Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

mrb hanımlar bugün evdeydim temizlik yaptım ay yoruldum pazara gittim 35 lira harcadım ne cok harcıyoruz biz ya doğru dürüst bişeyde almadım herşey cok pahalı bide kumbaramdaki bozukları bütünletmek için alt kattaki markete gittim 50 lira hepsi bozuktu verdim adam yenge para yok kasada istersen yarın gel istersen bırak parayı yarın alırsın dedi bıraktım ama şimdide içim bi tuhaf oldu emekle biriktirdim ya ondan galiba cebimdeki tüm 50 yi versem koymazdı :)) neyse yarın alırım artık 50 orda 20 burda vardı 5.60 da pazardan kaldı kumbarada toplam 75.60 lira oldu allah bereket versn

kimsecikler yokk bugün nerdesiniz güzellerarabalara zam gelmişti düşmüş bu sıralar indirim çok fırsat bulursak bakıp karar verip alıcaz yakınlarda gidecek paracıklar

pazar olduğu için herhalde kimsecikler yok canım
inş. hakkınızda hayırlısı olur canım
sonuçta arabada ihtiyaç
arabanızı alın yine biriktirirsiniz

ayyy evt bugun kımsecıkler gırmemış..benımde bugun moralım bozuktu zaten aşkımla atıştık sonra barıstık ama hala durgunum....neyse bu akşam aşkımdan yıne 20 tl aldım kumbarama da 10 tl sını attım yanı kumbaramda suan 110 tl mm oldu..ahhh ahh bı ceyrek daha alabılsem hehe:)))

mrb cnm bende dun temızlık yapmıştım hele hele ramazanda oruclu oruclu zor oluyor..ama evın mıssss kokması herseye degıyor..bu arada bırıkımın hayırlı olsun ıns bayrama kadar bı ceyrek yapar atarızz..

bu arada gecmıs ıletını okudum sanırım 2009 da evlendın aynı sene evlenmısız ayrıca dedıgın gıbı bızde cok borc ödedık bıze takılan tum ceyreklerı bozdurup bı borcumuzu kapatmıstık ahhh o ceyrekler sımdı dursaydı 50 ceyrek vardı tam hatırlamamakla bereaber sanıyorum 3000 tl nın ustune bozdurmustuk...vee bı ceyrek 6o tl ıdı...
ayrıca 2500 tl de para toplanmıstı duğun paralarımızda borca gıtmıstı ayrıcada mobılya borcumuzuda 400 tl gıbı aylık taksıde baglamıstık..ahhh bı bıtse borç dıyodum suan rahatızz bı senedırde para bırıktırıoruz...o zamanlar aşkım bılezıklerıde bozduralım borca verelım demıstım aşkımda onlar senın demıstı bozdurmamıstı ıyıkıde bozdurmamışızz:)))

Allah evlenenlerin yardımcısı olsun...bız tek basımıza evlendık o yuzden bılırım cok zor..ama su da bı gercek Allah yuva kurana yardım edıyor...

bu arada suan bebış ıstıorummmmmmmm Allah ıns banada bebışşş verırrr

bereketli olsun canım
kimsecikler yokk bugün nerdesiniz güzellerarabalara zam gelmişti düşmüş bu sıralar indirim çok fırsat bulursak bakıp karar verip alıcaz yakınlarda gidecek paracıklar

haydi hayırlısı bitanem çok güzel olur.
hakkınızda hayırlı olacak güzel bir arabanız olması dileğiyle...

pazar olduğu için herhalde kimsecikler yok canım
inş. hakkınızda hayırlısı olur canım
sonuçta arabada ihtiyaç
arabanızı alın yine biriktirirsiniz
inşllh canımm
süsperr
inşlh canım hayırlısıyla olur bende geç kaldım sanırım bebiş için 4 sene oldu evleneli işe başlayasıya büyür diyorlardı dinlemiyordum şimdi zor geliyor hayırlısı artık
bereketli olsun canım

haydi hayırlısı bitanem çok güzel olur.
hakkınızda hayırlı olacak güzel bir arabanız olması dileğiyle...
inşllh bitanem amin 2 yerden daha çok biriktiririz inşlh borcumuz harcımız yokya çok şükür allah yardım eder inşlh

geç mi?deliii bence tam zamanı bosveerrr...sımdı sende calısmalara basla:)))hayırlısı olsun cnm bebek zamanında gelır hersey kader kısmet bölesı daha ıyıdır belkıde...her seyde bı hayır aramak gerekıor...

bende aslına bakarsan cocuk kelımesıne ılk bı sene sıcak bakmıordum sımdı annelık duygusunu tatmak ıstıorum Allah herkese tattırsın bu duyguyu...

Slm kızlar.. herkese günaydın öncelikle bereketli bir hafta olmasını diliyorum herkes için..
Altın yne sabah sabah yükşelişe geçmiş her düşüşte bekle diyorum kendime biraz daha düşsün hiç düşmüyor 92 tl iken alsam şimdi ne kadar karda olucaktım. Şimdi alsam diyorum bu sefer bende şans yok ya düşer gider altın müdahele ederler çok yükseldi diye bu defada zarar ederim off yaaa kafam karıştıı offf..

cnm ne kadar yukselmış bende onu arastırıordum...ama bulamadım ceyrek altın fıyatı kaç lıra olmuş bılen var mı?

bı de bazı sıtelerde sıte adı vermıyım ata lıra veya ceyrek aldıgınızda sıze 12 taksıt yapıor sız odeyene kadarda altın yukselıor yukselıcegını bılsem sımdı alır taksıtle öderım:)))

merhaba kızlar herkese bol bereketli ,sağlıklı mutlu huzurlu bayram arefesinde bayram günleri yaşayacağımız güzel bir haftaya başlangıç diliyorum

ve aleyküm selam canım piyasalar ve de siyasi gündem bu kadar karışık olunca ve de çin vs okuduğum yorumlara göre altın alımaya devam ettiği sürece acaba kolay kolay düşer mi ?

ALTIN ;

Fiziki talebin arttığı Eylül ayı yaklaşıyor. Sermaye piyasalarındaki çöküşün daha da derinleşeceği yönünde beklentiler artıyor. Tek başvuru aracı olarak (last resort) altına hücum devam ediyor. Aralık vadeli altın fiyatı geçen hafta Pazartesi 1730.8 dolardan 1881.4’a kadar yükseldi (150 dolarlık artış!). Altın fiyatı çok yüksek olmasına rağmen kısa sürede hareketli ortalamalarına doğru (mean reversion) kolayca gerileyeceğine ikna olmuş değilim. Gerçekleşirse eğer, bu tür bir gerileme iyi bir satın alma fırsatı olacaktır.

Ateşan AYBARSIN yorumu ( kaynak bloomberg)

elimdeki parayı gr altına mı cevırsem yoksa düşmesini beklesem mı ?
aslında herkesın sorusu bu degıl mı?gecen cumartesı gunu tanıdıgım bı ablama gıttım gün yapmıştık gün parasını verıyım dedım toplamda 20 kişi gırdık cumartesı gunu 15.kişi aldı parasını oda tanıdıgım ablam dedıgım kişi...ben 3.cıkmıstım bılezık alıp paramı degerlendırdım tabı uste de para koydum...hanı bahsettıgım 1580 tl ye aldıgım bılezık varya işte oocok bahsettım dımı?hehe:))
her neyse ablacık dıor kı kız sen ne kadar sanslısın hemen bılezık aldın dıor suan 2000 tl nın ustunde bılezıgın dıor ben ıse ıkı kişi gırdım gün e ve beklıorum düşmesını altının dıor..aslında düşer mı?oda bılınmez..
kuyumcular 225 tl olucagını söluyor...bazende tutturuorlar yawww ben ceyrek aldıgımda 127 tl den almıstım yaa ablacım 170 olucak al dedı aynen tuttu ayyy sımdı de dıorum kı 225 tl dedıgı gıbı tutarsa ?alsam mı acaba dıorum?

aslına bakarsan gerılemesını herkes ıstıyor cevremdekı kısıler altın düşsünde kenarda param var onunla ceyrek alıcam bılezık vss alıcagım dıolarr..ama gerıleyecegıne hepten ucmasın...

cunku bende bı umut gerılemesını beklıordum 150 tl ıken ceyrek...fakat uctu gıttıı..

Merhaba arkadaşlar Altın bu yükselişe daha devam edecek gibi, ekonomi mezunu olduğum için epeydir de araştırıyorum sadece Çin değil Güney Kore ve Hindistan da altın stokluyor. Bu yüzden kısa vadede gerileme bekleyemeyiz, tam tersine yükseliş devam edecek. Ama günlük ufak değişimler olabilir, onu da göze alacağız artık. Ben de yazdıklarınızı okurken çok motive oldum ve para biriktirmeye yeni başladığım şu günlerde aranıza katılmak istiyorum. Geçen ay kendime hediye olarak çok sevimli bir kumbara aldım Tüm tasarruflarımı ve o günkü alışverişten gelen birkaç bozukluğu buraya atıyorum, atarken de epey mutlu oluyorum. Dün gece Hepsiburada'dan da peşin fiyatına 12 taksitle bir tam bir de yarım altın aldım. Sitenin fiyatları son kapanan altın piyasasından tam altın için 50, yarım için 40 tl daha fazla ama peşin fiyatına 12 taksit olunca ve altının daha da yükselmeye devam edeceğini düşünürsek bu açığı kapatacak gibiyiz. Sonuçta bir yıl boyunca her ay 100 tl'yi ayıracağım ve kart taksidine yatıracağım. Tabii daha fazlası birikirse de yine çeyrek altınlar olarak geri dönecek inşallah

Herkese güzel, bol birikimli haftalar...

herkese günaydın.
altının gramı 109,1, tam altın fiyatı ise 707,42 olmuş :18:

İyiki maaşı alınca beklememişim altın düşer mi diye. zaten Allah izin verirse 2 yıl o altınlar benimle olacak, aldığım fiyattan da daha yükseğe satacağım. Benim gibi uzun vade altını bekleteckler hiç düşünmesin alsınlar.

Kumbaradaki para hala beklemede. Bayramda ailelerimizin bir isteği olur diye para ayırdık, eğer herhangi bir harcamamız olmazsa kumbaradaki paranın üzerine birşeyler ekleyip yine altın alacağız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…