Kirli çıkın daisy =) Önce asker yolu gözledik seninle şimdi de para biriktireceğiz beraber
heheh ole kızzz senınle cok ortak yanlarımız cokkk ALLAH izin verdikce biriktirecegiz tatlımmm kocişleri bekledik sıra bırıkımlerı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kirli çıkın daisy =) Önce asker yolu gözledik seninle şimdi de para biriktireceğiz beraber
ben de asker yolu gözlemeye başladım ama iki gündür sesi çıkmadı hiç,askerde de yakınıma düştü diye sevinirken işe bak
evci cıkmadı mı cnmm askerlik cok sıkı halıyle ondan cnm takma kafanı hmencık arar ılkfırsatta inşş
daha dün teslim oldu birliğe.zaten evci çıkması da mümkün değil,birinci derece akrabası yok burada
daha dün teslim oldu birliğe.zaten evci çıkması da mümkün değil,birinci derece akrabası yok burada
kızlar az önce sağolsun kocişim 20 tl verdi kumbiriğe Allah bereket versin...
0,50 tl daha gitti kumbaraya
canım üzülme kim bilir nişanlın nasıl duygular içerisindedir ve senin sesini duyamamanın verdiği sıkıntıyı yaşıyordur.
bir de hiç bilmediği tanımadığı bir ortamda ve insanların arasında .
sen bol bol dua et canım iyi insanlarla karşılaşması için
hmm anldım cnm
cnm bak daha dun gıtmıs bırlıge ancak yerlsıyordurr
kızlar bereketli olsun birikimleriniz
haklısınız kızlar,teşekkür ederim inşallah iyidir askerim
arayacaktır canım merak etme şimdi hemen fırsat bulamamıştır,hayırlı teskereler olsun inşallah
altın ne kadar oldu bileniniz yada yakın zamanda kuyumcuya gideniniz var mı? netten bakıyorum hep aynı ... hürriyet ekonomiden bakıyorum sürekli değişiyor ( yükseliyor )
kızlar size bir haberim var
ben kurdele nakışı yapıyorum elimde iki tane havlu vardı sattım onları
50 tl geldi yani taze taze
sevindirik oldum:92:
İlk gittikleri gün aşıları oluyor, kıyafet dağıtımı falan oluyordu hatırladığım kadarıyla bu yüzden arayamamıştır. Bir de o telefon sırası yok mu tam bir işkenceymiş. İLk zamanlar bu yüzden arayamaz çok sık ama emin ol sonra rahat rahat görüşürsünüz. Bir de her yer çok farklı oluyor benim eşim askerdeyken çok rahat arardı beni ama başka yerlerde herşey çok sıkı oluyormuş ve zor görüşen çok arkadaş vardı.ben de asker yolu gözlemeye başladım ama iki gündür sesi çıkmadı hiç,askerde de yakınıma düştü diye sevinirken işe bak
İnşallah canım benim.heheh ole kızzz senınle cok ortak yanlarımız cokkk ALLAH izin verdikce biriktirecegiz tatlımmm kocişleri bekledik sıra bırıkımlerı :)