evet oluyorkuveyttürkten sabah 109 dan aldım bende nasıl bankalar arası fark oluyormu
evet canım bu aralar altını tutabilene aşkolsunŞimdi yazınızı okuyunca girdim garantiye hesabımı altın hesabına çevirmek için allahım ne göreyim 2 saat önce 106 tl görünüyorsu şimdi 108 olmuşş off allahım çıldırıcamm..:18::18::18:
ohoooooooooooooooooooooo 2 yıl çok büyük zaman dilimi kesinlikle zaraetmezsin Allah'ın izniyleyaw hergn takipe tmekten bıktım
750 olmuş resmen cumhuriyet.. gidip almammı beklesemmi705 ken almamaıştım:S gididp alim bence.. sizce.. 2yıl onra bozdurcam muhtemelem
haydi hayırlı uğurlu bereketli olsun canımKızlar vallahi açtım altın hesabınnı tüm parayıda altına çevirdim bu gidişle düşeceği yok 1 tl bile yükselse kardır artık benim için off beee stres yaptım çok fenaaa ama 4,60 gr altınım oldu ...
hayırlı olsun şimdidenbnde gidip alıyorum
çok doğruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuBiz de 2 yıl sonra bozdururuz diyoruz. Ama bu süre 1 yıl bile olsa hiç zarar etmeyiz Allah'ın izniyle.
bende cumartesi günü altın aldım 24 gr gr 103 den
sen delimisin bu zamnda bilezikmi mi alınır dio milletler
sonra oturup söledim bak sizde alın yatırım yapın yılbasına kadar
yükselcek deiğimde tamam diolar pazartrsi altın hesabı acalım dediler
Alıp almamakta kararsız olan arkadaşlar,
Her ay fiyatı ne olursa olsun almaya çalıştım.Çünkü anlık al sat yapmıyorum.
Bu yüzden o çok yüksek(!) fiyatları umursamadım.
Çok mecbur kalmadıkça bozdurmadığım için hep kardayım.
Altın 75 tl olduğunda çevremde deli misin bu fiyattan altın mı alınır, zarar edersin diyen çok oldu.
Şimdi o arkadaşlar başını vuruyor. Ancak hâlâ aynı cümleyi kurup almıyorlar.
Çok değil yıl başında olmadı bir yıl sonra yine başlarını vuracaklar muhtemelen.
Alıp unutacaksanız anlık düşüşler sizi etkilemeyecektir, ancak 15 gün sonra satacaksanız zarar etme ihtimaliniz de var tabi ki...
yaw hergn takipe tmekten bıktım
750 olmuş resmen cumhuriyet.. gidip almammı beklesemmi705 ken almamaıştım:S gididp alim bence.. sizce.. 2yıl onra bozdurcam muhtemelem
Kızlar vallahi açtım altın hesabınnı tüm parayıda altına çevirdim bu gidişle düşeceği yok 1 tl bile yükselse kardır artık benim için off beee stres yaptım çok fenaaa ama 4,60 gr altınım oldu ...
Şimdi topiki okuyunca gaza geldim akşam iş çıkışında bari bende uğrıyıp alıyım diye düşündüm ama 2 tane alıyım gitmişken didim ama param çıkışmıyor napsamki beklesemmii alsammı ouuff çok kararsızım bende :44::44::44:
Şimdi topiki okuyunca gaza geldim akşam iş çıkışında bari bende uğrıyıp alıyım diye düşündüm ama 2 tane alıyım gitmişken didim ama param çıkışmıyor napsamki beklesemmii alsammı ouuff çok kararsızım bende :44::44::44:
bn ayın 15inde maaş aldım. 680 miydi ne almamıştım. bugun gidip 750den aldım.. beklemek hep zarar söylim:)
Cnm hoşgeldin . Bende de para yok alamıyorum malesef . Ama senin paran çıkışmıyorsa şöyle yapabilirsin . 1 tane çeyrek alıp kalanı da 1 gr alabilirsin . O şekilde yetermi
paran bilmiyorum ama aklıma gelmişken paylaşayım dedim :)
Kızlar ben size demedim mi ben altın alırım sonra düşmeye başalr diye alın işte ben 108 den aldım şimdi baktım 107 olmuş..
Neyse bekliycez inşallah uzun vadede kar getirir..
birikim paramın yarısı gelcek bir yerde borçta,ama elimde olanla nakit bekleteceğime hemen altın hesabıma aktarım mı yapsam kafam karıştı.
ay ne karışık işler bunlar yahu....
birikim paramın yarısı gelcek bir yerde borçta,ama elimde olanla nakit bekleteceğime hemen altın hesabıma aktarım mı yapsam kafam karıştı.
ay ne karışık işler bunlar yahu....
bim bam bom çok şükür dostlar benimde artık bir çeyreğim varrr
Alıp almamakta kararsız olan arkadaşlar,
Her ay fiyatı ne olursa olsun almaya çalıştım.Çünkü anlık al sat yapmıyorum.
Bu yüzden o çok yüksek(!) fiyatları umursamadım.
Çok mecbur kalmadıkça bozdurmadığım için hep kardayım.
Altın 75 tl olduğunda çevremde deli misin bu fiyattan altın mı alınır, zarar edersin diyen çok oldu.
Şimdi o arkadaşlar başını vuruyor. Ancak hâlâ aynı cümleyi kurup almıyorlar.
Çok değil yıl başında olmadı bir yıl sonra yine başlarını vuracaklar muhtemelen.
Alıp unutacaksanız anlık düşüşler sizi etkilemeyecektir, ancak 15 gün sonra satacaksanız zarar etme ihtimaliniz de var tabi ki...
kesinlikle katılıyorum. bende cumartesi günü kuyumcuya gittim. çeyrek altının 200 liraya kadar çıkacağı söyleniyor dedi.:82:
ya esımle karar verdık bugun sattıgımız evın parasını altın hesabına cevırcektık bankadakı adam engel olmus cok rısklı yuksek mebla ama cevır dersenız cevırırım demıs esımde oyle olunca tereddut etmıs bayarm sonunu bekleyelım kım ne bozdurcak bellı deıl demıs adam ondan sonra ıstersenız alırız demıs esımde o sekılde karar vermıs ve kaldı yıne hayırlısı bakalım:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?