• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Kızlar merhaba sık giremiyorum pek bı bırıkım yapamayınca da:1: neyse bu ay cumhurıyet altını alıcaktım ama vazgectım hem bayram bayram ertseı tatıle cıkıcaz bırde zekat olayı var altında cok artmıstı o yuzden cts günü eşime yarım altın aldırdım kumbaradada 80 tlyı gecmıs benım busekılde sımdılık:34:

kızlar slm..
Dün bankada işlerim vardı kredi ve kart ödemelerini vs. yapmam gerekiyordu..
Herzaman işlem yaptığım bankadan telefonum bozulduğu için işlem yapamadım mecburen şubeye gittim onlarda 35 tl işlem ücreti isteyince tüm parayı çekmek istediğimi söyledim hesapta kalmış 4 tl küsüratı da almış oldum..
Sonra dğer bankaya gittim ordanda para üstü kaldı kredinin küsüratı olarak 3 tl kadar.. birde pazara uğradım ordanda 55 krş. artırabildim.. yani 7,5 tl kumbaraya gitti..

Kumbara dolmuyor kızlar yaa nolcak böyle bilmiyorum. Zaten bu arada maddi açıdan çok sıkışmış durumdayız.. Eşim iyiki bilmiyor paraları yoksa aynen harcanır gider.. Dün maddi sıkıntı konusunda konuştuk azcık içti sigarayı gözü görmüyo kırk yılda bir yaptığımız tatile keske gitmeseydik diyor.. Haftada en az 2-3 paket sigara içiyor paketi 7,5 tl ayda hiç yapmazsa 100 tl gidiyor rahatlıkla sigaraya.. Bunu söyleyince ne dese beğenirsiniz Doğru söylüyorsun bak şimdi canım sıkıldı bi sigaraya yakayım deyip kalktı..
Yani b kez daha anladım bu adam iflah olmaz en iyisi 10 krş bile olsa gizliden biriktirmek..:15:

Kızlar merhaba sık giremiyorum pek bı bırıkım yapamayınca da:1: neyse bu ay cumhurıyet altını alıcaktım ama vazgectım hem bayram bayram ertseı tatıle cıkıcaz bırde zekat olayı var altında cok artmıstı o yuzden cts günü eşime yarım altın aldırdım kumbaradada 80 tlyı gecmıs benım busekılde sımdılık:34:

bereketli olsunnnnnnnnnnnnnnn bitanemmmmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar:

pazara gittim geldim 11.25 tl arttı.:34:
kalan borcumu da ödedim Allah'ım şükürler olsun.
darısı tüm borçluların başına inşallah:16:
27 haziran-16 ağustos arasında 2700 tl lik bir nevi birikim yapmış oldum hamd olsun.:16:
gelllllllllllllllllll eylül gellllllllllllllllll :1::1:

Amin canım ağzın bal yesin.İnşallah tez zamanda benimde borcum biterde rahat ederim.Tüm borçluların borçlarının bitmesi dileğiyle.Bu birkaç alıntıyı nasıl yapıyorsunuz bir ben beceremiyorum herhalde

kızlar slm..
Herzaman işlem yaptığım bankadan telefonum bozulduğu için işlem yapamadım mecburen şubeye gittim onlarda 35 tl işlem ücreti isteyince tüm parayı çekmek istediğimi söyledim hesapta kalmış 4 tl küsüratı da almış oldum..
Sonra dğer bankaya gittim ordanda para üstü kaldı kredinin küsüratı olarak 3 tl kadar.. birde pazara uğradım ordanda 55 krş. artırabildim.. yani 7,5 tl kumbaraya gitti..

Kumbara dolmuyor kızlar yaa nolcak böyle bilmiyorum. Zaten bu arada maddi açıdan çok sıkışmış durumdayız.. Eşim iyiki bilmiyor paraları yoksa aynen harcanır gider.. Dün maddi sıkıntı konusunda konuştuk azcık içti sigarayı gözü görmüyo kırk yılda bir yaptığımız tatile keske gitmeseydik diyor.. Haftada en az 2-3 paket sigara içiyor paketi 7,5 tl ayda hiç yapmazsa 100 tl gidiyor rahatlıkla sigaraya.. Bunu söyleyince ne dese beğenirsiniz Doğru söylüyorsun bak şimdi canım sıkıldı bi sigaraya yakayım deyip kalktı..
Yani b kez daha anladım bu adam iflah olmaz en iyisi 10 krş bile olsa gizliden biriktirmek..:15:

canım bak kendin teşhisi koymuşsun bence aynen aldığın kararda yola devam etmeye bak :34:

Amin canım ağzın bal yesin.İnşallah tez zamanda benimde borcum biterde rahat ederim.Tüm borçluların borçlarının bitmesi dileğiyle.Bu birkaç alıntıyı nasıl yapıyorsunuz bir ben beceremiyorum herhalde

alıntıyı alıntı ile cevapla yazan yer varya onun sağındaki artı işaretli yeri tıklıyoruz cevap vereceğimiz mesajlar için sonra konuya cevap ver yazan yerden normal mesajımızı yazacağız umarım anlatabilmişimdir :34:

kızlar slm..

Canım sen kendi yöntemince biriktir herşeyi kocaları bilmesine gerk yok dimi.

alıntıyı alıntı ile cevapla yazan yer varya onun sağındaki artı işaretli yeri tıklıyoruz cevap vereceğimiz mesajlar için sonra konuya cevap ver yazan yerden normal mesajımızı yazacağız umarım anlatabilmişimdir :34:

hımm anladım bitanem dur bakim birazdan denerim.İnan bugne kadar o + işareti hiç gözüme çarpmadı.:40:

10.5 tl canım:50:
ki şua aralar maddi açıdan sıkışığız durumlar biraz karışık...ama içtiği sigarayı gözü görmüyor...

basit bir hesapla günlük sigaraya 10.5 tl vermekle ayda

10.5 tl x 30=315 tl

yılda
315 x12= 3780 tl
20 yılda
3780 tl x20= 75600 tl yi çöpe atıyorsunuz ki bu sadece asgari miktar yıllar içerisinde bu paraları değerlendirmiş olsanız düşünün gerisini :34:

canım çok dikkat edin yazık o kadar para çöpe gidiyor üstelik sağlık elden gidiyor

Altın fiziki taleple yükselebilirAltın fiyatları, rekor seviyeden düşüşün ardından gelen fiziki taleple yükselebilir
YazdırPaylaş
GoogleFacebookTwitterFriendFeedFavorilerimDiggDeliciousEmailAAA16 Ağustos 2011 Salı, 10:29.
Altın fiyatları, ons başına 1,800 doların üzerindeki rekor seviyeden başlayan düşüşün ardından, fiziki alıcıların piyasaya girmesi ve John Paulson tarafından yönetilen hedge fonu Paulson & Co.'nun daha da yükselişe göre hareket etmesi
ile birlikte yükselişini ikinci günde de sürdürebilir.

11 Ağustos'ta ons başına 1,814.95 dolar ile rekor seviyeye yükselen spot altın, fazla bir değişiklik göstermeyerek, Singapur saati ile 12:03'te 1,765.10 dolara geldi. Aralık vadeli altın kontratı ise ikinci günde de yükseldi ve yüzde 0.8 çıkarak ons başına 1,772.70 dolara ulaştı.

Securities and Exchange Commission'ın (SEC) verilerine göre, Paulson & Co., ikinci çeyreğin sonunda, 31.5 milyon adet altın destekli en büyük ETF olan SPDR Gold Trust varlıklarını korudu. Bu fon, SPDR Gold Trust'taki en büyük yatırımcı durumunda bulunuyor. Yatırımcı George Soros ise aynı dönemde SPDR Gold Trust varlıklarını azalttı.

China National Pearl Diamond Gem & Jewelry Import & Export Corp. yöneticilerinden Liu Yangyi, "Fiziki yatırımcıların tekrar piyasaya döndüklerini görüyoruz ve fiyatlar 1,730-1,720 dolar seviyelerine düştükçe alımlar artıyor" dedi. China National Pearl Diamond Gem & Jewelry Import & Export Corp., Çin'in en büyük fiziki piyasası olan Shanghai Gold Exchange'in bir üyesi. Liu Yangyi, "Fiziki alıcılar kendilerini daha yüksek fiyatlara ayarlıyor" yorumunda bulundu.

Altın, Avrupa'daki kredi krizi ve ABD ekonomisindeki yavaşlamanın etkisi ile yatırımcı ve merkez bankaları alımları ile, 2011 yılında yüzde 24 yükseldi ve yıllık bazda 10 yıldır ard arda yükselen altın, bu yılı da artıda kapatarak 11'nci yılını da yükselişle tamamlamaya hazırlanıyor.

Tayland, Güney Kore ve Kazakistan merkez bankaları, Meksika ve Rusya merkez bankalarına katılarak, Temmuz ayında toplam 2.56 milyar dolar değerinde altını rezervlerine kattı. Merkez Bankalrı, değer kaybı yaşayan döviz rezervlerini hedge etmek için altın varlıklarını artırıyor.

herkese hayırlı birilimler arkadaşlar... bu ay altın alıyo musunuz arkadaşlar:26::26: çok yükseldi ama sanki hiç inmeyecek gibi:52::52:

bebekle ilgili tespitlerine katılıyorum bitanem çok doğru demişsin.
400 tl de inşallah o kadar bereketlenir ki 4000 tl kadar gelir canım:38:
bebişin çeyreği hayırlı olsun :38::nazar:

inşallah canım yaa bebeişimin ilk çeğreğini sevdim dün sonrada güldüm kendime :)) küçük şeylerle mutlu olmak güzel bişey inşallah devamı gelir önümüzdeki ay rahatlıcaz eşim öğretmen oldugu için eylülte eğitim yardımı alcak sonra ek dersleri falan olcak bu ay kartların biride bitti önümüzdeki ay iki çeyrek yaparım inşallah allah hepimizin evine halil ibrahim bereketi versn kocalarımıza akıl fikir bize sabır evrsin inşallahh :D

cebimde 2.75 lira bozuk para var sakladım eve gidince kumbarama atıcam :))

Kızlarrr ben geldim . Özledim sizleri . Gelmeyince eksiklik hissediyorum . Derslerime çalışmaya başladım . Ramazandan dolayıda iftardan sonra hiç birşey yapamıyorum . Bİrikim adına henüz birşey yapabilmiş değilim . Borçlarımı azaltmaya çalışıyorum . Bugün kumbarama 1,35 tl atacağım . :16:

herkese hayırlı ramazanlar kızlar rabbim bol bereketli günler nasip etsin inşallah. benim kumbirik yani kavanoz :) baya dolmuştu eşimle oturduk saydık maşallah 125 tl olmuş. eşim o anda 40 tl daha verdi 165 tl oldu altını hemen alsammı? yine birikime devam tabi :)) farmasicim bu ay 1 çeyrek listemde tamam inşallah ay sonu artan paramıda yazarım cnm

Back