• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

merhaba hanımlar uzun zamandır giremiyordum eşim ameliyat oldu taburcu olduk şüükür şimdi o uyuyor bende bakayım dedim ..
kumbarama 50 tl atabildim bu kargaşada ayrıca dün 3 gram altın yaptım 321e aldım inşallah düşmez bekliyorum bekliyorum hiç düşceği yok maşallaha altının

merhaba hanımlar uzun zamandır giremiyordum eşim ameliyat oldu taburcu olduk şüükür şimdi o uyuyor bende bakayım dedim ..
kumbarama 50 tl atabildim bu kargaşada ayrıca dün 3 gram altın yaptım 321e aldım inşallah düşmez bekliyorum bekliyorum hiç düşceği yok maşallaha altının

çok geçmiş olsun canım Allah enişte beye şifalar versin canım.
birikimlerin de bereketli olsun inşallah :nazar::nazar::nazar::38:

Allah bu mübarek cuma gününü hakkımızda hayırlı kılsın
borçlular borçlarından kurtulsun , hastalar şifa bulsun , dertliler deva bulsun ,birikimlerimiz bereketlensin inşallah AMİN.:16:

bloombergte başlık bu kızlarr
Altın rekorlara devam ediyorAltın fiyatları, küresel ekonomide yavaşlama endişelerinden destek bulmayı sürdürüyor

İngiliz Standard Chartered Bank son günlerin şok edici altın raporunu açıkladı. Yunanistanda yaşanan krizin etkisi ile ve İngiliz Standard Chartered Bank’ın yeni raporunun spekülatif etkisi ile altının ons fiyatlarında yeniden artış yaşanmaya başladı. İngiliz Standard Chartered Bank’ın en son yayınladığı raporda altın ile ilgili tahminlerini 2 değil, 3 değil, 4 değil tam 4500 doların üzerine çıkarttıklarını açıkladılar.

İngiliz Standard Chartered Bank’ a göre bu dalgalanmaların nedeni arz eksikliğinden kaynaklanıyor. Standard Chartered Bank analistlerinden Yan Chen’in önümüzdeki 5 yıl için hazırladığı rapora göre altının dünyadaki kullanımı ve talebi artacak, buna bağlı olarak altın rezervlerinin sayısı azalacak. Altın alımı yapanlar ile altın satımı yapanların arasında arz talep dengesi bozulacağı için önümüzdeki 5 yıl içersinde altının ons fiyatı 5000 dolar’ı bulacak.

gunaydın hatunlar
nedır bu pıyasanın halı anlamadım
yıne aldı basını gıttı
bır yere borc para verdım
bu ay gelecegını soylemıstı
eger soyledıgı tarıhte verseydı 91,00 'den alacaktım
ama bugun 106,00 gordu
fecı zarardayım
hos hala param da gelmedı ya
neyse vardır bunda da bır hayır elbet

farması al sat yapıyorsun sanırım
aynı sıteden takıp edıyoruz goruyorum senı
hıc cesaret edıp baslamadım sence baslasam mı

bloombergten öne çıkan bir başlık daha kızlar

Piyasalar panikte, altın rekordaKüresel ekonomiye ilişkin endişelerin yeniden tırmanışa geçmesiyle global varlıklara sert satışlar gelirken, güvenli limanlar hızla ayrışıyor

Son düzenleme:
gunaydın hatunlar
nedır bu pıyasanın halı anlamadım
yıne aldı basını gıttı
bır yere borc para verdım
bu ay gelecegını soylemıstı
eger soyledıgı tarıhte verseydı 91,00 'den alacaktım
ama bugun 106,00 gordu
fecı zarardayım
hos hala param da gelmedı ya
neyse vardır bunda da bır hayır elbet

farması al sat yapıyorsun sanırım
aynı sıteden takıp edıyoruz goruyorum senı
hıc cesaret edıp baslamadım sence baslasam mı

canım bir iki defa al-sat yaptım ama bir iki defa da çeşitli nedenler yüzünden fırsatı kaçırdım
o nedenle şimdi aldım daha da satmadım:1::1::1:
satmayı da şimdilik düşünmüyorum altın anladım ki uzun vadeli yatırım aracı ve de paraya ihtiyaç yoksa bozdurulmamalı ani çıkışlar inişler yok ki piyasada altının yönü sürekli yukarı 1 geri 3 ileri misali:34:
yani satsam şimdi 105 tlden peki şu şartlarda 105 tl nin altından ne zaman alırım ?
ya da alabilecek pozisyon yakalayacağım kesin mi ? inan hiçbirşeyin bu piyasaların karışıklığında garantisi yok en iyisi eldekini sıkı tutmak :34:
bol bereketli kazançlar dileğiyle canım:38:

benım gozden cıkardıgım su an ıcın uzun vadede ıhtıyacım olmayan bır para var elımde dovız olarak
altın hesabına cevırecegım uygun zamanı kolluyorum
dovızden cok kazandırdıgı kesın zaten
saol canım yorumun ıcın
herkese bol bereketlı kazanclar

günaydın biraz biraz birikmiş paramız var eşimde ona bilezik alalım dior altın bu fiyattayken sizce alınırmı haberlere falanda baktığımda genelde yükselir diolar ya ne yapsak hangi yatırım daha uygun sizce???

günaydın hanımlar hayırlı cumalar..

bu altına noluyor yine böylee...biz alanlar kardayızda altın borcu olanlara allah yardım etsin geri ödeme kolaylığı versin..

düğünlerdeki altın mevzusu konuşulmuş.. ekimde ablamın nişanı var açıkçası biz hiç beklentide değiliz altın bukadar yüksekken bizim altın taktıklarımız bile takamaz.. aman gelsinler şen şakrak oynayalım altın filan bahane:64::64::64:

pztesi hafta başı altın biraz olsa düşer diye umut ediyorum.. o yüzden bankada paramı çekip gram alcam.. ama yüklüde bir miktar gözümü karartçam artık napayım ya batarız ya çıkarız:36:

günaydın biraz biraz birikmiş paramız var eşimde ona bilezik alalım dior altın bu fiyattayken sizce alınırmı haberlere falanda baktığımda genelde yükselir diolar ya ne yapsak hangi yatırım daha uygun sizce???

bence alın ama bilezik olarak değilde gram has altın alarak değerlendirin. bilezikte çünkü bozdurma durumunda işçilik vs düşülüyor..

günaydın hanımlar hayırlı cumalar..

bu altına noluyor yine böylee...biz alanlar kardayızda altın borcu olanlara allah yardım etsin geri ödeme kolaylığı versin..

düğünlerdeki altın mevzusu konuşulmuş.. ekimde ablamın nişanı var açıkçası biz hiç beklentide değiliz altın bukadar yüksekken bizim altın taktıklarımız bile takamaz.. aman gelsinler şen şakrak oynayalım altın filan bahane:64::64::64:

pztesi hafta başı altın biraz olsa düşer diye umut ediyorum.. o yüzden bankada paramı çekip gram alcam.. ama yüklüde bir miktar gözümü karartçam artık napayım ya batarız ya çıkarız:36:

tamam o zaman altın takmayacaksak hep beraber oynarızzzzzzzzz:66::66::66::66::66::64::64::64::64::64::64::66::66::66::60::60::60::60::60::60:
şaka bir yana ablana mutluluklar canım :71::nazar:

bence alın ama bilezik olarak değilde gram has altın alarak değerlendirin. bilezikte çünkü bozdurma durumunda işçilik vs düşülüyor..

hmm evt doğru ama tam altın falan alsakta nereye koycaz peki eve 1 sefer hırsız girmişti ondan beri evde kuruş bulundurmayız ve ayrıcada şöle bayram öncesi düşman çatlatmak istiyom :52:
yani bilezik zararmı olur:44:

=)) Ben ilk atandığımda hiç param yoktu (tabi bekarım o zamanlar) maaşıma güvenmiştim ama ayın 20'sinde göreve başladığım için yatmamıştı. Ayy nasıl üzülmüştüm anlatamam. Senin de ihtiyacın varsa benim gibi üzülme diye yazdım =))

İnşallah kendi evlerimiz de oturduğumuz günleri de görürüz cerenim =)

inşallah canımm allah herkese kend evinde oturmayı nasip etsin amin :)

Back