bende katılıyorum aranıza =)
=))) Hepsi aynı galiba. Ama onlara sorarsan da bütün kadınlar aynı =))gel canım hayırlı olsun bol bereketli birikimler benimde ilk ayım :) eşime sinir oldum yaa kızımın kumbarasına para at babası dedim yine ben kırılmıyım diye 10 krş attısenin kumbaran benden zengin bugün ayın 14ü param mı var dedi bende üzüldüm insan 1 lira bari atar yaa elinden gelse ordan alcak gıcık maaşını alsın yapışcam koluna bu erkekler hepsimi odun yoksa benimki mi bilemedim tanıdıgım en romantik en düşünceli en duygusal ince fikirli adamla evlendim o bile odunluk yapıyo ruhsuz nolucak bide dalga gecti hamileym ben herşeye ağlıyorum bu aralar buna da mı ağlıcaksın valla delirdin sen artık dedi küstüm ona sonra gelmiş gülüyo sen merak etme o doğmadan herşeyini alcam ben diyo yıpratma kendini diyo of offffffffffffffffffffffff
İlk gittikleri gün aşıları oluyor, kıyafet dağıtımı falan oluyordu hatırladığım kadarıyla bu yüzden arayamamıştır. Bir de o telefon sırası yok mu tam bir işkenceymiş. İLk zamanlar bu yüzden arayamaz çok sık ama emin ol sonra rahat rahat görüşürsünüz. Bir de her yer çok farklı oluyor benim eşim askerdeyken çok rahat arardı beni ama başka yerlerde herşey çok sıkı oluyormuş ve zor görüşen çok arkadaş vardı.
Sen sabırlı ol yeter. Bak biz de nişanlıydık askere gittiğinde günler geçmez diyordum ama şimdi evlendik ve çocuğumuz bile oldu.
bakalım yarın altın neolacak kızlar
bır kesım yukawlwcwk bır kesım dahada dusecek dıyor
bakalım...
ayyy darısı başımıza inşallahbu sabah aradı nişanlım,sesi iyi geliyordu.uyku ve yemek konusu problemliymiş biraz ama yine de çok sıkıntılı değildi sesi ayın 26sında yemin törenleri varmış,12 gün kaldı yani.12 gün sonra göreceğim inşallah inşallah sonrasında da evci izni ayarlarız da haftasonları uykusunu alır,güzel yemekler yer,çamaşırları evde yıkanmış olur
gözün aydın pasaklıtanrıça çok sevindim. Evci çıkabilirse eğer çok çok iyi olur hem askerliğin yarattığı o stresi yaşamazsınız hem de nişanlın çok rahat eder.
Gerçi siz çarşı izinlerinde bile görüşebilirsiniz ama olsun inşallah evci iznini ayarlarsınız.
pasaklı nişanlı nerede canım..kardeşimde cuma günü teslim oldu.kısa dönemmi.allah kavuştursun.
gözün aydın bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inşallah herşey gönlünüzce olurayyy darısı başımıza inşallahbu sabah aradı nişanlım,sesi iyi geliyordu.uyku ve yemek konusu problemliymiş biraz ama yine de çok sıkıntılı değildi sesi ayın 26sında yemin törenleri varmış,12 gün kaldı yani.12 gün sonra göreceğim inşallah inşallah sonrasında da evci izni ayarlarız da haftasonları uykusunu alır,güzel yemekler yer,çamaşırları evde yıkanmış olur
canım ben olsam alırım altın uzun vadede her zaman çok iyi yatırım aracıkızlar bu arada altının durumuyla ilgili fikirleriniz neler,çeyrek alalım mı bekleyelim mi,para olarak mı birikime devam edelim..fikirleriniz nasıl?
bende katılıyorum aranıza =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?