• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

bebekle ilgili tespitlerine katılıyorum bitanem çok doğru demişsin.
400 tl de inşallah o kadar bereketlenir ki 4000 tl kadar gelir canım:38:
bebişin çeyreği hayırlı olsun :38::nazar:

inşallah canım yaa bebeişimin ilk çeğreğini sevdim dün sonrada güldüm kendime :)) küçük şeylerle mutlu olmak güzel bişey inşallah devamı gelir önümüzdeki ay rahatlıcaz eşim öğretmen oldugu için eylülte eğitim yardımı alcak sonra ek dersleri falan olcak bu ay kartların biride bitti önümüzdeki ay iki çeyrek yaparım inşallah allah hepimizin evine halil ibrahim bereketi versn kocalarımıza akıl fikir bize sabır evrsin inşallahh :D

cebimde 2.75 lira bozuk para var sakladım eve gidince kumbarama atıcam :))
aminnnnnnnnnnnnnn canım:38:
Kızlarrr ben geldim . Özledim sizleri . Gelmeyince eksiklik hissediyorum . Derslerime çalışmaya başladım . Ramazandan dolayıda iftardan sonra hiç birşey yapamıyorum . Bİrikim adına henüz birşey yapabilmiş değilim . Borçlarımı azaltmaya çalışıyorum . Bugün kumbarama 1,35 tl atacağım . :16:

hoşgeldin bitanem:71:
Allah zihin açıklığı versin .
hayırlısıyla borçların da bitsin inşallah:38:

Altın, Kapalıçarşı'da rekorunu yenilediİstanbul Kapalıçarşı'da 24 ayar külçe altının gram fiyatı kapanışta rekor kırdı
YazdırPaylaş
GoogleFacebookTwitterFriendFeedFavorilerimDiggDeliciousEmailAAA16 Ağustos 2011 Salı, 17:48.
İstanbul Kapalıçarşı'da 24 ayar külçe altının gram fiyatı kapanışta 101,75 liraya yükselerek rekor kırdı.

Altının bundan önceki rekor kapanışı 11 Ağustos Perşembe günü 101,55 lira ile gerçekleşmişti. Kapalıçarşı'da Cumhuriyet altını da 688 liradan satılıyor.

kızlar hepinize günaydın:71: yeni başlayan arkadaşlara ve herkese hayırlı birikimler olsun inşallah. ben de dün 3 tane çeyrek aldım:64: 159 dan aldım eski tarihli olanı:62: allahım bereket versin inşallah.

bereketli ve bol olsun inş canım:34:

kızlar dün hava çok sıcak bir de maaş günü banka önünde kuyruk vardır beklemesi çocuklarla zor olur diye gece çıktık maaşımın bir kısmını çektim. içerisinden de 300 tl yi bugün 2700 tl den kalan son borcumu kapatmak için ayırdım .Allah'a sonsuz şükürler olsun bitti artık devremülkün para ödeme işlemi bitti :66::66:
artık aylık devremülk için ödediğim 350 tl yi eylül ayından itibaren bir kenara koymam lazım ,aynı ödeme sorumluluğunu taşımalıyım yoksa birikim olmaz :1:
bu ay birikim yapmam mümkün olmaz bunu daha önce de yazmıştım.
ama hayırlısıyla eylül ayı ile birlikte ya Allah bismillah deme vakti inşallah ,Rabbim hepimize bol bereketli ,hayırlı şeylere vesile olarak harcayacağımız ,yatırım yapacağımız birikimler nasip etsin inşallah :16::16:

borcunun bitmesine çok sevindim..güzel birikimler olsun sonrasnda inş:46:

ay bilmiyrm ben elektriğe takmış durumdayım
ama bundan da aşağı düşmez herhalde :D
duru inş. cnm ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin bebiş
bende önce birikim yapmayı düşünenlerdenim
ev almak istiyrz aslında ama o zamana kadar alabilirmiyiz bilemiyrm
Türkiye şartlarında genç yaşta 2 kişi çalışarak desteksiz ev almak çok zor
sonra düşünüyrm yaşım daha 25 acele etmeyelim ev için
birikim yapıp güzel bişiy alalım
o arada da artık çocuk olur herhalde ama bi 3 yıl istemiyrm
bakalım ksımet yinede kulun hesapladığı gibi olmuyr bazen hiçbişey

bizde senin gibi düşünüyoruz sonbahar
yaşın bir dört yaş ileri senden belki risk taşıyorum ama azcık birikim yapalım öyle bebek gelsin diye düşünüyoruz
bakalım nasibimizde ne var hayırlısı olsun hepimiz için

merhaba bayanlar hayırlı kazançlar bereketler...24 yaşındayım 2 sene 9 aylık evliyim:)çalışıyorum...
bende mi birikim yapsam die düşündüm...eşimle ikimizin ayrı ayrı kumbarası vardı her biriktirdiğimizde parası olmayınca patlatıyor kumbarayı :1::1::1:
bu sefer gizli biriktirmeyi düşünüyorum...
sizler çalışıyormusunuz...

merhaba brck hoşgeldin aramıza :34:
ben ev hanımıyım birikimimi mutfak harçlıklarımdan yapıyorum :9:
eşim haberdar birikimimden sanırım herkes eşinin huyuna göre bir yol izlemeli..
bazı erkkelerin eli harcamaya yatkın eğer öyleyse gizli birikimle yola devam inş..:51:

bereketli ve bol olsun inş canım:34:

borcunun bitmesine çok sevindim..güzel birikimler olsun sonrasnda inş:46:

bizde senin gibi düşünüyoruz sonbahar
yaşın bir dört yaş ileri senden belki risk taşıyorum ama azcık birikim yapalım öyle bebek gelsin diye düşünüyoruz
bakalım nasibimizde ne var hayırlısı olsun hepimiz için

çok teşekkür ederim canım :34: hayırlısı olsun artık hep beraber inşallah :34:
bebek düşünüyorsan da kendiniz bilirsiniz de yaş fazla da geçmeden olsun çünkü ömür kısa hem de çok kısa
onlarla gençken kafa götürürken uğraşmak güzel yani herşey vaktinde güzel yiyecek ekmeğiniz varsa çocuk açlığın sefaletin içine doğmayacaksa bence çocuk sahibi olmaya bakın derim.
birikimin de yatırımın da sonu gelmez .
onların mürüvvetlerini görmek inşallah bizlere nasip olur mesela ben üniversiteden mezun oldum 3 ay sonra babam vefat etmişti yani hayat kısa ölüm ani şimdi yaşım 34 büyük çocuğum 10- 14 yaşlarında olsaydı keşke yani öyle bir düzen olabilseydi de. :34: ama buna da sonsuz şükürler olsun Rabbim herkesin evladına hayırlı güzel ömürler versin , bizlere de çocuklarımızın mürüvvetini görmeyi nasip etsin inşallah:16:

off kaç saattir stresteydim annemin ilaçlarını geçen çarşamba gönderdim 1 hafta oldu nerdeyse hala ulaşmamış orayı burayı aradım birazdan götürcez dedilerde rahatladım:18:kızlar yaa karşı komşumun benle yaşıt kızı var bekar arkadaşım hem göğsü şişmişti 15 gün iğne falan yaptık meğer kanser başlangıcıymış bugün ilk kemoterapisini almaya gitti uyuyamadım bugün ağlayıp durdum allahtan başlangıçmış :43:

off kaç saattir stresteydim annemin ilaçlarını geçen çarşamba gönderdim 1 hafta oldu nerdeyse hala ulaşmamış orayı burayı aradım birazdan götürcez dedilerde rahatladım:18:kızlar yaa karşı komşumun benle yaşıt kızı var bekar arkadaşım hem göğsü şişmişti 15 gün iğne falan yaptık meğer kanser başlangıcıymış bugün ilk kemoterapisini almaya gitti uyuyamadım bugün ağlayıp durdum allahtan başlangıçmış :43:

canım inşallah ilaçlar teyzeme sağ salim ulaşır.:38:
kanser başlangıcı olan arkadaşa da Rabbim acil şifalar ihsan eylesin :59:

çok teşekkür ederim canım :34: hayırlısı olsun artık hep beraber inşallah :34:
bebek düşünüyorsan da kendiniz bilirsiniz de yaş fazla da geçmeden olsun çünkü ömür kısa hem de çok kısa
onlarla gençken kafa götürürken uğraşmak güzel yani herşey vaktinde güzel yiyecek ekmeğiniz varsa çocuk açlığın sefaletin içine doğmayacaksa bence çocuk sahibi olmaya bakın derim.
birikimin de yatırımın da sonu gelmez .
onların mürüvvetlerini görmek inşallah bizlere nasip olur mesela ben üniversiteden mezun oldum 3 ay sonra babam vefat etmişti yani hayat kısa ölüm ani şimdi yaşım 34 büyük çocuğum 10- 14 yaşlarında olsaydı keşke yani öyle bir düzen olabilseydi de. :34: ama buna da sonsuz şükürler olsun Rabbim herkesin evladına hayırlı güzel ömürler versin , bizlere de çocuklarımızın mürüvvetini görmeyi nasip etsin inşallah:16:

evet haklısın canım işte kendimizi hazır hissetmekte önemli

ama Rabbim aratmasın inş isteyen herkesin sagsaglim çocuğu olur..

geçmiş olsun ece ..Rabbim şifa versin mübarek günlerde inş..

Merhaba arkadaslar ben yaz döneminde cok fazla biriktiremiyorum ama gereksiz harcamada yapmıyorum.. Su anda 1 çeyrek 2 tam altın 520 tl nakit param var. Okullar acıldıgı dönem sanırım hepsi gidecek çünkü yeni bir düzen kurmam gerekiyor ayrıca kardeşimde bu yıl başlayacak. Geçen yıl daha cok daha cok biriktirmediğim için çok pişmanım :25: gözümü altın bürüdü resmen :27: Bu yıl bastan itibaren bir öğrencimden gelen gelirimi biriktirecegim. Çeyrek altınımı 118den almıstım, kredi kartı 6 taksit üstelik taksitleri 20 20 ödedim hem limitim gereksiz şeylere gitmedi hem 50 tlden fazla kardayım Tam altınlarıda 415 ten almıstım geçen yıl kurban bayramında annem de heveslendi okullar acılsın yılbasına kadar 5 gr hedefim iyki kk var iyki burası var:32:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr:52::52::52::52:beklediğim şey var dedim ya cuma tercih yapmıştım atandım bulunduğum yerdeki devlet hastanesine 6 sene olmuştuu sevinçten uçuyorummmm:52::52::52:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr:52::52::52::52:beklediğim şey var dedim ya cuma tercih yapmıştım atandım bulunduğum yerdeki devlet hastanesine 6 sene olmuştuu sevinçten uçuyorummmm:52::52::52:

ayycok sevindim canım hayırlı olsun hemde cok yakınmış ne güzel :))) ben de gecen yıl atandm ilk öğrendiğimdezıp zıp zıplıyodum pc basında gözümden yaşlar geliyodu bi yandan zıplıyo bi yandan bagırıyodum çok komiktim çok güzle bi duygu allahım kimsenin emeğini karşılıksız bırakmasın işe başlaman bi kaç ay sürer en az ama olsun atandn ya bu süperbi haber eee bize ne ısmarlıcan ? :)))) bu lafa alış bak ilk 3 maaşı dagıttım ben resmen

akşam akşam aldığım en güzel haber bu yuppppppppppppppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:65::65::65::65::64::64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::66:
hayırlı uğurlu olsun hemşommmmmmmmmmmmmmmmm bak her hayırda şer , şerde hayır vardır diye boşa dememişler ,sabreden derviş çok şükür muradına erdi :66::66::66::66::66::66::66::66::66: şükürler olsun Allah'a .gözün aydın canım bitanem inan çok ama çok sevindim . ne kadar sevindiğini de tahmin edebiliyorum aynı duyguları yaşamış biri olarak :70::70::70::70:
bugün evinde bayram var bayrammmmmmmmmmmmmmmm ramazan bereketiyle geldi bak :48::48::48::48::48::48::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::66::66::66::66::66::64::64::64::64:
tekrar hayırlı uğurlu olsun bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:38::38::38::38:

ayycok sevindim canım hayırlı olsun hemde cok yakınmış ne güzel :))) ben de gecen yıl atandm ilk öğrendiğimdezıp zıp zıplıyodum pc basında gözümden yaşlar geliyodu bi yandan zıplıyo bi yandan bagırıyodum çok komiktim çok güzle bi duygu allahım kimsenin emeğini karşılıksız bırakmasın işe başlaman bi kaç ay sürer en az ama olsun atandn ya bu süperbi haber eee bize ne ısmarlıcan ? :)))) bu lafa alış bak ilk 3 maaşı dagıttım ben resmen

çok doğru yazmışsın Allah kimsenin emeğini karşılıksız bırakmasın canımmmmmmmmmm:34:

Hayırlı olsun ececik cok sevindimm bana da dua et olurmu bende atama derdini yaşayacagım en kısa zamanda önüme bir fırsat cıksın:))

caanım malesef yarım saatlik yola gidip gelicem olsun hayırlısı diyelim,aynı duyguları yaşıyorumm,herkesi aradım evde tekim ilk maaş tel faturasına:60:caanım keşke yakın olsak hepinize ısmarlardım valla allah razı olsun canım,işe 1 eylülde başlanacakmış sanırım benim aynı il içi olduğundan daha erkende olabilir bayram sonra olsada memlekete gidip gelsem işsizken istediğim zaman gidip gelme imkanım vardı diye gitmiyordum artık gidemem diye canım istedi:1::1:
akşam akşam aldığım en güzel haber bu yuppppppppppppppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:65::65::65::65::64::64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::66:
hayırlı uğurlu olsun hemşommmmmmmmmmmmmmmmm bak her hayırda şer , şerde hayır vardır diye boşa dememişler ,sabreden derviş çok şükür muradına erdi :66::66::66::66::66::66::66::66::66: şükürler olsun Allah'a .gözün aydın canım bitanem inan çok ama çok sevindim . ne kadar sevindiğini de tahmin edebiliyorum aynı duyguları yaşamış biri olarak :70::70::70::70:
bugün evinde bayram var bayrammmmmmmmmmmmmmmm ramazan bereketiyle geldi bak :48::48::48::48::48::48::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::66::66::66::66::66::64::64::64::64:
tekrar hayırlı uğurlu olsun bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:38::38::38::38:
caanım hemşommm allah razı olsunnn valla doğruymuş her işte bir hayır var burdaki doktor başkasını almış o kadar umutlandırıp olsaydı keşke evime yakındı ama olsun hayırlısı buymuş evde tekim eşim işte annemler uzakta komşulara gidicem valla evde duramam:1::38:

Hayırlı olsun ececik cok sevindimm bana da dua et olurmu bende atama derdini yaşayacagım en kısa zamanda önüme bir fırsat cıksın:))

caanım benim allah razı olsun inşllh istediğinn yere en kısa zamanda girersin burda sevincini paylaşırızz yaşasınn kumbişimm bayram edecek artık maaaş alcammm:52::66::64::1:

caanım malesef yarım saatlik yola gidip gelicem olsun hayırlısı diyelim,aynı duyguları yaşıyorumm,herkesi aradım evde tekim ilk maaş tel faturasına:60:caanım keşke yakın olsak hepinize ısmarlardım valla allah razı olsun canım,işe 1 eylülde başlanacakmış sanırım benim aynı il içi olduğundan daha erkende olabilir bayram sonra olsada memlekete gidip gelsem işsizken istediğim zaman gidip gelme imkanım vardı diye gitmiyordum artık gidemem diye canım istedi:1::1:

caanım hemşommm allah razı olsunnn valla doğruymuş her işte bir hayır var burdaki doktor başkasını almış o kadar umutlandırıp olsaydı keşke evime yakındı ama olsun hayırlısı buymuş evde tekim eşim işte annemler uzakta komşulara gidicem valla evde duramam:1::38:

bilmem mi hemşom senin için içine sığımıyordur şimdi keşke yakın olsaydık şimdi ben seni alır şöyle bir kız kıza kutlama yapardık:64::64::64::64::64::64::64:
eniştem ne dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???????????

caanım benim allah razı olsun inşllh istediğinn yere en kısa zamanda girersin burda sevincini paylaşırızz yaşasınn kumbişimm bayram edecek artık maaaş alcammm:52::66::64::1:
inşallah canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :66::66::66::66::64::64::64::64::64::nazar::nazar::nazar:
evde tekim daha iftar yapmadım şaşkınlıktan kararmış hava ışık bile kapalı kalkayım ben:1:

canım benimmmmmmmmmmmmmm kıyamammmmmmmmmm sana :70::70::70::70::70::70::69::69::69:

Back