Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Yaakızlar yaaaa.. bendemi alsam napsam yaa allahım yaa düşükkene almadımda şimdi yüksekken alıcam ve altın düşücek eminim bundan adım gibi...
acaba diyorum yarısına alsam yarısını tutasam mı elimde napsam ne dersiniz.. parada azalıyor bankada şaka maka.. 700 den 500 e düştü zarardayım külliyen..

canım altın 1 düşer 3 yükselir, 2 düşer 5 yükselir son 10 yılın altın fiyatlarını gösteren linki de verdim.
al ya da alma demem kendin bilirsin .
altın uzun vadeli yatırım aracıdır acil ihtiyacın olmayacaksa paraya uzun vadede çok mantıklı.

kızlar şimdi işbanktan açtırdığım vadesiz hesabıma ilk siftahımı yaptım . 1gr altın aldım Allah bereket versin haydi hayırlısı bakalım
Rabbim hepimize helalinden bol bereketli kazançlar nasip eylesin inşallah

Allah bol bol bereket nasip etsin farmasi

ne kadardan aldın bir gramı

Alıp almamakta kararsız olan arkadaşlar,
Her ay fiyatı ne olursa olsun almaya çalıştım.Çünkü anlık al sat yapmıyorum.
Bu yüzden o çok yüksek(!) fiyatları umursamadım.
Çok mecbur kalmadıkça bozdurmadığım için hep kardayım.
Altın 75 tl olduğunda çevremde deli misin bu fiyattan altın mı alınır, zarar edersin diyen çok oldu.
Şimdi o arkadaşlar başını vuruyor. Ancak hâlâ aynı cümleyi kurup almıyorlar.
Çok değil yıl başında olmadı bir yıl sonra yine başlarını vuracaklar muhtemelen.
Alıp unutacaksanız anlık düşüşler sizi etkilemeyecektir, ancak 15 gün sonra satacaksanız zarar etme ihtimaliniz de var tabi ki...

Allah bol bol bereket nasip etsin farmasi

ne kadardan aldın bir gramı
108.33 tl den aldım bitanem

aynı şeyleri düşünüyoruz canım bu konuda :13::13::13::13:
bereketli olsun inşallah

Altın 32 yılın rekorunu kırabilir

Piyasalardaki kaygıların etkisiyle altın, yıl sonunda 2,000 dolara kadar yükselerek 1979'dan beri en büyük artışı kaydedebilir

GoogleFacebookTwitterFriendFeedFavorilerimDiggDeliciousEmailAAA22 Ağustos 2011 Pazartesi, 11:44.
Ekonomideki kötü gidişatın yatırımcıları ve merkez bankalarını altına yönlendirmesiyle metal fiyatlarının 30 senenin en yüksek seviyesine çıkması bekleniyor.

Bloomberg anketine katılan 13 analist ve trader'ın tahminine göre, sene sonunda spot altının ons fiyatı 2,000 doları görebilir. Bloomberg verilerine göre bu, 1979 yılındaki yüzde 127'lik yükselişten beri en büyük artış olabilir.

Merkez bankalarının altın rezervlerini artırmasının da etkisiyle metal fiyatları on birinci yılında da yükselişe doğru ilerliyor.

Metal Araştırma Şirketi GFMS'de yönetici olan Paul Walker, "Ekonomik veriler, borç problemleri, bilanço sorunları çözülmesi zor sorunlar ve altın da bundan besleniyor" dedi.

Bugün 1,900 dolara yaklaşan metal fiyatları geçtiğimiz hafta yüzde 6 oranında yükselmişti.

700tl ile tam altın alabilirdin aslında.
Şuanki paranla da 1 yarım 1 çeyrek alabilirsin.

Kesinlikle ben de aynı fikirdeyim. Uzun vadeli yatırım olarak düşünenler hiç beklememeli düşüşü.

Şimdi yazınızı okuyunca girdim garantiye hesabımı altın hesabına çevirmek için allahım ne göreyim 2 saat önce 106 tl görünüyorsu şimdi 108 olmuşş off allahım çıldırıcamm..:18::18::18:

yaw hergn takipe tmekten bıktım

750 olmuş resmen cumhuriyet.. gidip almammı beklesemmi 705 ken almamaıştım:S gididp alim bence.. sizce.. 2yıl onra bozdurcam muhtemelem

Kızlar vallahi açtım altın hesabınnı tüm parayıda altına çevirdim bu gidişle düşeceği yok 1 tl bile yükselse kardır artık benim için off beee stres yaptım çok fenaaa ama 4,60 gr altınım oldu ...

yaw hergn takipe tmekten bıktım

750 olmuş resmen cumhuriyet.. gidip almammı beklesemmi 705 ken almamaıştım:S gididp alim bence.. sizce.. 2yıl onra bozdurcam muhtemelem

Biz de 2 yıl sonra bozdururuz diyoruz. Ama bu süre 1 yıl bile olsa hiç zarar etmeyiz Allah'ın izniyle.

bende cumartesi günü altın aldım 24 gr gr 103 den
sen delimisin bu zamnda bilezikmi mi alınır dio milletler
sonra oturup söledim bak sizde alın yatırım yapın yılbasına kadar
yükselcek deiğimde tamam diolar pazartrsi altın hesabı acalım dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…