maşAllah ...
canım tam tarihini bulamadım ama ocak 2010 olarak hatırlıyorum..
bu zaman da anca bu kadar yapabildim bozuklarla ve elime geçen ufak tefek miktarlarla...
iyi canım maşallah daha ne olsun :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşAllah ...
canım tam tarihini bulamadım ama ocak 2010 olarak hatırlıyorum..
bu zaman da anca bu kadar yapabildim bozuklarla ve elime geçen ufak tefek miktarlarla...
cosmo buradan yaz bakalım birikimini ekleyeyim.
canım ben bugün söylemiştim hem listeyede ekledin ya beni...
olsun yne söyliyim 5çeyrek ayıptır söylemesi:)
çıktım ben canlarım çok öptüm hepinizi
tamam canım kusura bakma
ayrıca ayıp olan birşey yok bereketli olsun .
40 kişiyi takip etmeme ver bu dalgınlığımı yok mu bu arada listeye girecek bir kişi daha 41 olsun. 41 kere maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh diyelim
Kızlar merhaba ben tatildeydim beni de ekleyin lütfen kumbişten 180 tl cüzdandan 20 tl çıktı kayınvaldem doğum günü parası 100 tl verdi birazda bende birikm vardı 7 tane çeyrek altın aldım haber veriyim dedim bu arada kumbişe devan bayrama kadar:)
Kızlar merhaba ben tatildeydim beni de ekleyin lütfen kumbişten 180 tl cüzdandan 20 tl çıktı kayınvaldem doğum günü parası 100 tl verdi birazda bende birikm vardı 7 tane çeyrek altın aldım haber veriyim dedim bu arada kumbişe devan bayrama kadar:)
farmasiciğim 41.de geldi 41 kere maşllahhhhhhhhhh birikimlerimize
kızlar ya haftaya bir maaş ikramiye alacağım Allahın izniyle...bu sene tatilede çıkamıyoruz eşimin işi sebebiyle..yaz masrafımız fazla yok yani..
sizce nasıl değerlendireyim..?1000-1500tl arası,çeyrekmi dövizmi yoksa bilezikmi alayım?
birikimi ilerde bebişim olunca harcıyacağım yani enaz 1 sene dokunmayacağımı düşünürsek:)
farmasi buraya yazayım dedim bende 5gr yazıyorrrr onu çıkarsana anlayamadım sadece 7 çeyrek 300 tl
kızlar ben de çıkıyorum malum iftar hazırlığı yapmam lazım .
herkese hayırlı iftarlar sağlıcakla kalın akşam inşallah görüşmek üzere canlarrrrrrrr