Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Süpersin canım tebrik ediyorum seni
Güle güle kullansın anneciğin

aceba annem ayriyetten sigorta filanmı yaptırdı kasaya..:26: ama 1 milyar verdim dedi.. onun dışında herhangi bir ücret yok.. sonrasında her sene sadece kasa ücretini ödüyorsun

150 lira kirası 150 de depozito veriyosun ama süresi bitince depozitoyu geri alıyorsun. Sadece 150 lira anlayacağın çok mantıklı kasada saklmak. Benim bi tane bile çeyreğim yoktur evde herşey kasada

Benim fazla birikimim yok ama düğün için takılar alınmaya başlandı yavaş yavaş,kayınvalidem de evde duracağına sende dursun belki takarsın diyerek aldıkça getiriyor bilezikleri.Annemler de geçenlerde aldılar 3 tane burma bilezik.Hadi kendi ailemin aldıkları neyse de erkek tarafının verdikleri çalınır falan,ondan biraz korkuyorum evde tutmaya:18:

şuan onlar emanet gibi bişey.. yani bizde öyle denir düğün olana kadar erkek tarafının her getirdiğine emanet gözüyle bakılır.. emanetnde malesef gözü kör:26: bence sen tedbirini al kasayı kirala ve koy.. düğünden sonrada aynı kasayı kullanırsın hem..

böyle bileziğe çevirirken bozdurma fiyatından mı veriyorsunuz kuyumcuya:44:

aceba annem ayriyetten sigorta filanmı yaptırdı kasaya..:26: ama 1 milyar verdim dedi.. onun dışında herhangi bir ücret yok.. sonrasında her sene sadece kasa ücretini ödüyorsun

kasaya sigorta olacağını sanmıyorum,zaten en güvenli yer sonuçta bence ziraat bankası özel banka olmadığı için daha yüksektir depozito fiyatı

şimdi baktım,bazı bankalar depozito olarak bir yıllık kira ücreti alıyorlarmış.ziraat,garanti gibi...

Son düzenleme:

çok pahalı ya kasa en büyük boy galiba
annen ne saklıyo onda

sigorta oluyor canım.. en güvenli yer ama banka herhangi bir hırsızlık olayında zararını karşılamıyor.. çünkü zaten senin kasaya ne koyduğunu bilmiyor..onun için istersen ayrıca kasaya sigorta yaptırıyorsun.. kasaya koyduğun her bir eşya değerlendiriliyor vs sigorta şirketi tarafından o şekilde oluyor.. banada saçma gelmişti ama bu şekilde..

çok sevindim inş. Tekrar yaparsın önümzdeki aylarda kaça aldın burmanın gramını

ben kasa garanti kiralayın koyun derim

çok pahalı ya kasa en büyük boy galiba
annen ne saklıyo onda

hahahhayy..:):) canım annem tam bir kirli çıkı.. abimin sünnet altınları, kendi düğününde düşen altınlar, benim ablamın ve gelinin bilezikleri, hatta iki yiğenimin doğumda düşen altınları 3 4 kasa kiralamaktansa annemin üstüne kiralayıp ortak koyduk kasaya

şimdi anlaşıldı annen en büyük boyu kiralamıştır o zaman

kızlar kuyumcuyu aradım şimdi

yeni tarih çeyrek 175 eski 165

gram altında 98,75

Son düzenleme:
harikasın tatlım bereketli olsun
teyze güle güle kullansın inşallah hayırlı günlerde

canım güle güle hayırlı günlerde kullan inşallah mutluluğunuz daim olsun
emanet işi de zor değil mi sen onları takmayacaksan en iyisi kasa kiralayıp da muhafaza etmeye bak istersen

selam kızlarr daha kumbaraya bişi koymadım pazara gidip gelince bakalım ne kadar artırabilicem

selam kızlar .
bende geç olsada farmasiye bir hafta kadar önce birikimim,i bildirdim.
düzenli bir şekilde para koymak ne kadar güzelmiş.
iş yerinde senelerdir duran bir alacağım var ,inş en kısa zmanda oda hallolacak.
ramazanın gelmeside iyimi oldu ne poğaça paralarındna yırttık işyerinde:)
bu arada çok sık gelmiyorum hepnizin birikimleri,altınları hayırlı olsun.
Rabbim yeni ve hayırlı günler nasip etisn hepimize...

kızlar teşekkür ederim:)darısı fazlasıyla sizin başınıza olsun inşallah:)

altın fiyatlarını açıkçası takip etmiyorum,nasılsa yükseliyor:)
kuyumcu karta yazmış ama anlamam pek:)

5çeyrek+1100tl ye mal oldu 20gr bilezik.

kuyumcu tanıdık olduğundan biraz da ikramda bulunmuş:)

çalıştığım için annemle ablam aldı bileziği bende akşama görmeye gittim..

çok şeker bişey ya:)

annemin kolunda daha da bi güzel duruyor ama:)

bileziğe çok şeker diyecek kadar seviyoruz altını artık topiğimizin adı değişip kirli çıkılar ya da altın kızlar falan olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…