kızlar çeyrekleri bozdurdum :)
ama iyi bir amaç için:)
ikramiyemide üzerine kattım 20gr 3lü burma bilezik aldım:)annemin koluna taktım:)
önümüzdeki ay tekrar çeyrek biriktirmeye başlayacağım hayırlısı artık:)
1 milyar depozito çok fazla,belki ziraat bankası olduğu için öyledir.ben depozitoları duymuştum daha önce kasa kirası kadar oluyor aşağı yukarı,yani 200-250 lira gibi.sormak istediğim kira ve depozito dışında açılış ücreti,ıvır zıvır ücreti falan var mı
150 lira kirası 150 de depozito veriyosun ama süresi bitince depozitoyu geri alıyorsun. Sadece 150 lira anlayacağın çok mantıklı kasada saklmak. Benim bi tane bile çeyreğim yoktur evde herşey kasada
Benim fazla birikimim yok ama düğün için takılar alınmaya başlandı yavaş yavaş,kayınvalidem de evde duracağına sende dursun belki takarsın diyerek aldıkça getiriyor bilezikleri.Annemler de geçenlerde aldılar 3 tane burma bilezik.Hadi kendi ailemin aldıkları neyse de erkek tarafının verdikleri çalınır falan,ondan biraz korkuyorum evde tutmaya:18:
kızlar çeyrekleri bozdurdum :)
ikramiyemide üzerine kattım 20gr 3lü burma bilezik aldım:)annemin koluna taktım:)
aceba annem ayriyetten sigorta filanmı yaptırdı kasaya..:26: ama 1 milyar verdim dedi.. onun dışında herhangi bir ücret yok.. sonrasında her sene sadece kasa ücretini ödüyorsun
benim annemin kasası var annem dün 1 milyar depozito verdim dedi.. Kasayı kiralamaktan vazgeçince geri alabilirmiş.. Birde kasanın anahtarını kaybettiğinde o 1 milyara banka el koyuyormuş.. Annem senelik 250 tl ödüyor. Ziraat bankasında kasası.. Sanırım fiyatı boyutuyla alakalı..
böyle bileziğe çevirirken bozdurma fiyatından mı veriyorsunuz kuyumcuya:44:
kasaya sigorta olacağını sanmıyorum,zaten en güvenli yer sonuçtabence ziraat bankası özel banka olmadığı için daha yüksektir depozito fiyatı
çok sevindim inş. Tekrar yaparsın önümzdeki aylarda kaça aldın burmanın gramınıkızlar çeyrekleri bozdurdum :)
benim fazla birikimim yok ama düğün için takılar alınmaya başlandı yavaş yavaş,kayınvalidem de evde duracağına sende dursun belki takarsın diyerek aldıkça getiriyor bilezikleri.annemler de geçenlerde aldılar 3 tane burma bilezik.hadi kendi ailemin aldıkları neyse de erkek tarafının verdikleri çalınır falan,ondan biraz korkuyorum evde tutmaya:18:
çok pahalı ya kasa en büyük boy galiba
annen ne saklıyo onda
hahahhayy..:):) canım annem tam bir kirli çıkı.. Abimin sünnet altınları, kendi düğününde düşen altınlar, benim ablamın ve gelinin bilezikleri, hatta iki yiğenimin doğumda düşen altınları3 4 kasa kiralamaktansa annemin üstüne kiralayıp ortak koyduk kasaya
harikasın tatlım bereketli olsunkızlar çeyrekleri bozdurdum :)
Benim fazla birikimim yok ama düğün için takılar alınmaya başlandı yavaş yavaş,kayınvalidem de evde duracağına sende dursun belki takarsın diyerek aldıkça getiriyor bilezikleri.Annemler de geçenlerde aldılar 3 tane burma bilezik.Hadi kendi ailemin aldıkları neyse de erkek tarafının verdikleri çalınır falan,ondan biraz korkuyorum evde tutmaya:18:
reşat altında ATA aynı şeymi.. 710 olmuş ya
kızlar teşekkür ederim:)darısı fazlasıyla sizin başınıza olsun inşallah:)
altın fiyatlarını açıkçası takip etmiyorum,nasılsa yükseliyor:)
kuyumcu karta yazmış ama anlamam pek:)
5çeyrek+1100tl ye mal oldu 20gr bilezik.
kuyumcu tanıdık olduğundan biraz da ikramda bulunmuş:)
çalıştığım için annemle ablam aldı bileziği bende akşama görmeye gittim..
çok şeker bişey ya:)
annemin kolunda daha da bi güzel duruyor ama:)
canım 5 çeyrek 1100 lira nasıl tuttu çok değil mi ??????? tanesi kaçdan aldın kii ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?