Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

önce ben seni bir öpeyim tatlım benimmmmmmmmmmmm

evt cnm aynen haklısın ama ben öle görmuyorum ben taktım oda takıcak muhabbetı cok sacma gelıor kendısı takarsa takar takmazsa takmaz...gelmesı yeter maksat muhabbet bu..bazılarıda takıyor ama işi bıtınce o arkadas unutuluyor...maksat hatırlayıp gıdıp destek olmak ben evlendım dıye bekar arkadaslarımla işim bıttı olayı da sacma bence...
yıne dedıgınıze gelıyorum sanırsam bu takı olayı bana da ters gelıyor ben takıyorum sonra beklıorum herkes bırıkımını kendısıne yapsın takı muhabbetıde ortadan kalksın...

allah kabul etsin şimiden canım
aynen katılıyorum
ayynısını bizim oralarda yapıyolarr ama gelin damat şanslı şöyleki sözlenince kayınpeder gelini kuyumcuya götürür setler bilezikler altınlar şunlar bunlar gelin istediğini alır kayınpeder öder,düğünde gelenlerse kıza takılan kız ailesinde erkeğe takılan erkek ailesinde kalır çünkü önceden aileler ödünç yapmıştır önceden taktıkları kişiler bir nevi borç ödemiş olurlar yani,gelinle damada da düğün takı vs borcu kalmaz biz öyleydikama bencede altın muhabbeti kalksın herkes birikimmi yapacak ne yapacaksa yapar mecbur olmasın yani

kızlar bilenlere sorayım şimdi bakanlık yayınlamış evraklar şunlar bunlar diye 22 ağustos-12 eylül arası evraklar teslim edilecek 15 eylül perşembe de işe başlanacak ama millet orda burda şöyle yazmış aynı il iiçi olanlar 3 günde yada 5 günde işe başlayacaklar demişler kafam karıştı yaa korktumda eç kalırım diyebana akıl verin,birde mal bildirim beyannamesi lazım,babam vefat ettiğinden babamdan kalanlar ablamla benim üstüme geçmiş ortak,anneme zırnık yok bu ne iştir sinirden ölcem annem büyütüp besledi bizi anneme neden 1 dönüm tarla yok mesela 3 e bölünmesi gerekmezmiydi şimdi ben bu ablamla ortak yerlerin kaç dönüm parsel vs sini bilmiyorum bunu nerden sorcam kendi memleketimdemi bayramda gidersem benim üstüme olanları anneme versem olur mu?annem varken bana halt etmek düşer ben kendi üstümde bişey istemiyorum annem varken

bu arada benim hala ikametim kendi memleketimde görünüyor alınmamış buraya 4 senedir o zaman ayın 15 inde başlayabilirim dimi bayramdda memlekete gitmek istiyorum annem gelir yanıma gerçide ablamı yeğenlerimi özledim

kadrolu atanmıştın değil mi ececik? Eğer öyleyse ayın 15'inden önce başlarsan maaşını o ayın 15'inde alırsın. Yoksa bir sonraki ay 2 maaş birden alırsın.

kadrolu atanmıştın değil mi ececik? Eğer öyleyse ayın 15'inden önce başlarsan maaşını o ayın 15'inde alırsın. Yoksa bir sonraki ay 2 maaş birden alırsın.

canım sözleşmeli atandım da geçen yıl atananlardan öğrendim 15 eylülde başlayınca 1 hafta içinde ilk maaşı alıyormuşuz ama döner alamıyoruz ekim 15 te dönerle birlikte maaş alıyormuşuz,emekli olacağımız son aylığı alamıyormuşuz hayırlısı girelimde maaşı nasılsa alırız acele etmem

canım kurumlarımız farklı prosedür nasıl işliyor bir fikrim yok
ayrıca göreve geleli 11 yıl olmuş ne nasıl işliyor bilmiyorum.
bence sen onu atandığın kuruma direk git ve oradan nasıl bir yol izlemen gerektiği konusunda bilgi almaya bak canım

kızlar altın fırlamış yaaa bi tane çeyreğim oldugu için pek sevinemiyorum hattaüzülüyorum nasıl alcam zor denkleştiriyodum zaten diye neyse allah yardım eder inşallah kumbarama bugün 1 lira attım cok param yok zaten idare etmeye claışıyorum ay sonuna kadar çeyrek alamayabilirim yine ayın 15 ini beklicez galiba tahminen kumbarada 60-70 lira vardır hepimizebol birikimli günler

farmasi 11 yıllık memurmusun ooooooo kaç yasındasın kız sen ben atanalı bi sene olcak önümüzdeki ay asaletm bile kalkmadı daha aday memurum 24yasındayım :)) demekki bende senin yasına geldiğimde bu kadar tecrübeli ve birikimli bi bayan olucam buna sevindim geç kalmışlık hissi vardı içimde 10 yıl böyle gidersem sanırım bişeyler yapabilirm bi ev istiyorum yaa allahım o günleri görürmüyüm borcumun bittiği kendi evimin olduğuu ne güzel hayall :)))

canım Allah nasip ettikten sonra neler görürsün neler
34 yaşındayım canım

mesaj gene çift çıkmış ramazan bereketi sanırım

Son düzenleme:
geçen gün yazdım, ben de katılayım diye, daha da bişi yazmadım sonradan, bi yandan yazılanları okuyorum, bi yandan da üç-beş lira kumbarama atıyorum, eşim bu fikre bayıldı, bozuklarını harcamayıp kumbaraya atıyor sağolsun. hani öyle çok bişey çıkmaz gibi bu ay, ama bu bile mutlu etti beni. ramazandı bayramdı derken masraf biraz fazla oluyor. ikimiz de çalışıyoruz ama giderlerimiz de var işte, bi yandan da 3-5 lira birikse fena olmaz hani

katıl tabi canım bu devirde para kazanmak kolay mı
hadi kolay diyelim birikim yapmadıktan sonra kazandıklarımızın ne önemi var öyle değil mi canım ?

haklısın canım yarın ararım bakalım ne diyecekler,bu arada bende bugün kumbarama 3 tl attım

=)) Ben ilk atandığımda hiç param yoktu (tabi bekarım o zamanlar) maaşıma güvenmiştim ama ayın 20'sinde göreve başladığım için yatmamıştı. Ayy nasıl üzülmüştüm anlatamam. Senin de ihtiyacın varsa benim gibi üzülme diye yazdım =))

İnşallah kendi evlerimiz de oturduğumuz günleri de görürüz cerenim =)

Ah bu sözlüme kızıyorum.Ben ona altın al al dediğimde çeyrek altın 120 bile değildi.Baktıki çok yükseliyor gönderdi bana para 145 liradan 14 tane çeyrek altın aldım.Onun zamaı yok almaya.İyikide sonunda benim sözümü dinledi :) şimdi alış167 oldu :) Sonra bu bana yine para gönderdi alayım diye bu sefer 10 tane tanesi 165 ten çeyrek aldım.Yüksekten aldım ama bugün itibariyle onda da kazanmaya başladık.Altın uzun vadede kesinlikle kaybettirmiyor.Ayrıca paran evde kalıp yerinde sayacağına altın al 1 2 lirada olsa değerlensin :) 1 2 lira da misal yani çünkü daha fazla kazandırıyor.Şu okul bitsede bende artık düzenli para kazansam Ve ben döviz alanları da anlamam.Dövizi altına tecih etmek mi yok cık hiç tarzım değil :)

bereketli olsun canım

kızlar altının onsu 1835 doları da görmüşşşşşşşşşşşş
sabahleyin piyasalarda alım satım işlemleri başladığın zaman altın gene alır başını gider .
uzmanların altının ons fiyatı için yıl sonu tahmini 2000 doları görmemesi için sebep yok bu gidişle , ya da gram fiyatı 120 tl yi bulacak yıl sonuna varmadan herhalde
altın bir kez daha uzun vadede ne kadar mantıklı bir yatırım aracı olduğunu kanıtlamış oldu.
akşam yorum köşelerinden birinde altının önümüzdeki 5 yıllık süreç içerisinde onsunun 5000 dolar olacağı beklentisini okumuştum.
hepimize hayırlı birikimler canlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…