• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

hmm evt doğru ama tam altın falan alsakta nereye koycaz peki eve 1 sefer hırsız girmişti ondan beri evde kuruş bulundurmayız ve ayrıcada şöle bayram öncesi düşman çatlatmak istiyom :52:
yani bilezik zararmı olur:44:

:60::60::60::60::60::60: topik sabah sabah coştu espriler havada uçuşuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr

düşman çatlatacaksan hemen alllllllllllll:9::9::9::9::52::52::52::52:
hem yatırım hem de takı olur al gitsin gençken takınmıyacaz da ne zaman takınacazzzzzzzzzzz:52::52::52::52:
şimdiden bereketli olsun canımm:38:

hmm evt doğru ama tam altın falan alsakta nereye koycaz peki eve 1 sefer hırsız girmişti ondan beri evde kuruş bulundurmayız ve ayrıcada şöle bayram öncesi düşman çatlatmak istiyom :52:
yani bilezik zararmı olur:44:

hahahahhahayyy canım valla düşman çatlatayım derken düşman kazanma:53: elinde kolunda bilezği gören mazallah musallat olur filan..:84:

Dün 103 ten alırken içime oturmuştu.
Düşer demiştim. Boşuna bu kadar yüksekten aldım demiştim.
:37:

canım piyasalar bu panik havasını yaşarken kimse altının düşmesini beklemesin nacizane fikrim bu :34:
Gerçekten öyle.
Satışlardan dolayı düşse bile hemen toparlar.
Anlık düşüşler normal zaten.
Yalnız bu gidişle 110-115 aralığı bayramı beklemeyecek galiba.:31:

kızlar bır soru daha
su an elımde ata lıralarım var kasada tutuyorum
dovızı cevırıcem altına ama gram olarak bankadan mı alayım yoksa kasada kı atalarıma ılave mı yapayım
sızce hangısı daha kazanclı

Gerçekten öyle.
Satışlardan dolayı düşse bile hemen toparlar.
Anlık düşüşler normal zaten.
Yalnız bu gidişle 110-115 aralığı bayramı beklemeyecek galiba.:31:

haklısın canım
83.86 tl den acaba yüksek mi diyordum daha 1 ay önce alırken bugünkü seviyeye bak :52::52::52:

AYYYYY çeyrek alış 170 olmuşşşşş :) altını olanlar için çok iyi ama altın borcu olanlara gerçekten üzülüyorum yazık.Altının ons fiyatının 2011 in sonlarında 2012 nin başlarında 2000 i bulacağı zaten söyleniyordu .Ama 5 yıl içinde 5000 lere çıkmasına ufffffffff diyesim var.Bizler seviniyoruz ama bu sektörde işçi çıkarmalar başlayacak başta altın üretme bölümlerinden başlanarak.Çünkü en son 99 depreminde 1 haftalık bi zamanda kuyumcular böyle az satış yapmışlar.Neyse ne yapalım dünya böyle işte. Bilezik alayım mı yapayım mı diyenler hiç düşünmemeli zaten.Nasılsa kazanacaklar.Ama çeyrek altınla bilezik arsında fark var.Mesela bozdurmak istediğinde çeyrek altın daha karlı oluyor.Çeyreğin bileziğe göre tek kötü yanı bi anda bozdurabilirsin ya da bi anda di düğüne gider ama bilezik kalır :) Ayyy yükselmesi beni sevindirik yaptı he he :64: :62:

günaydın kızlar
bol bereketli bir gün olur inş.
bende paralarımı bütünletmeye verdm.
veznedeki arkadaşa bozukluk lazımmış
geldi varsa sende vardır bozuk para yarın unutma getir dio :1:
nam saldı bozukluklarım artık

merhabalar.
yeni liste oluşturuldumu göremedim. adımı orda görmek istiyorum da :)))
elime yakında biraz para geçecek. daha fazla yükselmesede bir ata alabilsem :44:

kızlar bır soru daha
dovızı cevırıcem altına ama gram olarak bankadan mı alayım yoksa kasada kı atalarıma ılave mı yapayım

hiç farketmez ikisi de banka ortamında muhafaza edildikten sonra
ama interaktif bankacılıktan para lazım olduğunda satmak zorunda kalırsam gram gram satarım bankaya gidip kasayla uğraşmam diyorsan vadesiz altın hesabına alabilirsin canımmmmmmmmmmmmm:34:

kızlar bır soru daha

Fiziki altının her zaman alış satış farkı daha fazla oluyor.
Ziynet düşünmüyorsan bankadan gr alın derim.

hiç farketmez ikisi de banka ortamında muhafaza edildikten sonra
ama interaktif bankacılıktan para lazım olduğunda satmak zorunda kalırsam gram gram satarım bankaya gidip kasayla uğraşmam diyorsan vadesiz altın hesabına alabilirsin canımmmmmmmmmmmmm:34:

canım uzun vadede ıhtıyac duymadıgım bır para bu cevırecegım
her zaman acıl durum ıcın hesapta para tutarım ınsa allah bu altına ıhtıyac duymam
bankadan sımdıye kadar hıc altın hesabı kullanmadım hep ataya yatırım yaptım altın manasında
sımdı muallakta kaldım ama kazancı eger aynıysa ataya devam etmek ıstıyorum
o zaman ataya devam etsem mı?

genelde cuma günü çıkıyor pazartesi biraz düşüyor altın bugün gram altın alacaktım ama pazartesiyi beklesemmi şaşırdım ne dersiniz

Herkese günaydın.

Geçen gün altın alırken bilezik sordum. Hani şu üzerinde hiçbir şekil olmayan dümdüz bilezikler var ya onlardan. Kuyumcu bunun gramını 101 liradan veririm dedi. Bir de burma bilezik sordum onu da 97 liradan veririm dedi. Demem o ki bilezikte satarken zarar değil de alırken zarar ediyorsunuz. Mesela benim 22 ayar burmam da var 22 ayar işçiliği fazla olan künyem de ama kuyumcuya bunları satmak istersem tartıya hepsini bir koyuyor, yani satarken zarar etmiyorum ama işte alıştaki fark yukarıda yazdığım gibi.

Bu yüzden bilezik alacaksanız burma alın ama en ii yatırım aracı cumhuriyet, çeyrek gibi altınlar.

Back