en son 170 oldu bildiğin kadarıyla
bu phallıkta altın yapmak ne kadar mantıklı hıc bılmıorum ya kafam cok karıstı
ben kısa bir süre içinde çeyreğin 200 tl yi bulacagını duydum ama almaya da cok korkuyorum.. daha öncede benzer hızla 100 tlyi bulmustu ve düşmedi.. 15 gün önce keşke 140 tl iken alsaydım.. ne yapsam arkadaslar güm diye düşerse yandık bi daha kuyumcu görmek istemem..
dün siparişini verdi..50 grmlık altınlar vamış. Külçe altın gibi. Kuyumcu bugün getircek ve alıcak onu. Muhafaza etmesi evet çok zor.. Annesinede varlığından bahsetmiyor. Dolabında saklıyor:26: Dün bende dedim o altınlara bişey olursa kahrımdan giderim diye.. Ya altın hesabı hiç gelmediki aklıma.. Ama biraz yükselsin bir iki ay kadar sonra bozdurup o şekilde değerlendirelim en mantıklısı.. Tavsiyen için tşkler canım
kızlar günaydınnn ya altın iki gündr azda olsa düşüşte daha düşermi ki acaba çıkarsada 10 20 tl birden çıkar gibime egeliyor
canım sevgilin bir kasa kiralayabilir benim kasam var bank asyada 150 lira hiç para değil yıllık ücreti
aldıkça oraya koyar. çok güvenilir. Aklınız kalmaz
selam yatırımcı hatunlar
altın 2 gundur bayağı dustu
gr 100 lıra bılgınız olsun
sizinki küçük boy kasa mı acaba?boyutları ne kadar oluyor aşağı yukarı
selam yatırımcı hatunlar
altın 2 gundur bayağı dustu
gr 100 lıra bılgınız olsun
159 çeyrek en son 174den düştü
en küçük boy bizimkisi ama upuzun bir kasa çine 10 kilo altın koysan bile sığar
böyle bi düşüşten hiç haberdar değilim,netteki sitelerin hiçbirinde de böyle değil fiyatlar.ayrıca dün akşam haberlerde yine rekor kırdı deniyordu,bir gecede mi düştü 15 lira:44:
10 kilo altınım olsun da o kasaya sığmasa da olur,büyük boy kasa kiralarım o zamanpeki kiralarken herhangi bir masrafı oluyor mu yıllık kirasının dışında
böyle bi düşüşten hiç haberdar değilim,netteki sitelerin hiçbirinde de böyle değil fiyatlar.ayrıca dün akşam haberlerde yine rekor kırdı deniyordu,bir gecede mi düştü 15 lira:44:
10 kilo altınım olsun da o kasaya sığmasa da olur,büyük boy kasa kiralarım o zamanPeki kiralarken herhangi bir masrafı oluyor mu yıllık kirasının dışında
benim annemin kasası var annem dün 1 milyar depozito verdim dedi.. kasayı kiralamaktan vazgeçince geri alabilirmiş.. birde kasanın anahtarını kaybettiğinde o 1 milyara banka el koyuyormuş.. annem senelik 250 tl ödüyor. ziraat bankasında kasası.. sanırım fiyatı boyutuyla alakalı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?