Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba hanımlar uzun zamandır giremiyordum eşim ameliyat oldu taburcu olduk şüükür şimdi o uyuyor bende bakayım dedim ..
kumbarama 50 tl atabildim bu kargaşada ayrıca dün 3 gram altın yaptım 321e aldım inşallah düşmez bekliyorum bekliyorum hiç düşceği yok maşallaha altının
daha yatmadımm kızlar dantel yapıyorumm
gunaydın hatunlar
nedır bu pıyasanın halı anlamadım
yıne aldı basını gıttı
bır yere borc para verdım
bu ay gelecegını soylemıstı
eger soyledıgı tarıhte verseydı 91,00 'den alacaktım
ama bugun 106,00 gordu
fecı zarardayım
hos hala param da gelmedı ya
neyse vardır bunda da bır hayır elbet
farması al sat yapıyorsun sanırım
aynı sıteden takıp edıyoruz goruyorum senı
hıc cesaret edıp baslamadım sence baslasam mı
günaydın biraz biraz birikmiş paramız var eşimde ona bilezik alalım dior altın bu fiyattayken sizce alınırmı haberlere falanda baktığımda genelde yükselir diolar ya ne yapsak hangi yatırım daha uygun sizce???
günaydın hanımlar hayırlı cumalar..
bu altına noluyor yine böylee...biz alanlar kardayızda altın borcu olanlara allah yardım etsin geri ödeme kolaylığı versin..
düğünlerdeki altın mevzusu konuşulmuş.. ekimde ablamın nişanı var açıkçası biz hiç beklentide değiliz altın bukadar yüksekken bizim altın taktıklarımız bile takamaz.. aman gelsinler şen şakrak oynayalım altın filan bahane
pztesi hafta başı altın biraz olsa düşer diye umut ediyorum.. o yüzden bankada paramı çekip gram alcam.. ama yüklüde bir miktar gözümü karartçam artık napayım ya batarız ya çıkarız
canım Allah nasip ettikten sonra neler görürsün neler
34 yaşındayım canım
bence alın ama bilezik olarak değilde gram has altın alarak değerlendirin. bilezikte çünkü bozdurma durumunda işçilik vs düşülüyor..
=)) Ben ilk atandığımda hiç param yoktu (tabi bekarım o zamanlar) maaşıma güvenmiştim ama ayın 20'sinde göreve başladığım için yatmamıştı. Ayy nasıl üzülmüştüm anlatamam. Senin de ihtiyacın varsa benim gibi üzülme diye yazdım =))
İnşallah kendi evlerimiz de oturduğumuz günleri de görürüz cerenim =)