Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol tatlım biliyosun gerdanlık setlerinde alış ve satış arasında çok fark oluyor kuyumcunun bizden alış fiyatını baz alıcam dimi .. yanlış bişe yapmayımda bide zekatımı bayramdan önce mi vermem gerekiyor ?:76:
selamlar... 15inden sonraki ilk altınımı alayım diyorum bugün..akşam üstü oğluşla çıkıcaz bakıcam fiyatlara..öyle uçuksa almam heralde..biraz düşsün bakalım..gerçi pek mümkün gözükmüyor haber sitelerinde elinizde patlayacak şimdi aldıklarınız diye yorumlar okudum ama:18: yaa nasip artık
İşin aslı ben baya önceden başlamıştım ama bu fazla özgüvenim bazen çalışmalarımı baltalıyıp beni durduruyor kesin geçicem diye ümitlendiğim için sen ne sınavına hazırlanıyordun canım hatırlayamadım daha önce yazmışmıydın bilemiyorumda :78::78:
Elimizde patlama durumu şu konuyu birazcık açabilirmisin canım topiğimizdeki hanımların yüreğine inebilirde
İşin aslı ben baya önceden başlamıştım ama bu fazla özgüvenim bazen çalışmalarımı baltalıyıp beni durduruyor kesin geçicem diye ümitlendiğim için sen ne sınavına hazırlanıyordun canım hatırlayamadım daha önce yazmışmıydın bilemiyorumda :78::78:
Mali müşavirlik cnm
Bugün neden mesajlar iki defa gidiyor . Anlam veremedim .
aman aman inmesin..yani umarım inmez..
ya haberturk hürriyet gibi sitelerde altının çıkışı ile ilintili haberlerin altına yapılan yorumlarda vardı....adı sanı belli olmayan kişiler..misafir olarak yazılıyor ya....öyle işte:97:
Aaaaa tamam canım hadi bakalım Allah kolaylık versin stajerliğe giriyorsun değilmi canım yeterlilik mi yoksa ?? anam nasıl harçları var onların öyle Allah kolaylık versin sen çok asıl canım sınavlarına ne zaman sınavlar ??
Sorma ya ömrümü yedi . Daha mali müşavirin M 'sini olmadan 4 bine yakın param gitti . Staja Başlamaya gireceğim cnm . 19 Kasımda sınavım
Düşsün fiyatlar biz stok yapalım sonra yeniden çıkabilir sakıncası yok değil mi kızlar
Hadi bakalım canım inşallah emeklerin boşa çıkmaz bir ihtimal bende gireceğim o sınavada gözüm korkuyor ondan alesi başarabilirsem giricem inşallah en azından 2 yıl stajer olurum 3 yıl çok sen lisans mezunumusun canım ??
aynen öyle valla cok işimize gelir
aynen öyle valla cok işimize gelir
Alesi bende düşünüyorum ama sınavdan sonra . Çok yoruldum . Evet cnm lisans mezunuyum . Lisans mezunu olmayanlar bu sınava giremiyor zaten
Hadi bakalım canım inşallah emeklerin boşa çıkmaz bir ihtimal bende gireceğim o sınavada gözüm korkuyor ondan alesi başarabilirsem giricem inşallah en azından 2 yıl stajer olurum 3 yıl çok sen lisans mezunumusun canım ??