al tabikiiiiiiiiiiiiiiii
ama çok yüksek yaaa,düşer diye kıyamıyorum parama
Yaakızlar yaaaa.. bendemi alsam napsam yaa allahım yaa düşükkene almadımda şimdi yüksekken alıcam ve altın düşücek eminim bundan adım gibi...
acaba diyorum yarısına alsam yarısını tutasam mı elimde napsam ne dersiniz.. parada azalıyor bankada şaka maka.. 700 den 500 e düştü zarardayım külliyen..
kızlar şimdi işbanktan açtırdığım vadesiz hesabıma ilk siftahımı yaptım . 1gr altın aldım Allah bereket versinhaydi hayırlısı bakalım
Rabbim hepimize helalinden bol bereketli kazançlar nasip eylesin inşallah
108.33 tl den aldım bitanemAllah bol bol bereket nasip etsin farmasi
ne kadardan aldın bir gramı
Alıp almamakta kararsız olan arkadaşlar,
Her ay fiyatı ne olursa olsun almaya çalıştım.Çünkü anlık al sat yapmıyorum.
Bu yüzden o çok yüksek(!) fiyatları umursamadım.
Çok mecbur kalmadıkça bozdurmadığım için hep kardayım.
Altın 75 tl olduğunda çevremde deli misin bu fiyattan altın mı alınır, zarar edersin diyen çok oldu.
Şimdi o arkadaşlar başını vuruyor. Ancak hâlâ aynı cümleyi kurup almıyorlar.
Çok değil yıl başında olmadı bir yıl sonra yine başlarını vuracaklar muhtemelen.
Alıp unutacaksanız anlık düşüşler sizi etkilemeyecektir, ancak 15 gün sonra satacaksanız zarar etme ihtimaliniz de var tabi ki...
108.33 tl den aldım bitanem
aynı şeyleri düşünüyoruz canım bu konuda :13::13::13::13:
bereketli olsun inşallah
aynı şeyleri düşünüyoruz canım bu konuda :13::13::13::13:
bereketli olsun inşallah
700tl ile tam altın alabilirdin aslında.Yaakızlar yaaaa.. bendemi alsam napsam yaa allahım yaa düşükkene almadımda şimdi yüksekken alıcam ve altın düşücek eminim bundan adım gibi...
acaba diyorum yarısına alsam yarısını tutasam mı elimde napsam ne dersiniz.. parada azalıyor bankada şaka maka.. 700 den 500 e düştü zarardayım külliyen..
Altın 75 tl olduğunda çevremde deli misin bu fiyattan altın mı alınır, zarar edersin diyen çok oldu.
Çok değil yıl başında olmadı bir yıl sonra yine başlarını vuracaklar muhtemelen.
Alıp unutacaksanız anlık düşüşler sizi etkilemeyecektir, ancak 15 gün sonra satacaksanız zarar etme ihtimaliniz de var tabi ki...
Kızlar vallahi açtım altın hesabınnı tüm parayıda altına çevirdim bu gidişle düşeceği yok 1 tl bile yükselse kardır artık benim için off beee stres yaptım çok fenaaa ama 4,60 gr altınım oldu ...
yaw hergn takipe tmekten bıktım
750 olmuş resmen cumhuriyet.. gidip almammı beklesemmi705 ken almamaıştım:S gididp alim bence.. sizce.. 2yıl onra bozdurcam muhtemelem
kesinlikle katılıyorum. bende cumartesi günü kuyumcuya gittim. çeyrek altının 200 liraya kadar çıkacağı söyleniyor dedi.:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?