- 6 Ağustos 2010
- 39.432
- 70.211
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 232300
pasaklıtanrıca bu modelden aldırmıştım düğünümde 10 tane tanesi 20 gramdan kendi annem de 1 tane takmıştı aynı olsun diye 11 tane vardı .
daha sonra çok ses çıkarıyor diye alttaki burma modelinden 5 tane 30 grlık yaptırmıştım . şimdi hiçbiri yok
Eki Görüntüle 232301
Eki Görüntüle 232300
pasaklıtanrıca bu modelden aldırmıştım düğünümde 10 tane tanesi 20 gramdan kendi annem de 1 tane takmıştı aynı olsun diye 11 tane vardı .
daha sonra çok ses çıkarıyor diye alttaki burma modelinden 5 tane 30 grlık yaptırmıştım . şimdi hiçbiri yok
Eki Görüntüle 232301
bu çok şık ve de benim zevkime hitap ediyor.
evet tek kullanılır bu canım.
bu da benim teklim
Eki Görüntüle 232304
Eki Görüntüle 232305
kızlar nur_tfk arkadaşımızın selamı var
10 bilezikmi:):) maşallah maşallah pek açık elliymiş damat tarafı:):)
bombeli bilezikler çok güzel ya.. hem yan yana takıldığında iç içe girmiyor.. burmalılar giriyor o yüzden modeli hiç belli etmiyor..
canım setler 14 ve 22 ayar oluyor.ben hiç takacağımı sanmıyorum,yaşıma ve giyim tarzıma pek uymuyor
Acaba bombeli olan bileziği burmayla mı değiştirsem?Çarşamba pazarı gibi karma karışık olmasını istemiyorum:26: Bir de takı setleri hep 14 ayar olmuyor mu,22 ayar olanı var mı ki?
Aminnnn
seninki de çok güzel canım,güle güle kullan
ay kızlar kuzenim az önce aylar evvel aldığı borcu ödedi 280 lira, pazartesi de 400 liralık bi ödeme alacam. Çok şükür ramazan bereketiyle geliyor esas alacağım daha büyük ödemeler de çok gecikmez 15ine kadar alırım sanırım yaklaşık 2 bin lira gibi bir rakam tutacak. Bu rakamın 1,5unu ayırabilirim. Düşünüyorum şimdi ne yapsam ki? Gündem hızlı iniş çıkış çok bu aralar bense hiç takip edemiyoum yoğun çalışıyorum :26:
selam hanımlar birikimleriniz bereketli olsun inşlh
bende atmaya başladım üç beş kenara
bu ay hiç takmadığım setimi kuyumcuya götürdüm 3 sene önce küpe yüzük gerdanlık künyeyi 1000 tl ye almıştık
şimdi sadece gerdanlığını 820 ye verdim üstüne 60 tl daha ekleyip 10 küsür gram ince bir bilezik aldım
15 ne kadar pek para atamam kenara ama üç beşde olsa atmak istiyorum kısmetse
aranızda yer varmı canlar
merhaba kızlaaarrrrr:92: ramazan dolayısıyla ailece pazar market alışverişine çıkacağız birazdan.evli olsaydım artan bozukları aşırırdım ama babadan istenmiyor öyle
ay kızlar kuzenim az önce aylar evvel aldığı borcu ödedi 280 lira, pazartesi de 400 liralık bi ödeme alacam. Çok şükür ramazan bereketiyle geliyor esas alacağım daha büyük ödemeler de çok gecikmez 15ine kadar alırım sanırım yaklaşık 2 bin lira gibi bir rakam tutacak. Bu rakamın 1,5unu ayırabilirim. Düşünüyorum şimdi ne yapsam ki? Gündem hızlı iniş çıkış çok bu aralar bense hiç takip edemiyoum yoğun çalışıyorum :26: