- 6 Ağustos 2010
- 39.459
- 70.052
- 798
sabah sabah güldürdün beniiiiiiiiiiiigünaydın kızlar
bol bereketli bir gün olur inş.
bende paralarımı bütünletmeye verdm.
veznedeki arkadaşa bozukluk lazımmış
geldi varsa sende vardır bozuk para yarın unutma getir dio
nam saldı bozukluklarım artık
bereketli olsun bitanemmmmmmmmmmm
tamam o zaman canım hayırlı olsun şimdidencanım uzun vadede ıhtıyac duymadıgım bır para bu cevırecegım
her zaman acıl durum ıcın hesapta para tutarım ınsa allah bu altına ıhtıyac duymam
bankadan sımdıye kadar hıc altın hesabı kullanmadım hep ataya yatırım yaptım altın manasında
sımdı muallakta kaldım ama kazancı eger aynıysa ataya devam etmek ıstıyorum
o zaman ataya devam etsem mı?
tamam canım bekliyorum .farmasi yeni listeyi bende göremedim özel mesaj atacam birazdan sana
tamam canımfarmasi benide listeye eklesen:26:
ben sana özelden atsam benim hasılatı
aynı fikirdeyiz bilezikte ben de burmayı severimmmmmmmmmmmmm şangırdamazzzzzzzzzzz dikkat çekmezHerkese günaydın.
Geçen gün altın alırken bilezik sordum. Hani şu üzerinde hiçbir şekil olmayan dümdüz bilezikler var ya onlardan. Kuyumcu bunun gramını 101 liradan veririm dedi. Bir de burma bilezik sordum onu da 97 liradan veririm dedi. Demem o ki bilezikte satarken zarar değil de alırken zarar ediyorsunuz. Mesela benim 22 ayar burmam da var 22 ayar işçiliği fazla olan künyem de ama kuyumcuya bunları satmak istersem tartıya hepsini bir koyuyor, yani satarken zarar etmiyorum ama işte alıştaki fark yukarıda yazdığım gibi.
Bu yüzden bilezik alacaksanız burma alın ama en ii yatırım aracı cumhuriyet, çeyrek gibi altınlar.
bende pztesiye beklicem .. varımı yoğumu yatırcam artık altına
haydi hayırlısı bakalım