canım Allah kolaylık versin
hayatımızın her döneminde hher yerde mutlaka fikren zikren bize ters yapıda karakterde insanlar olabilir ama bunu şöyle de düşünmek lazım bu tip durumlar sadece bizim başımızda değil dünyanın düzenlerinden biri de bu ve herkes bu tip şeylerle karşılaşıyordur. önemli olan mevcut durumdan mümkünse hasarsız ya da olabildiğince az hasarla kurtulmak.
ve de hedeflerini amaçlarını farklı düzeyde tutup yanındaki o insanları amaçlarına giden yolda karşılaşman gereken araçlar ya da engeller gözüyle bakıp onları bir kenara koyabilme kudretini de Allah'ın izniyle başarmaya bakmak en güzeli.
bazıları sadece gideceğimiz yol güzergahında diken taş çalı vazifesi görürler o kadar çok öenm verirsen kendilerini nimetten saymaya kalkarlar bence görmezlikten gelip çizdiğimiz yolumuza bakmak en güzeli nacizane fikrim bu
selamlarrr
ben bu aralar hiç birikim yapamıyrm
moralim bozuluyor ama ay sonu hiç atamıyrm kenara
sıkma canını sakın
Allah yeterki sağlık versin en önemlisi o .
para koyamıyorsan da kenara , yeter ki harcayacak pozisyonlar da çıkmasın o bile kardır.
sıkma canını sakın
Allah yeterki sağlık versin en önemlisi o .
para koyamıyorsan da kenara , yeter ki harcayacak pozisyonlar da çıkmasın o bile kardır.
kızlar artık ek iş yapmak da istiyoeum aranızda yapan var mı netten bişeyler bakıyorum ama kesin yapıcam fikri olan var mı acaba
kızlar artık ek iş yapmak da istiyoeum aranızda yapan var mı netten bişeyler bakıyorum ama kesin yapıcam fikri olan var mı acaba
özelden ayrıntılı yazarım canım
günaydın herkesee bol bereketli günler...
aktif olmayan konuya yönlendirir miyim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?