günaydın canım hayırlı uğurlu olsun çeyreğinGünaydın herkeslere Valla ramazan topiğimizi vurdu herhalde hiç ses soluk yok Dün akşam çeyrek altınımı yaptım 143 tl den aldım
günaydınn
ne güzel ve yararlı bi topikmiş burası böle
neden daha önce keşfetmedim ben burayı
benide 1 çeyrekle eklermisiniz
kızlar pazara gittim geldim .
dün eşim 35 tl pazar parası verdi bugün 22 tl sini artırdım2 tl sini kumbişe 20 tl sini kuytuköşe banka koydum. Allah bereket versin
kızlar pazara gittim geldim .
dün eşim 35 tl pazar parası verdi bugün 22 tl sini artırdım2 tl sini kumbişe 20 tl sini kuytuköşe banka koydum. Allah bereket versin
bence çok güzel ve de verimli bir takıntıBugün bankaya yatan paramızı hesaplara yatırttım.yarın sabah hesaba geçer.Bakalım yarın kısmetse borçalarımın bir kısmını kapatır geri kalan ilede gram altın almayı düşünüyorum.Bakalım ama borçlar tam ne kadar ödeyeceğim bilmiyorum bile hele k.kart ekstileri bir gelsin hemen bu ayki ödemeler yapılacak ve geri kalan birikimlere gidecek.Yarın size yazarım ne kadar gram altın alacağım diye.Ay çok mutluyum böyle 3 kuruş biriktirmeye bile çocuk gibi seviniyorum.Hani elimde olsa köyden indim şehirde süreklim altınları sayalarlar ya benden ondan.Sürekli bir daha aylıkta ne kadar atabilirim diye iyice takıntı oldu bende
teşekkürler bitanem hepimiz helal yoldan ve de bereketli birikimlerin sahibi olalım Allah'ın izniyle canımAllah daha çok versin bitanem sağlıkla sıhhatle biriktir.
kızlar ben dün para koyamadım kumbarama zaten cok parada yok içinde saymadım ama 20 lira ancak cıkar gerci daha ayın bası ama umarım ay sonu bi ceyrek alacak kadar param birikir..
Kızlar canım çok sıkkın.Şu patronum olacak adamdan nefret ediyorum.Hamileyim diye yapmadığını bırakmadı.Sanki yarın doğuracağım.Tamam belki oda kendince haklı ama beni bu kadar sıkmasının anlamı yok, bunaldım iyice.Paraya ihtiyacım olmasa şuan bile çıkar giderim.Neymiş efendim yanımdakine öğreteymişim tamam öğrenecek ama o kızıda hiç sevmiyorum öğretesim gelmiyor.Sinirlerim çok bozuk.Allah'ım sen yardım et bana bir çıkış yolu gösterde yıpranmadan kurtulayım buradan.
Canım hiç sıkma kendini bu heryerde olan bir şey genelde özel sektörde hamile olunca bayanlar aman allahım sanki dünyanın sonuymuş şirket batacakmış gibi davranıyorlar şimdi patronun düşüncesi sen gidince sana muhtaç olmamak hepsi bu
Günaydın kızlar:80: çok uykusuzum yaaa,gözlerim acıyor
kızlar ya bu konu çok eski onlıne olması için yeni bir konu açılsın tekradan paylaşım lar yapılsın hadii
aa ben yanlış bakmışım kayıt olma tarihi görmüşüm diyorum niye kimse bişey yazmıyor yeni
neyse banada yardımcı olun kılzar konu açtım bişey bitmeden yenisini alma gibi hastalığım var nasıl birikim yapıp ayda bitane çeyrek koyabilir kenara ya bide çeyrek çok pahalı birden düşermi dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?