bugün vaktimiz mesaj düzeltmekle geçti
bunu da düzelteyim işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün vaktimiz mesaj düzeltmekle geçti
bunu da düzelteyim işte
kızlar selam...
farmasi yeni listeyi sen yapıyorsun sanırım.
ben aylığımı hemen ay başı alamıyorum o yüzdende şu anda bildirim için bişiy diyemiyorum.
bana torpil geçsende ben alıp paramı ayarlayıp bildirsem olur mu acaba:)
145ten aldım bugün kızlar çeyrek ben evlenirken 50 bile değildi..aaah aah
Çeyrek'in alımı 150.00 TL satışı 145.00 TL olmuş doğru mu gördüm ben
merhaba kızlar güzel birikimlerle dolu bir gün dileğiyle.....
benim banka promosyonum da yatmış , 65 tl
aldım bitanem ekledimohhhh allah bereket versinn..
canım özelden mesaj attım dün sana . aldın di mi?
merhabalaaaarrrrrrrrrr herkese güzel ve bereketli bir haftasonu diliyorum
merhabalaaaarrrrrrrrrr herkese güzel ve bereketli bir haftasonu diliyorum
aldım bitanem ekledim
teşekkür ettim canım
Bu arada bi süredir sormak istediğim bi soru var,unutmadan sorayım:97: Önümüzdeki yıl evleneceğim Allah nasip ederse,babamlar da düğünde takı olarak ne alacaklarını düşünüyorlarmış bi süredir.Ben altını tamamen yatırım amaçlı görüyorum,takı olarak kullanmıyorum hiç.Babam trabzon hasırı tarzında bir set almayı düşünüyormuş annemden duyduğuma göre.Onlar 14 ayar mı oluyor,22 ayar mı bilmiyorum ama ne olursa olsun işçiliği çok fazla olduğu için satılırsa çok değer kaybedecek.Annem de diyor ki sonuçta babandan hatıra olacak,satmazsın.Ama öyle birşeyi de özel günlerde bile takmam,köşede durduktan sonra satmaktan hiçbir farkı olmayacak.Benim takabileceğim bi set ancak tamamen taşlı,beyaz altın bi set olur.Bunlarda da yine pırlanta olmasından dolayı ve taş işçiliği olduğundan fiyatları epey yüksek.Beğendiğimi bilseler alırlar ama buna da o kadar para verilmesini istemiyorum açıkçası Bu sabah yine konuşmuşlar ve babam seti zaten erkek tarafı alacak,biz bilezik mi alsak demiş.Bana da böylesi daha mantıklı geliyor zaten.Ama bu sefer de annem mega bilezik denen bombeli bileziklerden bir tane alalım,diğerlerini adana burması alırız diyor.Benim halihazırda 1 tane öyle bombeli,1 tane de adana burmam var zaten kayınvalidemler tarafından takılmış.O kalın bilezikler çok sayıda üst üste takılmaz,burma daha iyi olur diyorum:26: Bombeliyi bi koluma tek takarım,burmalarda diğer kolumda olur.Ama bu sefer de alınacak olan setin bileziğini nereye takacağım ayyy çok karışık bu takı işi yaa,ne yapacağım ki ben
Bu arada bi süredir sormak istediğim bi soru var,unutmadan sorayım:97: Önümüzdeki yıl evleneceğim Allah nasip ederse,babamlar da düğünde takı olarak ne alacaklarını düşünüyorlarmış bi süredir.Ben altını tamamen yatırım amaçlı görüyorum,takı olarak kullanmıyorum hiç.Babam trabzon hasırı tarzında bir set almayı düşünüyormuş annemden duyduğuma göre.Onlar 14 ayar mı oluyor,22 ayar mı bilmiyorum ama ne olursa olsun işçiliği çok fazla olduğu için satılırsa çok değer kaybedecek.Annem de diyor ki sonuçta babandan hatıra olacak,satmazsın.Ama öyle birşeyi de özel günlerde bile takmam,köşede durduktan sonra satmaktan hiçbir farkı olmayacak.Benim takabileceğim bi set ancak tamamen taşlı,beyaz altın bi set olur.Bunlarda da yine pırlanta olmasından dolayı ve taş işçiliği olduğundan fiyatları epey yüksek.Beğendiğimi bilseler alırlar ama buna da o kadar para verilmesini istemiyorum açıkçası Bu sabah yine konuşmuşlar ve babam seti zaten erkek tarafı alacak,biz bilezik mi alsak demiş.Bana da böylesi daha mantıklı geliyor zaten.Ama bu sefer de annem mega bilezik denen bombeli bileziklerden bir tane alalım,diğerlerini adana burması alırız diyor.Benim halihazırda 1 tane öyle bombeli,1 tane de adana burmam var zaten kayınvalidemler tarafından takılmış.O kalın bilezikler çok sayıda üst üste takılmaz,burma daha iyi olur diyorum:26: Bombeliyi bi koluma tek takarım,burmalarda diğer kolumda olur.Ama bu sefer de alınacak olan setin bileziğini nereye takacağım ayyy çok karışık bu takı işi yaa,ne yapacağım ki ben
canım alınsın da takacak yer bulursun ben dirseğe kadar dolduruyorum memlekete gidince senede 1 takıyorum ama olsun
kız Allah iyiliğini versin senin zaten teki bir koluna diğer burmaları başka koluna olmadı üzerine de set kuyumcu dükkanı gibi hiç yakışık almaz, samimi olarak söylüyorum. bence kullanma ihtimalin olan birşeyi alsınlar da ne olursa olsun sadece 14 ayar birşey olmasın takıda duruma yere zamana kıyafetine göre takabileceğin çeşitliliğinin olması her zaman güzeldir.
mesela benim şu anda 1 setim , 2 kolyem ,2 yüzüğüm , 1 kalın künyem,1 kalın bileziğim var o kadar. onun öncesinde kooperatif dairesine girmeden önce de bunlara ilave olarak 5 adet tanesi 30 gr olan burma bileziğim vardı .demem o ki burma tarzı şeyleri hem takı hem de yatırım amaçlı kullanabilirsin. ama diğerlerinden zararın çok olur ona göre iyi düşün, taşın sonuca ulaşmaya bak canımcım
sabahtan beri tembellik yapıyorum,yemeğimde var akşama kitap okudum biraz da üşenmesem fırına gidicemyarın fabrika tatilmiş ama eşimi sayıma yazmışlar,1 saatlik işmiş sabah sen kahvaltı hazırlayana kadar gelirim sonrada bursaya gideriz gezmeye hemde ramazan alışverişi yaparız dedi8 aydır bursaya gitmiyorddum boşa masraf olmasın diye yarın gezicem hepbu arada üst kattakiler kırılıyor vall apartmanı yıktı ana oğul ,kadının kocası kalp krizinden 1 ayı geçti yoğun bakımda oğlunun derdi de içki allah bu mübarek günlerde o adamı ıslah etsin herkesin evine huzur versin yarabbim