• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

taydincim nasılsın canım düzelttim listeyi :34:
hayırlı ramazanlar bitanem:38:

günaydın kızlar bu güzel mübarek ramazan ayının hakkımızda hayırlara vesile olması dileğiyle... :16:

tamam canım teşekkürler :34:
canım özelden mesaj göndermemişsin. galiba birikimini önümüzdeki aya devrettin:34:
eline sağlık farmasicim,hepimize bol kazanç.
amin canım :38:
bu hayır dolu saatlerde hepimizin parası bereketli olsun

bize hayır getirmeyecek her kuruş uzak olsun evlerimizden inş..
aminnnnnnnnnn:34:
hepimize hayırlı ramazanlar arkadaslar bol bereketli bir ay olur inş bende kumbarama 2,75 lira attım allah bereket versin :)
amin bitanem.
birikimin bereketli olsun:nazar::nazar:

mrb kızlar sizler ne güzel kumbişlere para atmışsınız ben bugün azıttım çok para harcadım çokk:59:market alışverişi 290 tuttu onu verdikleri kuponla aldık para gitmedi bende almışken 15 kilo yağ,15 kilo şeker makina deterjanı 15 kilo çamaşır suyu,yumuşatıcı,vs vs aldım yiyecek pek bişey almadım,memleketten annemle kayınvalidem sağolsun kuru bakliyatları getirmiştim zaten,evlilik yıldönümümüzdü ben bişey alamadım eşimde kendin beğen diye kuyumcuya götürdü alışveriş merkezinde fiyatlar uçuk bende takım çok bankaya at aşkım dedim,istediğin herşeyi alayım dedi bende pek şımardım:59:mangodan ceket aldım kışlık 50 tl idi kot ayakkabı tişört vs derken 310 tl harcadık kendimi tutuyordum ne güzel :57::57:eşime dedim bana yüz verme uzun süre de bişey alma dedim oda kızdı alıcaksın tabi her zaman harcamıyoruz zaten üzülme dedi:69:zaten 3 ay tatil matil yok artık sezon açıldı dışarıya da çıkmam yeniden ekonomi planı yapayım allahın izniyle :97:
bitanem eniştemle sağlık, mutluluk ,huzur dolu bir ömür diliyorum.:nazar::nazar:
marketten aldıkların da bereketli olsun :34:
aldığın giysilerini de güle güle hayırlı günlerde kullan bitanem ayrıca üzülecek birşey yok arada olacak tabi :34:

farmasi liste ıçın ellerıne sağlık çooooooookkkkkk guzel olmuş ellerın dert gormesın

amin canım sağolasın güzel dileklerin için .
listeye beğenmene sevindim :38:

kızlar ben de ihtiyaçlarımı bir sıraya koydum ve alışverişlere başladım. şöyleki

ilk olarak dün yeni bir cep telefonu ve bluetooth aldım 240 tl ye ama 4 taksite .( normalde 2 yıldır yeni aldığım basit bir cep telefonunu kullanıyordum ama telefonun ısısı kulaklarıma , beynime rahatsızlık veriyordu bunu hissetmeye başlamıştım o yüzden yenilik yapmak şart oldu.:34:)

okullar açıldıktan sonra da sonbahara doğru biraz kışlık alışveriş yapmayı düşünüyorum. bunun için de ne kadar harcarım zaman gösterecek.:34:

kızlar dün kumbişime 1 tl atmıştım.
bugün de oğluşlar sayesinde 2 tl attım:34:
annem de elektrik faturasının parasını verdi. 25 tl yi ben de kuytu köşebanka koydum.:1:

bugün de mesajlar çok bereketli çifter çifter çıkmaya başladı bakalım:34::9:

Son düzenleme:

BİRİKİM LİSTESİ
KK NİCK TL ÇEYREK ALTIN CUMH. ALTINI YARIM ALTIN GR ALTIN DÖVİZ
1 farmasi 185 tl 2 cumhuriyet tamam
2 ececikkk35 4 çeyrek 1gr tamam
3 arcak81 100 1 çeyrek 1 cumhuriyet tamam
4 karalahana 1800 tl
5 başıyazmalıkız 1226tl tamam
6 taydin 4gr tamam
7 deren1907 800 tl 3 çeyrek tamam
8 prometheus 1500 tl 4 çeyrek
9 sonbahar14 3 çeyrek TAMAM
10 amonra
11 julia
12 speedy
13 ferihann 60 tl
14 gamze_eymen 100 tl
15 zehra1025 140tl TAMAM
16 vanilya30 50tl 5 çeyrek 100 dolar TAMAM
17 seyhan77 90 euro TAMAM
18 nur_tfk 2180tl 1 cumhuriyet TAMAM
19 pasaklıtanrıca 10 çeyrek TAMAM
20 naz8 39.35 tl
21 ikon
22 denizinkızı 54 tl
23 ezgikc 108 tl
24 deymil 80tl 2 çeyrek 1 yarım 50euro tamam
25 violin35 13tl 1 yarım 5 gr tamam
26 meltemzeynep
27 superisi87
28 gökyüzündedans 30 dolar TAMAM
29 ikon 1 çeyrek 1 yarım 1 gr TAMAM
30 hayat8990 1 çeyrek TAMAM
31 nazende_87 1 çeyrek tamam
32 rabia1984 100 euro tamam
33 alici_bjk 4 çeyrek tamam
34 mandalina01 150tl TAMAM
35 efsunum
36 ESEV
37 cerenim 250tl tamam
38 ecrin1001 40 tl 1 çeyrek 1 yarım tamam

Son düzenleme:
Kızlar aylık verdiğimiz bildirimleri bir yere not almanızı ve kısa orta ve uzun vadeli hedefler koymanızı ya da kısa orta uzun vadede birikimlerinizi ne seviyeye taşıdığınızı takip etmenizi nacizane öneririm. bunu da şimdiden aklıma gelmişken hatırlatmak istedim karar elbette sizlerin :34:
Yüce Allah'tan hepimize helalinden bereketli kazançlar ,birikimler nasip etmesini diliyorum:16:

Kızlar aylık verdiğimiz bildirimleri bir yere not almanızı ve kısa orta ve uzun vadeli hedefler koymanızı ya da kısa orta uzun vadede birikimlerinizi ne seviyeye taşıdığınızı takip etmenizi nacizane öneririm. bunu da şimdiden aklıma gelmişken hatırlatmak istedim karar elbette sizlerin :34:
Yüce Allah'tan hepimize helalinden bereketli kazançlar ,birikimler nasip etmesini diliyorum:16:

amin farmasi bereketli olsun birikimleriniz kızlar

Kızlar hepinize iyi haftalar hayırlı Ramazanlar diliyorum. İnşallah bu mübarek ayı layıkıyla yaşayabiliriz.:69:

cnm valla yeni evli olunca insan gezmek istiyr biraz çok şükür borcumuz harcımız yok ama gezincede suçlu hissediyrm kendini
kızlardan biri öle taksitle alıyordu sanırım konuşulmuştu bir kere diye hatırlıyrm o yüzden bir sorayım dedim
birde kuyumcuları gezmek lazım
takside vade uyguluyorlarsa ne gerek var ama uygulamıyorlarsa büyük ihtimal o şekilde alıcam.
ama kumbiriğe devam tabeee D:
canım belkı benı hatırlıyorsunuzdur taksıtle altın alan kişi olarak am acıklayayım sana.Şöyle ki biz birikim amaçlı almadık yani peşin para veremeyeceğimiz için o şekilde almıştık 2 kere biri eşimin aldığı tek taş 6 taksit diğeri ogluma aldıgımız künye onu da 5 taksıtle ıkısını de altınbaştan aldık pazarlık yaparak yani ekstradan faiz felan konmadı. ama belkı peşin alınsa biraz daha indirim olurdu onun harıcınde yatırım amaclı taksıtel altın almadık canım birde geçenlerde eşim tek cekımle küçük altın alayım demişti istememiştim.:34:
mrb kızlar sizler ne güzel kumbişlere para atmışsınız ben bugün azıttım çok para harcadım çokk:59:market alışverişi 290 tuttu onu verdikleri kuponla aldık para gitmedi bende almışken 15 kilo yağ,15 kilo şeker makina deterjanı 15 kilo çamaşır suyu,yumuşatıcı,vs vs aldım yiyecek pek bişey almadım,memleketten annemle kayınvalidem sağolsun kuru bakliyatları getirmiştim zaten,evlilik yıldönümümüzdü ben bişey alamadım eşimde kendin beğen diye kuyumcuya götürdü alışveriş merkezinde fiyatlar uçuk bende takım çok bankaya at aşkım dedim,istediğin herşeyi alayım dedi bende pek şımardım:59:mangodan ceket aldım kışlık 50 tl idi kot ayakkabı tişört vs derken 310 tl harcadık kendimi tutuyordum ne güzel :57::57:eşime dedim bana yüz verme uzun süre de bişey alma dedim oda kızdı alıcaksın tabi her zaman harcamıyoruz zaten üzülme dedi:69:zaten 3 ay tatil matil yok artık sezon açıldı dışarıya da çıkmam yeniden ekonomi planı yapayım allahın izniyle :97:
canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallahh aldıklarını da gül egüle kullan ve de hiiiç üzülme:34:
kızlar ben de ihtiyaçlarımı bir sıraya koydum ve alışverişlere başladım. şöyleki

ilk olarak dün yeni bir cep telefonu ve bluetooth aldım 240 tl ye ama 4 taksite .( normalde 2 yıldır yeni aldığım basit bir cep telefonunu kullanıyordum ama telefonun ısısı kulaklarıma , beynime rahatsızlık veriyordu bunu hissetmeye başlamıştım o yüzden yenilik yapmak şart oldu.:34:)

okullar açıldıktan sonra da sonbahara doğru biraz kışlık alışveriş yapmayı düşünüyorum. bunun için de ne kadar harcarım zaman gösterecek.:34:

güle güle kullan canım gercekten cok uyguna almıssın telefonunu hayırlı olsun.:69:

Günaydın tutumlu hanımlar,

Ramazan ayınız mübarek olsun.Adı gibi hepinize bereket getirsin.Ben hamile olduğumdan bu yıl oruç tutamıyorum.Ama inanınki kendimi o kadar suçlu hissediyorumki, olsun sonradan borç ödeyeceğim kısmetse.C.tesi işe gelmedim.Bugün geldim ve kumanya paketlerimiz gelmiş.ALLAH razı olsun çalışana ekmek her yerden rızkıyla çıkıyor.Çok sevindim henüz ramazan alışverişi yapmamıştım bir kısmı tamamlanmış oldu.Bu arada kızlar birşey sormak istiyorum ben bu yıl oruç tutmadığım için bunun zekatını vermek gerekiyor dimi kimi olmaz diyor kimi olur diyor.Benimde kafam karıştı.Fikirlerinizi söyleriseniz sevinirim.Bu arada tekrar herkese hayırlı ramazanlar.

Günaydın tutumlu hanımlar,

Ramazan ayınız mübarek olsun.Adı gibi hepinize bereket getirsin.Ben hamile olduğumdan bu yıl oruç tutamıyorum.Ama inanınki kendimi o kadar suçlu hissediyorumki, olsun sonradan borç ödeyeceğim kısmetse.C.tesi işe gelmedim.Bugün geldim ve kumanya paketlerimiz gelmiş.ALLAH razı olsun çalışana ekmek her yerden rızkıyla çıkıyor.Çok sevindim henüz ramazan alışverişi yapmamıştım bir kısmı tamamlanmış oldu.Bu arada kızlar birşey sormak istiyorum ben bu yıl oruç tutmadığım için bunun zekatını vermek gerekiyor dimi kimi olmaz diyor kimi olur diyor.Benimde kafam karıştı.Fikirlerinizi söyleriseniz sevinirim.Bu arada tekrar herkese hayırlı ramazanlar.

canım benım bildiğim kadarıyla ilerde tutamayacaksan parasını veriyorsun bende gecen sene oglum küçük oldugu ve emzırdıgım ıcın tutamamıstım ama o borclarını oruc tutacaksın o yüzden parasını vermıyorsun:34:

canım daha nıce mutlu senelere eşınle çok ıyı yapmışın uzme kendını boyle guzel gunler ayda yılda bır oluyo
ıhtıyaç olunca harcanmasıda gerek aldıklarında hayırlı olsun bende kocamla kızımı uyuttum borek yaptım fırında pışıyo
pişsin eşımı kaldırıcam yıyelım oyle yatalım bende hepınıze hayırlı ramazanlar dılıyorum:))
allah razı olsun canım:38:afiyet olsun eline sağlık bitanem:56:
canım özelden mesaj göndermemişsin. galiba birikimini önümüzdeki aya devrettin:34:

amin canım :38:

aminnnnnnnnnn:34:

amin bitanem.
birikimin bereketli olsun:nazar::nazar:

bitanem eniştemle sağlık, mutluluk ,huzur dolu bir ömür diliyorum.:nazar::nazar:
marketten aldıkların da bereketli olsun :34:
aldığın giysilerini de güle güle hayırlı günlerde kullan bitanem ayrıca üzülecek birşey yok arada olacak tabi :34:

çok sağol hemşom herkesse inşllhh :38:
amin canım sağolasın güzel dileklerin için .
listeye beğenmene sevindim :38:

iyi yapmışsın canım gül güle kullan:16:

Back