• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

selamlar...:16: 15inden sonraki ilk altınımı alayım diyorum bugün..akşam üstü oğluşla çıkıcaz bakıcam fiyatlara..öyle uçuksa almam heralde..biraz düşsün bakalım..gerçi pek mümkün gözükmüyor :37: haber sitelerinde elinizde patlayacak şimdi aldıklarınız diye yorumlar okudum ama:18: yaa nasip artık:6:

saol tatlım biliyosun gerdanlık setlerinde alış ve satış arasında çok fark oluyor kuyumcunun bizden alış fiyatını baz alıcam dimi .. yanlış bişe yapmayımda bide zekatımı bayramdan önce mi vermem gerekiyor ?:76:

benim bilebildiğim kadarıyla zaten kuyumcuya sorduğunda senin eline geçecek para yani onların alış fiyatına göre hesaplanır canım

selamlar...:16: 15inden sonraki ilk altınımı alayım diyorum bugün..akşam üstü oğluşla çıkıcaz bakıcam fiyatlara..öyle uçuksa almam heralde..biraz düşsün bakalım..gerçi pek mümkün gözükmüyor :37: haber sitelerinde elinizde patlayacak şimdi aldıklarınız diye yorumlar okudum ama:18: yaa nasip artık:6:

Elimizde patlama durumu :53::53::53::53: şu konuyu birazcık açabilirmisin canım topiğimizdeki hanımların yüreğine inebilirde :1::1::1::1::1:

İşin aslı ben baya önceden başlamıştım ama bu fazla özgüvenim bazen çalışmalarımı baltalıyıp beni durduruyor kesin geçicem diye ümitlendiğim için :1::1::1: sen ne sınavına hazırlanıyordun canım hatırlayamadım daha önce yazmışmıydın bilemiyorumda :78::78::77::77:

Mali müşavirlik cnm :19:

Elimizde patlama durumu :53::53::53::53: şu konuyu birazcık açabilirmisin canım topiğimizdeki hanımların yüreğine inebilirde :1::1::1::1::1:

:27: aman aman inmesin..yani umarım inmez..
ya haberturk hürriyet gibi sitelerde altının çıkışı ile ilintili haberlerin altına yapılan yorumlarda vardı....adı sanı belli olmayan kişiler..misafir olarak yazılıyor ya....öyle işte:97:

İşin aslı ben baya önceden başlamıştım ama bu fazla özgüvenim bazen çalışmalarımı baltalıyıp beni durduruyor kesin geçicem diye ümitlendiğim için :1::1::1: sen ne sınavına hazırlanıyordun canım hatırlayamadım daha önce yazmışmıydın bilemiyorumda :78::78::77::77:

Bugün neden mesajlar iki defa gidiyor . Anlam veremedim .

Son düzenleme:
:27: aman aman inmesin..yani umarım inmez..
ya haberturk hürriyet gibi sitelerde altının çıkışı ile ilintili haberlerin altına yapılan yorumlarda vardı....adı sanı belli olmayan kişiler..misafir olarak yazılıyor ya....öyle işte:97:

Düşsün fiyatlar biz stok yapalım sonra yeniden çıkabilir sakıncası yok değil mi kızlar :9::9::9::9::9::60::60::60::60::60:

Aaaaa tamam canım hadi bakalım Allah kolaylık versin stajerliğe giriyorsun değilmi canım yeterlilik mi yoksa ?? anam nasıl harçları var onların öyle Allah kolaylık versin sen çok asıl canım sınavlarına :71::71: ne zaman sınavlar ??

Sorma ya ömrümü yedi . Daha mali müşavirin M 'sini olmadan 4 bine yakın param gitti . Staja Başlamaya gireceğim cnm . 19 Kasımda sınavım :16:

Sorma ya ömrümü yedi . Daha mali müşavirin M 'sini olmadan 4 bine yakın param gitti . Staja Başlamaya gireceğim cnm . 19 Kasımda sınavım :16:

Hadi bakalım canım inşallah emeklerin boşa çıkmaz bir ihtimal bende gireceğim o sınavada gözüm korkuyor ondan :1::1::1::1: alesi başarabilirsem giricem inşallah en azından 2 yıl stajer olurum 3 yıl çok :1::1::1::1: sen lisans mezunumusun canım ??

Hadi bakalım canım inşallah emeklerin boşa çıkmaz bir ihtimal bende gireceğim o sınavada gözüm korkuyor ondan :1::1::1::1: alesi başarabilirsem giricem inşallah en azından 2 yıl stajer olurum 3 yıl çok :1::1::1::1: sen lisans mezunumusun canım ??

Alesi bende düşünüyorum ama sınavdan sonra . Çok yoruldum . Evet cnm lisans mezunuyum . Lisans mezunu olmayanlar bu sınava giremiyor zaten :16:

Alesi bende düşünüyorum ama sınavdan sonra . Çok yoruldum . Evet cnm lisans mezunuyum . Lisans mezunu olmayanlar bu sınava giremiyor zaten :16:

Dedim acaba yüksek lisansmısın diye merak ettimde canım onun için sordum lisanslar 3 yıl yüksek lisanslar 2 yıl stajer oluyolar ya yeni yasaya göre onun için sordum tatlım Allah inşallah emeklerini boşa çıkartmaz :70::70::70::71::71::71:

haydin bakalım birikim cadılarım hepinizi çok öpüyor ve sevgiyle selamlıyorum hafta sonu sahnelerden uzaktayım hepinize iyi tatiller diliyorum pazartesi günü gene güzel bir başlangıçla ve saat 2 sonrası müdavimi olaraktan görüşmek dileğiyle hoşçakalın canlarım :3::3::3::3::16::16::16::16::16::16:

kızlar bende muhasebecym mali müşavirlik istiyordum önceden hazırlandım baya bi sonra eşim (o dönem sevgilmdi) bana kızmıştı ne işin var stajla yıllarca ugras sonra büro ac milletten kendi paranı bile alamıyosun bisürü sorun gecelere kadar calış haftasonu yok deli gibi yorulcan dedi kpss gir memur ol dedi önce yok mok dedim sonra işyernde mesailer 8-9 olunca ayın 25 gibi cinnet gecirmeye baslayınca anladım haklı oldugunu kpss girdm 85 le ilk tercihime atandım keşke staja calışcagıma kpss calışsaymışım kaç yıllık memur olurdm 8-5 calışır 15. inde maaşımı alırdım diyorum eşim öğretmen oldugu için şimdi o 3 de cıkıyor ben 5 de ona bile üzülyorum ya smmm olsaydım delirirdm herhalde o zaman kızmıştm ona önümü kesiyosun memuriyete sıkıştırıyosun yok kariyer yapcam yok daha cok kazanıyolar vs vs şimdi allah razı olsn diyorum mm cok zorrr işçeken bilir .. allah yardımcınız olsn şimdi herkese tavsiyem devlet kadrosuna girmeleri az olsn temiz olsn istersen sonradan oku yüksel ama alesti stajdı başlamaydı bitirmeydi ömrünü yiyor adamın...

kızlar selam...

farmasi yeni listeyi sen yapıyorsun sanırım.
ben aylığımı hemen ay başı alamıyorum o yüzdende şu anda bildirim için bişiy diyemiyorum.
bana torpil geçsende ben alıp paramı ayarlayıp bildirsem olur mu acaba:)

Back