canım internetten açılır ama bankanın şubesine gidip sözleşme imzalamak da gerekiyor bilgin olsun
Bilgilendirdiğin için sağol bitanem çok teşekkürler.
şimdi 1gr altın aldım .Allah bereket versin.
Ben geldiimm kızlarrr benim vadesiz mevduatımda her ay az buçuk bişiler atmaya çabalıyordum ona boşu boşuna duracağına fon alıyım dedim bakalım şimdi kaçırdım fonu saat itibari ile ama inş yarın 3 tane alıcam başlangıç için anapara koruma garantili olanlardan bereketli olur inşallah öptüm hepinizi
Bu düşüşten faydalanayım dedim 1.75 gr da ben aldım.:)şimdi 1gr altın aldım .Allah bereket versin.
selam kızlar.nasılsınız????geçen hafta arkadaşım elimdeki parayla altın alayım mı diye bana sormuştu bende al
demiştim 96 liraydı gramı
akşam görüştük iyiki seni dinlemişim şimdiden birsürü kazandım dedi çok mutlu oldum:))
benim amacım bayram sonrası evi taşıdıktan sonra birikimlerimle araba almak bakalım.
şimdi 1gr altın aldım .Allah bereket versin.
Allah razı olsun bitanem .Cnm hayırlı olsun . Allah daha çok versin inşallah . Darısı alamayanların başına
bereketli olsun canımBu düşüşten faydalanayım dedim 1.75 gr da ben aldım.:)
inşallah gönlüne göre araba alırsın
bereketli olsun farmasi kaçtan aldın sabah 108di bankadan bakmıştım
Nurum nasılsın canım ? Hoşgeldin . Bu anapara korumalı fon olayı nedir cnm ?
Beni aydınlatırmısın ?
evet biz de bu sistemle araba alıcaz inşallah, şu an taksitleri ödüyoruz, ocakta bize sıra gelcek. bence çok mantıklı kredi düşünmeyenler için, faiz falan girmiyor işin içine.
merhaba hanımlaaaaaarrrrrrr,cüzdanımdaki tüm parayı verip 178 liradan bi çeyrek aldım bugün.sadece 1 liram kaldı ve çulsuz çulsuz döndüm eve.bari o 1 lirayı da kumbaraya atayım da hiç param yok diyeyim şanıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?