Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

günaydın kızlar bugün kociş işe giderken sağolsun 26.95 tl kumbaraya bırakıp gitti. Allah bereket versin. paraları saysammı acaba? ne dersiniz ay sonunumu bekleyim? birde bozuklukları siz nerede tümletiyorsunuz?

ohh ohhh bereketli olsun inş..

pazartesiden bu yana 100 tl ile mutfağın tüm masrafını karşılamış olman gerekirdi

sanırım sebzeye ağırlık vermelisin gbgz çünkü yazın fiyatlar oldukça düşüyor..

sürekli et tüketiyorsanız masraflı olmuş olabilir..

Son düzenleme:

1500-2000 tl arası param var ayın 15 i de geliyor 1000 tl de ordan ayırsam 3000 civarı olur. en son altın aldığımda 78 tl idi. 86 filan olunca almadım yazın çok çıkar ondan çıkmıştır diye ama durmak bilmiyor. bir fikir verin bana ne yapayım bu vakitten sonra

Bence canım TL olarak şuan bulundur.Tabiki karar yine senin ama döviz ve altın piyasayı şu aralar çok dalgalı bence biraz daha bekle hem TL belki biraz daha da biriktirirsin.

Bu arada bu mübarek cuma günün bereketine eşime 50 TL ramazan çeki verilmiş.Bim marketten alışveriş yapılsın diye.En güzelini vermişler.Zaten geçenlerde bana kumanpa verilmişti.Bari bu çeklerlede ya kahvaltılık yada temizlik malzemesi alayım.Çok şükür ALLAH'ım sana, kimseyi kimseye muhtaç etme.

:44:uzun vadeli saklamak istersen bir kısmıyla altın alabilirsin. bir kısmını da döviz olarak değerlendirebilirsin. (kelin ilacı olsa başına sürer misali) ben de kararsızım aslında:90:

çok güzelllllllll bereketli olsun canım aldıklarınızı ,alacaklarınızı hayırlı günlerde ağız tadıyla kullanın bitanem

:44:uzun vadeli saklamak istersen bir kısmıyla altın alabilirsin. bir kısmını da döviz olarak değerlendirebilirsin. (kelin ilacı olsa başına sürer misali) ben de kararsızım aslında:90:
Teşekkürler kızlar yorumlarınız için

Teşekkürler kızlar yorumlarınız için

canım uzun vadeli düşünüyorsan altın alınabilir paranın bir miktarını risk ederek ama altın fiyatları bence çok şişik ben tl pozisyonunda 90 tl nin altına biraz da olsa gerilemesini bekliyorum. mutlaka kar satışı düzeltimi olacak diye tahmin ediyorum tabi bu benim görüşüm madem sordun fikrimi yazdım karar elbette senin bitanem. neye karar verirsen senin için hayırlı olmasını diliyorum şimdiden

pasaklı tanrıca hoşgeldin hayırlı cumalar canım

Son düzenleme:

sağolasın canım Allah razı olsun güzel duan için.
ya aslında yaz sonu kayınpederden bi ümit imkansız ama para istiycez
2 evi 3 dükkanı var hiçbirinde oturmadığımız gibi 100 tl borç alsak bile veririz.
bi 40000 tl borç verse ev almaya niyet ediyoruz ama vermez ki ama umut dünyası işte belki bizi şaşaırtır.
o zaman biz yüz kızdırıp para isteyene kadar altın almıyım :)))

inş verir de gönlünüzdeki evi alabilirsiniz canım

İnşallah canım ya verirdir neden vermesin sonuçta borç verecek başkalarından isteceğinize bence verecek.

İnşallah canım ya verirdir neden vermesin sonuçta borç verecek başkalarından isteceğinize bence verecek.

bugün çok bereketli bir gün hay maşallah.Patronun ilk defa gününü geçirmeden bütün paramızı verdi.Sonunda maaşımın üstünüde alabildim çok şükür.Şimdi bu akşam 400 TL kredi kartına yatırayım.Elimde ne kalacak bir hesaplayım yarın sizden fikir alırım bu parayı ne yapayım diye.Ama borcumun azalmasına çok seviniyorum.Şöyle tam anlamıyla azaldğını bir görsem.

Cnm senin patron pinti belalı adamın teki sanırım . Patron değil mi hepsi aynı .Allah sabır versin hepimize .

inş verir de gönlünüzdeki evi alabilirsiniz canım

İnşallah inşallah. ben vereceğini sanmıyorum eşim bile diyor vermez diye ama vermezse de bişey kaybetmiycez nasılsa sadece istiycez.
bi de siz verin bakimm elinizdeki parayı dermiş

yeni evlendiğimizde biz de ev eşyaları için 1 yıl kredi kartı borcu ödedik. Çok şükür borcu bitireli bir yıl oldu darısı başınıza
Şimdi kredi kartımız bilem yok oh olsun bankalara acısını çıkarıyoruz :)))
İşyerine gelip yalvarırlar ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…