caanım malesef yarım saatlik yola gidip gelicem olsun hayırlısı diyelim,aynı duyguları yaşıyorumm,herkesi aradım evde tekim ilk maaş tel faturasınacaanım keşke yakın olsak hepinize ısmarlardım valla allah razı olsun canım,işe 1 eylülde başlanacakmış sanırım benim aynı il içi olduğundan daha erkende olabilir bayram sonra olsada memlekete gidip gelsem işsizken istediğim zaman gidip gelme imkanım vardı diye gitmiyordum artık gidemem diye canım istedi
caanım hemşommm allah razı olsunnn valla doğruymuş her işte bir hayır var burdaki doktor başkasını almış o kadar umutlandırıp olsaydı keşke evime yakındı ama olsun hayırlısı buymuş evde tekim eşim işte annemler uzakta komşulara gidicem valla evde duramam
evde tekim daha iftar yapmadım şaşkınlıktan kararmış hava ışık bile kapalı kalkayım ben
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrbeklediğim şey var dedim ya cuma tercih yapmıştım atandım bulunduğum yerdeki devlet hastanesine 6 sene olmuştuu sevinçten uçuyorummmm
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrbeklediğim şey var dedim ya cuma tercih yapmıştım atandım bulunduğum yerdeki devlet hastanesine 6 sene olmuştuu sevinçten uçuyorummmm
keşke yakın olsaydık canım,eşim işe yeni gitmişti bitaraftan annemle ceplede eşimi aradım atandım dedim biliyodum zaten ben bekliyodum çok sevindim dedi suratına kapatmışım sonra yine konuştukbilmem mi hemşom senin için içine sığımıyordur şimdi keşke yakın olsaydık şimdi ben seni alır şöyle bir kız kıza kutlama yapardık
eniştem ne dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???????????
haklısın canım doğuyu yazan bisürü kişi var en azından işten çıkıp evime gelcem,dediğin gibi biraz geç başlasak keşke de bu arada memlekete gidip gelsemyarım saat nedir kişurdan surası millet nerelere atanıyo bin km yerlere gidiyo yarım saatten bişey olmaz bende öyle calışıyorum :)
sen şimdiağzın kulaklarında gezersn bi hafta on gün sürekli sırıtırsn yanakların acır sonra alışırsın ne zaman başlıcam derdiolur güvenlik soruşturması falan olur eğer ilk atamansa geneldeöyle oluyor bu kadar oldu ya bir ayda beklesen üç ayda sorun değil darısı tüm bekleyenlereee benim kardeşimee tüm herkese çok zor bişey kendim yasadım ordan biliyorum :))))
evet canım darısı herkesin başına inşllhhececikkk sanırım hemşiresin bi yerde geçmişti önceden bu muhabbet. atandığına göre sağlık çalışanı olduğun kesin en azından. hayırlı olsunnn. Ben biyologum canım bu aradaTabi hiç atanmaya uğraşmadım o başka
farmasi de borcunu bitirmiş, pasaklı asker yollamış yol bekliyo herkes de bi iyi haberler bi ben mi varım monoton ya
saol bitanemmmhayırlı olsunnn canımmm
çok sevindim senin adına
evet canımmececikk tebrik ederim canım balıkesirdeydin galiba dimi?
darısı herkese inşllhhhhayırlı olsun canımmmm bugün beninde bir arkadaşım atandıdarısı öğretmen adaylarının başına inşallah onlarında tercih maratonu başlayacak perşembe
inşallah canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canım benimmmmmmmmmmmmmm kıyamammmmmmmmmm sana
ececik tebrık ederım çok sevındım senın adına hayırlı uğurlu bol kazançlı olsun ınşallah
kızlar bız ev alıcaktık ya ınşallah alıcaz da bın turlu aksılık oldu bıraz borca gırdık arabayı satamadık
elde avuçta ne varsa sattık kızımın mınık bı bılezığı vardı onuda satcak babası kızım daha hıç takamadı
ama olsun napalım annemlerden altın borcu aldık şu anda tek varlık kumbaradakı bozukluklar:))
yarın bakmaya gıtcez ınşallah begendıgımız bı evı ınşallah olur hayırlısıysa bu arada bı çeyrek almıştım eşım onuda bzodurcak
sonra ben artık bu topıkte borç altınları bırıktırmek ıçın para bırıktırcaem ınşallah
farmasi ben memlekete gıdcem dahada burda olamam bayramdan sonra ancak benım 140 lıram vardı altın almıştım ama
oda bozulcak benı kısa bı surelığıne lısteden çıkar ıstıyosan sonra ben bıorıktırmeye başlayınca yıne yzıcam ınşallah bayramdan sonra
kızlar hepınıze hayırlııı bırıkımler çil çil altınlarrr
şükürler olsunn
çok sevindim çok
farmasinin dediği gibi her işte bir hayır vardır.. bak ne de güzel oldu böylesi..
hayırlı olsun canımm benim... darısı tüm bekleyenlerin başına..
benim kuzenim de 3 yıldır bekliyor, maliye mezunu.. herkesin hakında hayırlısı inşallah...
ececik tebrık ederım çok sevındım senın adına hayırlı uğurlu bol kazançlı olsun ınşallah
kızlar bız ev alıcaktık ya ınşallah alıcaz da bın turlu aksılık oldu bıraz borca gırdık arabayı satamadık
elde avuçta ne varsa sattık kızımın mınık bı bılezığı vardı onuda satcak babası kızım daha hıç takamadı
ama olsun napalım annemlerden altın borcu aldık şu anda tek varlık kumbaradakı bozukluklar:))
yarın bakmaya gıtcez ınşallah begendıgımız bı evı ınşallah olur hayırlısıysa bu arada bı çeyrek almıştım eşım onuda bzodurcak
sonra ben artık bu topıkte borç altınları bırıktırmek ıçın para bırıktırcaem ınşallah
farmasi ben memlekete gıdcem dahada burda olamam bayramdan sonra ancak benım 140 lıram vardı altın almıştım ama
oda bozulcak benı kısa bı surelığıne lısteden çıkar ıstıyosan sonra ben bıorıktırmeye başlayınca yıne yzıcam ınşallah bayramdan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?