• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

ay bende katıldım aranıza başlıyorum artık
geçen sene kumbara olayını yapıyordum ama sınav harcımı kumbaradan çıkartıyordum o dönem :) sınavlar bitti kumbara getti.
yapacam işyerinde tutayım kumbaramıda :p

kızlar bende geldımmmmm.ben her ay maasımdan 1 yada 2 ceyrek almaya calısıyorum ama bozuklardanda neden alamayım fazala mal goz cıkartmaz kanımca :))) bu ay basladım bende ayın sonunda buozuklardan 1 ceyrek alıcam.dun 5.50 eattım kumbarama allah hepıızın bozuklarına bereket versin :nazar:

Ben bu biriktirdiklerimle ay başına ancak 20 dolar alabilrim :)

HEralde 17-18 liram birikti şimdilik

Bugünde 2 lira attım...

kızlar bişi sorcam belki yeri bu topik deil . yıl sonuna doğru euro da bi düşme görülebilir mi ? bilgisi olan arkadaşlar cvp verirse sevinirim....

selam kızlar kaç gündür giremedim. kumbaramız doldu artık atamıyordum mecburen açtırdım. 20 günlük birikim 272.65 lira çıktı. sanırım 1 ay tamamlansa bi cumhuriyet parası olacaktı. öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

selam kızlar kaç gündür giremedim. kumbaramız doldu artık atamıyordum mecburen açtırdım. 20 günlük birikim 272.65 lira çıktı. sanırım 1 ay tamamlansa bi cumhuriyet parası olacaktı. öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

20 günde miii delikafadulden

hay maşAllah kumbarana bereket canım :lepi:

aaferın kız melıs

benım bır tane oldu bır de 5o tl var olumunekankayizsmile

bu ayın sonunda gorucez senın az kalmıs taki p edıyorum sempatiksalakcinni

Back