Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

bu phallıkta altın yapmak ne kadar mantıklı hıc bılmıorum ya kafam cok karıstı

uzun vadede bir yatırımsa bence altın her zaman mantıklı.. abim 33 yaşında annem hala sünnette düşen altınlarını saklar o zaman düşen altınları para olarak bozdurup saklasaydı pul olmuştu tabi bu çooookkk uzun vadeli bir örnek ama bence her zaman kar..

walla aynı duyumu bende aldım bu hafta ıkı tane yapsaım war bı dugun ıcın bırde ole bırık olsn dıe ama ınmez ıcın rahat olsun o konuda 55 den cıktı 80-100 hıc ındıgını gormeıdm cok degerlendı ya

kızlar günaydınnn ya altın iki gündr azda olsa düşüşte daha düşermi ki acaba çıkarsada 10 20 tl birden çıkar gibime egeliyor

canım sevgilin bir kasa kiralayabilir benim kasam var bank asyada 150 lira hiç para değil yıllık ücreti
aldıkça oraya koyar. çok güvenilir. Aklınız kalmaz

bu ay ki maaşımdan kalan 200 lirayıda kumbara attım. maaş alana kadar herbişeyi eşime aldıracam :)))

159 çeyrek en son 174den düştü

böyle bi düşüşten hiç haberdar değilim,netteki sitelerin hiçbirinde de böyle değil fiyatlar.ayrıca dün akşam haberlerde yine rekor kırdı deniyordu,bir gecede mi düştü 15 lira:44:

en küçük boy bizimkisi ama upuzun bir kasa çine 10 kilo altın koysan bile sığar

10 kilo altınım olsun da o kasaya sığmasa da olur,büyük boy kasa kiralarım o zaman peki kiralarken herhangi bir masrafı oluyor mu yıllık kirasının dışında

benim annemin kasası var annem dün 1 milyar depozito verdim dedi.. kasayı kiralamaktan vazgeçince geri alabilirmiş.. birde kasanın anahtarını kaybettiğinde o 1 milyara banka el koyuyormuş.. annem senelik 250 tl ödüyor. ziraat bankasında kasası.. sanırım fiyatı boyutuyla alakalı..

150 lira kirası 150 de depozito veriyosun ama süresi bitince depozitoyu geri alıyorsun. Sadece 150 lira anlayacağın çok mantıklı kasada saklmak. Benim bi tane bile çeyreğim yoktur evde herşey kasada

kızlar çeyrekleri bozdurdum :)

ama iyi bir amaç için:)

ikramiyemide üzerine kattım 20gr 3lü burma bilezik aldım:)annemin koluna taktım:)

önümüzdeki ay tekrar çeyrek biriktirmeye başlayacağım hayırlısı artık:)

1 milyar depozito çok fazla,belki ziraat bankası olduğu için öyledir.ben depozitoları duymuştum daha önce kasa kirası kadar oluyor aşağı yukarı,yani 200-250 lira gibi.sormak istediğim kira ve depozito dışında açılış ücreti,ıvır zıvır ücreti falan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…