Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Altın tepe taklak düşüyor.
Böyle giderse almak isteyenler için yarın uygun fırsatlar çıkabilir.
Gr şu anda 104-105

vaayy tamam sevdim bu işi valla, yani ay sonuna biriktirdiğimiz parayı söylüyoruz:86: kocişin paçasına yapıştım 10 lira daha kaptım :90: ben bu gazla baya birikim yaparım...çok teşekkür ederim hepimize bol bereketli birikimler olur inşallah

öyle saçmalayacaklarına hesabı kapatıp ya da kapatmadan yeni bir hesap açmayı becerememişler mi beceriksizler

Valla aynen, işi çorba yaptılar Bu arada farmasicim, bana da 1 tam 1 yarım ve 145 tl yazar mısın listemize? Bunları sadece özelden mi yazıyoruz yoksa buradan da belirtebiliyor muyuz

Valla aynen, işi çorba yaptılar Bu arada farmasicim, bana da 1 tam 1 yarım ve 145 tl yazar mısın listemize? Bunları sadece özelden mi yazıyoruz yoksa buradan da belirtebiliyor muyuz

özelden yazıyoruz bitanem , bugünlük yazayım ama burada öyle zaman oluyor ki sayfalar uçuşuyor doğal olarak takip çok zor oluyor. özelden mesaj olunca çok rahat oluyor
bereketli olsun

herkese hayırlı geceler kızlar Allah rahatlık versin canlar

ypıkrediden sordum canım ben,dedim küçük büyük kasa vs oluyormu yok dedi sabit dedi bana,evet çok pahalı bence de garantisi yoksa ev sigortası iyiymiş valla inşlhh evimiz olurda zamanla
al gitsin bitanem nasılsa uzun vadede düşünüyosun sen,bende cüzdanımda para görürmüyüm ki diyordum ayın 15 inden sonra maaş alınca kuytuköşe bankıma koyup doya doya bakayımilk defa bu kadar çok maaş alcam hayatımdabu arada benim çeyrekler haftaya yerini bulacak sanıırım memlekete gidersem anneme vericem 5çeyrek,görümcemde doğum yaptı bir çeyrekte ona veririm elimde hiç bişey kalmıyor,çok maaş aldığım ay ekimde 10 tane birden alcam çeyrekleri inşlh

altın bugün inanılmaz düştüüüüü

evet düşmüş ama ben yüksekken almıştım sinir oldm yarın cıkar diye tahmin ediyorum bakalım nolcak bu arada kumbaramdan 20 lira aldık harcadık cok sinir oldm parasız kalınca almaktan nefret ediyorummmm yarın da bebegm için dr gidicem muayene yol parası o bu derken en az 50 lira gidecek canı sağolsun napalım saglıklı iyi oldugun bileym de cok özledm bebeğimi ne kadar büyüdü acaba karnım kocaman oldu ama 1 aydır bebegimi görmedm eminim büyümüştür maşşallah benim datlı kızıma giderlerimizçok aama napiyim canı sağolsun :))

anladım canım teşekkür ederim demek okuduklarımı doğru anlamışım kafam karışmıştı da

hayırlı olsun inş sizin için..

uzun vadede düşündüğümüz için alım yapıyoruz canım..

birde benim günüm var mecbur her ay 1 çeyrek almak zorundayım :18:

120 civarını bulacak diyorlar o yüzden zarar edeceğimizi sanmıyoruz alım yaparak..

haydi hayırlısı bitanem inşallah az kaldı senin de maaşlı bir hatun olmana.
çok istiyordun, sabretin çok şükür muradına da erdin.
gerçekten bir kız kardeşin olarak çok seviniyorum canım hemşom benim
Allah hiçbirimizin emeklerini boşa gidermesin tatlım yıllarca okuyup da sonunda atanamamak insanın çok gücüne gidiyor elbette.
gençliklerinin büyük bir bölümünü okul yollarında sıralarında geçirmiş olanlara Rabbim bir iş kapısı aralasın AMİN.
Borcunu da kapattın mı gelsin çil çil altınlar :13::13::13:Rabbim bereketli kılsın canım

Son düzenleme:
günaydın kızlar bankasyadaki hesabımdan 1 gr deneme amaçlı altın aldım.Allah bereket versin.
hep oradaki bayana telefonla aldırıyordum ,kendim şifre aldım ve kendim yapayım al-sat işlemlerini dedim bazen arkadaşa ulaşana kadar fiyat değişikliği oluyor böylesi daha iyi oldu.
ama bu aldıklarımı tabloda bildirmeyeceğim. önceki yıllarda yapılan birikimlerin bu topikle alakası yok diye düşündüğüm için sadece kadınlar kulübünde bu topiği keşfetttikten sonra maaşımdan yaptığım birikimleri hesaplayacağım nasip olursa

Allah bereket versin farmasi asyanın fiyatları nasıl kaçtan aldın katılım bankaları daha iyi veriyor diye okudum bir yerlerde

Günaydın Hanımlar,

Gününüz huzurlu bereketli, sevinçli olsun.her gününüz bir gün öncesinden daha güzel olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…