• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

2 haftadır biriktirdiklerim gitti üstünede borç parasıda gitti eksi 22 lira :((

ailecek ortak çalışmamız sonucu dün 36.65 attık kumbaramıza sempatiksalakcinni bakalım bugun ne kadar olacak CADIARZU

ayy arkadaşlar öğlen arası bankama gittim ve çocuklarıma birikimli altın hesabı üzerinden bir hesap açtırdım her ay 1 er gram

benim kocişim dün akşam kumbaram için 20 tl. verdi:dance:
80ni tamamladık.
ama hera canım sana yetişmek mümkün değil:nazar:
gaza geliyorum sizleri okuyunca.
gelsin paralar çil çil altınlarr..

ayy arkadaşlar öğlen arası bankama gittim ve çocuklarıma birikimli altın hesabı üzerinden bir hesap açtırdım her ay 1 er gram

1 gr altın ne kadar cnm ? Bir de birikimli altın hesabı derken düzenli altın hesabından mı bahsediyorsun ? Onu tam anlayamadım o yuzden .

deren
birikimli altın hesabı her ay belli bir tarihte ogün bankanın kuru ne ise ona göre altın alıyor. evet senin dediğin gibi düzenli altın alışı olacak

hera maşallahhhhhhh..benim eşimde her ay bana gr altın alır..

sağol canım Şeniz ne güzel bak eşin alıyormuş. kartlı olanlardan mı alıyor yoksa bankadan mı alıyor cnm CADIARZU

çocukların içinde güzel bişey yapmışsın cnm her ay otomatik alınacak galiba. bende oğlum için biriktiriyorum kumbara fonunda. hem birikiyor hem değerleniyor. kısmetse oğlum büyüyene kadar hiç ellemeyi düşünmüyorum. 4 ayda 1400 lira oldu inşallah hep böyle biriktirebilirim.

benim kocişim dün akşam kumbaram için 20 tl. verdi:dance:
80ni tamamladık.
ama hera canım sana yetişmek mümkün değil:nazar:
gaza geliyorum sizleri okuyunca.
gelsin paralar çil çil altınlarr..

seninde az kalmış bak cnm çeyrek almaya. az çok önemli olan biriktirebilmek değil mi ama. damlaya damlaya göl olur diye boşuna dememiş atalarımız.

evet canım kartlı olanlardanm alıyor..evet çocuklar için güzel birikim zaten doğdukalrında gelen altın kasa açtım orada.ç. şimdide ufak ufak biriki yapmak gerek..damlaya damlaya göl olurmuş. hedefim 1 yılda yarım kg altın yapmak..
seninde maşşallah olmıuş.i.bankadan yaptın sanırım bende minibank yaptım..hediyede gelecek..
herşey gelecek için

Back