Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

evde tekim daha iftar yapmadım şaşkınlıktan kararmış hava ışık bile kapalı kalkayım ben

yarım saat nedir kişurdan surası millet nerelere atanıyo bin km yerlere gidiyo yarım saatten bişey olmaz bende öyle calışıyorum :)

sen şimdiağzın kulaklarında gezersn bi hafta on gün sürekli sırıtırsn yanakların acır sonra alışırsın ne zaman başlıcam derdiolur güvenlik soruşturması falan olur eğer ilk atamansa geneldeöyle oluyor bu kadar oldu ya bir ayda beklesen üç ayda sorun değil darısı tüm bekleyenlereee benim kardeşimee tüm herkese çok zor bişey kendim yasadım ordan biliyorum :))))

ececikkk sanırım hemşiresin bi yerde geçmişti önceden bu muhabbet. atandığına göre sağlık çalışanı olduğun kesin en azından. hayırlı olsunnn. Ben biyologum canım bu arada Tabi hiç atanmaya uğraşmadım o başka
farmasi de borcunu bitirmiş, pasaklı asker yollamış yol bekliyo herkes de bi iyi haberler bi ben mi varım monoton ya

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrbeklediğim şey var dedim ya cuma tercih yapmıştım atandım bulunduğum yerdeki devlet hastanesine 6 sene olmuştuu sevinçten uçuyorummmm

hayırlı olsun canımmmm bugün beninde bir arkadaşım atandı darısı öğretmen adaylarının başına inşallah onlarında tercih maratonu başlayacak perşembe

keşke yakın olsaydık canım,eşim işe yeni gitmişti bitaraftan annemle ceplede eşimi aradım atandım dedim biliyodum zaten ben bekliyodum çok sevindim dedi suratına kapatmışım sonra yine konuştuk
haklısın canım doğuyu yazan bisürü kişi var en azından işten çıkıp evime gelcem,dediğin gibi biraz geç başlasak keşke de bu arada memlekete gidip gelsemrahata da alışmıştım sevincim kısa sürer kesin
evet canım darısı herkesin başına inşllhh
hayırlı olsunnn canımmm

çok sevindim senin adına
saol bitanemmm
ececikk tebrik ederim canım balıkesirdeydin galiba dimi?
evet canımm
hayırlı olsun canımmmm bugün beninde bir arkadaşım atandı darısı öğretmen adaylarının başına inşallah onlarında tercih maratonu başlayacak perşembe
darısı herkese inşllhhh
inşallah canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canım benimmmmmmmmmmmmmm kıyamammmmmmmmmm sana

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrbeklediğim şey var dedim ya cuma tercih yapmıştım atandım bulunduğum yerdeki devlet hastanesine 6 sene olmuştuu sevinçten uçuyorummmm

şükürler olsunn

çok sevindim çok

farmasinin dediği gibi her işte bir hayır vardır.. bak ne de güzel oldu böylesi..

hayırlı olsun canımm benim... darısı tüm bekleyenlerin başına..

benim kuzenim de 3 yıldır bekliyor, maliye mezunu.. herkesin hakında hayırlısı inşallah...

ececik tebrık ederım çok sevındım senın adına hayırlı uğurlu bol kazançlı olsun ınşallah

kızlar bız ev alıcaktık ya ınşallah alıcaz da bın turlu aksılık oldu bıraz borca gırdık arabayı satamadık
elde avuçta ne varsa sattık kızımın mınık bı bılezığı vardı onuda satcak babası kızım daha hıç takamadı
ama olsun napalım annemlerden altın borcu aldık şu anda tek varlık kumbaradakı bozukluklar:))
yarın bakmaya gıtcez ınşallah begendıgımız bı evı ınşallah olur hayırlısıysa bu arada bı çeyrek almıştım eşım onuda bzodurcak
sonra ben artık bu topıkte borç altınları bırıktırmek ıçın para bırıktırcaem ınşallah
farmasi ben memlekete gıdcem dahada burda olamam bayramdan sonra ancak benım 140 lıram vardı altın almıştım ama
oda bozulcak benı kısa bı surelığıne lısteden çıkar ıstıyosan sonra ben bıorıktırmeye başlayınca yıne yzıcam ınşallah bayramdan sonra
kızlar hepınıze hayırlııı bırıkımler çil çil altınlarrr

canım allah razı olsun,inşlh istediğiniz gibi hayırlı bir ev nasip olur bitanemm kızçenin bileziğine üzüldüm ben ne bileyim içim burkuldu ama hayırlı bir iş bozuluyor yine yaparsınız inşlh kiradan kurtulunda bizde kiraadayız kira paralarına birsürü altın alınır

allah razı olsun canım benim bende çok sevinçliyim allah isteyenlerede hayırlı işler nasip etsin hayırlı olur inşlh bana da

bende balıkesirliyim canım.memleketime gelin gelmişsin.bende yeni ayrıldım ordan izmire geldim

canım Allah sana hayırlısyla gönlüne göre bir ev nasip etsin de gerisini boşver. yani listeyi takma kafana çıkarmam seni karşısına uygun bir açıklama yazarım artık
çok öpüyorum seni bebişin bileziğine üzülme daha iyisini yaparsın sonra artık minik meleğe

günaydın kızlar herkese bol bereketli birikimler

Altın Avrupa borç sorunuyla yükselebilirAltın fiyatları, Avrupa borç sorununun derinleşebileceği endişeleri ile üçüncü günde de yükselebilir
GoogleFacebookTwitterFriendFeedFavorilerimDiggDeliciousEmailAAA17 Ağustos 2011 Çarşamba, 08:14.
Altın fiyatları, Avrupa borç sorununun derinleşip büyümeyi olumsuz etkileyebileceği endişelerinin hisse senetlerine satış getirmesi ve bunun da güvenli liman niteliğindeki yatırım araçlarına talebi artırması sonucu, yükselişini üçüncü günde de sürdürebilir.

11 Ağsutos'ta ons başına 1,814.95 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkan spot altın, fazla bir değişiklik göstermedi ve Singapur saati ile 11:32'de 1,782.95 dolar seviyesinde kaldı. Aralık vadeli altın kontratı ise, dün rekor seviyede kapatmasının ardından yüzde 0.3 yükselerek ons başına 1,790.80 dolar seviyesine geldi.

ABD hisse senetleri dün, Almanya Başbakanı Angela Merkel ve Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin toplantısından işlem vergisi önerisi çıkması ve Avrupa ortak tahvili ihracının reddedilmesine karar verilmesi sonrası, 2009'dan bu yana görülen en hızlı üç günlük yükselişi tersine çevirdi. Euro Bölgesi yılın ikinci çeyreğinde yüzde 0.2 büyüdü ve bu, 2009 sonlarında reesyondan çıkılmasından bu yana en kötü performansı işaret ediyor. Almanya'da büyüme ise ikinci çeyrekte durma noktasına yaklaştı.

Mizuho Corporate Bank Ltd.'nin Tokyo ofisinden Tetsuya Yoshii, "Altın piyasası yukarı yönlü olacak" dedi ve "Yunanistan'dan sonra İspanya, Fransa var ve daima yeni sorunlar çıkıyor. ABD borç sorunu da henüz çözülmedi. Bu nedenle, insanlar güvenli liman arıyor" yorumunda bulundu.

Altın, Yunanistan'da başlayan ve İtalya, İspanya ve Fransa'yı da içerden diğer ülkelre sıçramakta olan Avrupa borç krizi nedeniyle bu yıl yüzde 26 değer kazandı. Bunun yanında, kredi derecelendirme kuruluşu S&P'nin ABD'nin en üst seviye olan AAA'daki kredi notunu bir basamak indirmesi de küresel ekonomide yavaşlama endişelerini artırdı.

Yoshii, "Altın fiyatları düşerse, fiziki alıcılar düşük fiyatlardan piyasaya gelecektir ve bu da piyasaya destek verecek" dedi.

Spot platin yedinci günde de yükseldi ve yüzde 0.3 çıkarak ons başına 1,823.88 dolara geldi. Platin böylelikle Ocak ayından bu yana en uzun süreli çıkış dönemini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Spot gümüş ve palladyum fazla değişiklik göstermedi ve sırasıyla ons başına 39.9475 dolar ve 755.50 dolar seviyelerinde el değiştirdi.

Günaydın kızlar tatil bitti döndük yuvaya yine yeniden birikime devam artık tatilde para atamadım ama elimdekileri de şükür bozdurmadım bu iyi oldu.Sadece ilk sayfayı okudum ve ececik senin adına inanki çok sevindim hayırlısı olsun yeni işin

Canımcım inşallah gönlüne göre ev bulursun.Bak biriktirdiğin paralar hayır bir ev için harcanacak.Ayrıca aldığın borçta boşuna değil, şöyle benim gibi saçma sapan kredi kartlarına değil en azından.Tekrar hayırlı olsun bitanem, aldığın borcu hayırlısı ile sıkılmadan ödemen dileğiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…