• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

daha dün teslim oldu birliğe.zaten evci çıkması da mümkün değil,birinci derece akrabası yok burada:50:

canım üzülme kim bilir nişanlın nasıl duygular içerisindedir ve senin sesini duyamamanın verdiği sıkıntıyı yaşıyordur.
bir de hiç bilmediği tanımadığı bir ortamda ve insanların arasında .
sen bol bol dua et canım iyi insanlarla karşılaşması için :38::38::38:

kızlar az önce sağolsun kocişim 20 tl verdi kumbiriğe Allah bereket versin...

altın ne kadar oldu bileniniz yada yakın zamanda kuyumcuya gideniniz var mı? netten bakıyorum hep aynı ... hürriyet ekonomiden bakıyorum sürekli değişiyor ( yükseliyor )

canım üzülme kim bilir nişanlın nasıl duygular içerisindedir ve senin sesini duyamamanın verdiği sıkıntıyı yaşıyordur.
bir de hiç bilmediği tanımadığı bir ortamda ve insanların arasında .
sen bol bol dua et canım iyi insanlarla karşılaşması için :38::38::38:

hmm anldım cnm
cnm bak daha dun gıtmıs bırlıge ancak yerlsıyordurr :71:

haklısınız kızlar,teşekkür ederim:71: inşallah iyidir askerim:17:

arayacaktır canım merak etme şimdi hemen fırsat bulamamıştır,hayırlı teskereler olsun inşallah :72:

inşallah canım,sağol:70: aslında ben de gitmeden önce hazırlıklıydım birkaç gün haber alamama durumuna ama burda bi topikte bakıyorum dün gidenlerin hepsi 2-3 kere aramış sevgililerini,ben de o yüzden böyle bi beklentiye girdim galiba:44: askerlik yaptıkları yer bir değil sonuçta,belki burada durum diğer yerler gibi müsait değildir:97:

kızlar size bir haberim var :9:

ben kurdele nakışı yapıyorum elimde iki tane havlu vardı sattım onları :10:

50 tl geldi yani taze taze :64:

sevindirik oldum:74::92:

kızlar size bir haberim var :9:

ben kurdele nakışı yapıyorum elimde iki tane havlu vardı sattım onları :10:

50 tl geldi yani taze taze :64:

sevindirik oldum:74::92:

[Bohh ne güzel canım eline sağlık hemde bereketli olsun bende yatak takımı örüyorum 3 uç yarısı bitti,komşuya biran önce biterse 60 tl alıcam:74:[/B]

şu güne kadar varyaa kozmetiğe harcadığım paralarla 4-5 tane beşibiryerde yapardım ciddiyim hala da harcamaktayım keşke en son bi kaç hafta< önce 200 tl kozmetiğe verdim gene bi çeyrek altın yapardım keşke yapsaydım ya şimdi altına zam geldi harcardım iki katı kozmetik alırdım o zaman:63::26:

ben de asker yolu gözlemeye başladım ama iki gündür sesi çıkmadı hiç,askerde de yakınıma düştü diye sevinirken işe bak:59:
İlk gittikleri gün aşıları oluyor, kıyafet dağıtımı falan oluyordu hatırladığım kadarıyla bu yüzden arayamamıştır. Bir de o telefon sırası yok mu tam bir işkenceymiş. İLk zamanlar bu yüzden arayamaz çok sık ama emin ol sonra rahat rahat görüşürsünüz. Bir de her yer çok farklı oluyor benim eşim askerdeyken çok rahat arardı beni ama başka yerlerde herşey çok sıkı oluyormuş ve zor görüşen çok arkadaş vardı.
Sen sabırlı ol yeter. Bak biz de nişanlıydık askere gittiğinde günler geçmez diyordum ama şimdi evlendik ve çocuğumuz bile oldu.

heheh ole kızzz senınle cok ortak yanlarımız cokkk ALLAH izin verdikce biriktirecegiz tatlımmm kocişleri bekledik sıra bırıkımlerı :)
İnşallah canım benim.

Back