Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Günaydın herkeslere Valla ramazan topiğimizi vurdu herhalde hiç ses soluk yok Dün akşam çeyrek altınımı yaptım 143 tl den aldım
günaydın canım hayırlı uğurlu olsun çeyreğin
günaydınn
ne güzel ve yararlı bi topikmiş burası böle
neden daha önce keşfetmedim ben burayı
benide 1 çeyrekle eklermisiniz

hoşgeldin canım listeye eklerim ismini ama birikim miktarını ağustos ayı listesine yazarız tamam mı canım
bildirimler her ayın son günü en geç saat 17:00 ye kadar yapılıyor .
o aya dair birikimler de en erken ayın 27-28 inde bildirilmeyebaşlanıyor. tabiki özelden mesaj atarak

kızlar pazara gittim geldim .
dün eşim 35 tl pazar parası verdi bugün 22 tl sini artırdım 2 tl sini kumbişe 20 tl sini kuytuköşe banka koydum. Allah bereket versin

Bugün bankaya yatan paramızı hesaplara yatırttım.yarın sabah hesaba geçer.Bakalım yarın kısmetse borçalarımın bir kısmını kapatır geri kalan ilede gram altın almayı düşünüyorum.Bakalım ama borçlar tam ne kadar ödeyeceğim bilmiyorum bile hele k.kart ekstileri bir gelsin hemen bu ayki ödemeler yapılacak ve geri kalan birikimlere gidecek.Yarın size yazarım ne kadar gram altın alacağım diye.Ay çok mutluyum böyle 3 kuruş biriktirmeye bile çocuk gibi seviniyorum.Hani elimde olsa köyden indim şehirde süreklim altınları sayalarlar ya benden ondan.Sürekli bir daha aylıkta ne kadar atabilirim diye iyice takıntı oldu bende

kızlar ben dün para koyamadım kumbarama zaten cok parada yok içinde saymadım ama 20 lira ancak cıkar gerci daha ayın bası ama umarım ay sonu bi ceyrek alacak kadar param birikir..

bence çok güzel ve de verimli bir takıntı
hep sürmesi dileğiyle canım

Allah daha çok versin bitanem sağlıkla sıhhatle biriktir.
teşekkürler bitanem hepimiz helal yoldan ve de bereketli birikimlerin sahibi olalım Allah'ın izniyle canım
kızlar ben dün para koyamadım kumbarama zaten cok parada yok içinde saymadım ama 20 lira ancak cıkar gerci daha ayın bası ama umarım ay sonu bi ceyrek alacak kadar param birikir..

Allah bereket versin canım

kızlar altın fiyatları yükselişte

Son düzenleme:
Tatilde de bozukluk harcamadım. Olduğu gibi eve getirdim.
Zaten kumbarada da vardı bir miktar.
Dün saydım 188 tl çıktı. 180tl aldım. Bugün bütünleteceğim. Cüzdanımın köşeinde de 150 tl ne olur ne olmaz parası var.
Temmuz böyle geçti anlayacağınız.

İyiki dün akşam almışım.Kızlar bendede takıntı başladı 10 kuruş bile olsa benim büyük bir bozuk para çantam var onun içine atıyorum 10 dolar olunca hemen harcanmasın diye yapıveriyorum dolarımı Dün akşam hep kafamda hesap yaptım nasıl 100 dolara tamamlarım diye eşimde ne düşünüyon diye soruyor ? ...

Kızlar canım çok sıkkın.Şu patronum olacak adamdan nefret ediyorum.Hamileyim diye yapmadığını bırakmadı.Sanki yarın doğuracağım.Tamam belki oda kendince haklı ama beni bu kadar sıkmasının anlamı yok, bunaldım iyice.Paraya ihtiyacım olmasa şuan bile çıkar giderim.Neymiş efendim yanımdakine öğreteymişim tamam öğrenecek ama o kızıda hiç sevmiyorum öğretesim gelmiyor.Sinirlerim çok bozuk.Allah'ım sen yardım et bana bir çıkış yolu gösterde yıpranmadan kurtulayım buradan.

Canım hiç sıkma kendini bu heryerde olan bir şey genelde özel sektörde hamile olunca bayanlar aman allahım sanki dünyanın sonuymuş şirket batacakmış gibi davranıyorlar şimdi patronun düşüncesi sen gidince sana muhtaç olmamak hepsi bu

canım Allah kolaylık versin
hayatımızın her döneminde hher yerde mutlaka fikren zikren bize ters yapıda karakterde insanlar olabilir ama bunu şöyle de düşünmek lazım bu tip durumlar sadece bizim başımızda değil dünyanın düzenlerinden biri de bu ve herkes bu tip şeylerle karşılaşıyordur. önemli olan mevcut durumdan mümkünse hasarsız ya da olabildiğince az hasarla kurtulmak.
ve de hedeflerini amaçlarını farklı düzeyde tutup yanındaki o insanları amaçlarına giden yolda karşılaşman gereken araçlar ya da engeller gözüyle bakıp onları bir kenara koyabilme kudretini de Allah'ın izniyle başarmaya bakmak en güzeli.
bazıları sadece gideceğimiz yol güzergahında diken taş çalı vazifesi görürler o kadar çok önem verirsen kendilerini nimetten saymaya kalkarlar bence görmezlikten gelip çizdiğimiz yolumuza bakmak en güzeli nacizane fikrim bu

Son düzenleme:

çok sağol bitanem tamam onlar kendilerince haklı ama ben hamile bir bayan olarak sürekli aynı şeyleri tekrarlaması canımı acıtıyor.

kızlar ya bu konu çok eski onlıne olması için yeni bir konu açılsın tekradan paylaşım lar yapılsın hadii

aa ben yanlış bakmışım kayıt olma tarihi görmüşüm diyorum niye kimse bişey yazmıyor yeni

neyse banada yardımcı olun kılzar konu açtım bişey bitmeden yenisini alma gibi hastalığım var nasıl birikim yapıp ayda bitane çeyrek koyabilir kenara ya bide çeyrek çok pahalı birden düşermi dersiniz?

kızlar ya bu konu çok eski onlıne olması için yeni bir konu açılsın tekradan paylaşım lar yapılsın hadii

aktif olmayan konuya yönlendirir miyim hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…