canım ben daha bulaşık yıkıycam,mutfağımda dağıldı 2 haftadır ilk defa düzgün yemek yedim mayıştım çok uykum geldi ama işlerim var
altın bugün inanılmaz düştüüüüü
canım şöyle oluyor şimdi, miktarı kişi belirliyor, biz dedik ki 20 binlik bi araba bize yeter şimdilik, ayda 1400 verebiliriz dedik,yani sanki 1400 liralık güne girmiş gibi olduk, bize iki seçenek sundular:1.kuraya katılabilirdik, ilk de olabilirdik son da, 2. taksitleri yarılayınca parayı yollayacaklar. biz ikinciyi seçtik, risk almıyalım dedik, sona kalmıyalım hiç değilse yani. bu arada bu 20 binlik miktar için 900 lira da organizasyon parası ödedik, bu 900 lirayı da ilk üç taksitin içinde ödedik. yani ilk üç ay 1700 gibi bişey verdik. arabanın cinsini de biz belirliyecez. şu an aklıma gelenler bunlar
merhaba yatırımcı hanımlar:)
altın çıldırmış durumda..şimdiye kadar aldık alanda kar etti yani şu anki durum bu:)
şimdiden sonra ne yapacağız..elimdeki tüm parayı altına çevirdim..kar ettim..
ama diyelim ki eylül maaşımı altın yapmalı mıyım? 107 olmuş gramı..şaka gibi..bu fiyattan da alınır mı altın?
sizler ne yapacaksınız?
ypıkrediden sordum canım ben,dedim küçük büyük kasa vs oluyormu yok dedi sabit dedi bana,evet çok pahalı bence de garantisi yoksa ev sigortası iyiymiş valla inşlhh evimiz olurda zamanla
al gitsin bitanem nasılsa uzun vadede düşünüyosun sen,bende cüzdanımda para görürmüyüm ki diyordum ayın 15 inden sonra maaş alınca kuytuköşe bankıma koyup doya doya bakayımilk defa bu kadar çok maaş alcam hayatımda bu arada benim çeyrekler haftaya yerini bulacak sanıırım memlekete gidersem anneme vericem 5çeyrek,görümcemde doğum yaptı bir çeyrekte ona veririm elimde hiç bişey kalmıyor,çok maaş aldığım ay ekimde 10 tane birden alcam çeyrekleri inşlh
ve aleyküm selam canım hayırlı huzurlu sabahlarımız olsun hep bereber inşallahselamun aleykum.hayırlı sabhlar:)
günaydın hanımlar bereketli günler
günaydın kızlar bankasyadaki hesabımdan 1 gr deneme amaçlı altın aldım.Allah bereket versin.
hep oradaki bayana telefonla aldırıyordum ,kendim şifre aldım ve kendim yapayım al-sat işlemlerini dedim bazen arkadaşa ulaşana kadar fiyat değişikliği oluyor böylesi daha iyi oldu.
ama bu aldıklarımı tabloda bildirmeyeceğim. önceki yıllarda yapılan birikimlerin bu topikle alakası yok diye düşündüğüm için sadece kadınlar kulübünde bu topiği keşfetttikten sonra maaşımdan yaptığım birikimleri hesaplayacağım nasip olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?