helal yaa...bende başladım bakalım yıl sonuna kadar kaç tan4e olacak..benim hedefim 1 senede yarım kg altın yapmak
Kızlar size gaz vercek birşey yazayım.
Bir arkadaşım var hem daireden hemde üniv.den arkadaşımdı.
Geçen görüştük, para b,iriktirmeye karar verdim dedim.Onun birikim yaptığını bliyodum.
Bekar ve ortalama ayn maaşı alıyoruz üstelik benimki biraz daha fazla bile olabilir
Dedi ben işe girdiğimden beri (2-2,5 yıl falan olmuş) bayağı altın biriktirdim dedi.
Sanırım 56 altınım var dedi.Şok oldum.Üstelik ata altını deyince dahada şok oldum.
Ama helal olsun dedim.Bense 4 yıldır çaılıyorum 1 tek altın yapamadım.
Meğer aklımı kullansaydım bende o kadar biriktirmiş olacaktım.
Ve bu arkadaş parasını babasına verir, ondan harçlık usulü alır.
Valla arkadaşlar azmedince birikiyomuş, kız idolüm oldu valla :)
Aman aman maşallah diyeyim nazr değmesin ya maşallah, helal olsun ayrıca..
benim de 10 falan oldu galiba...öyle azimliyim ki sormayın:)))
4 çeyrek=1 Ata altını canım.nASIL YAnı ya 56 tane ata altınımı çeyrek atamı yoksa şu 4 çeyrek verınce 1 adet ata olandan mı ?:)
oh maşallah canım.Derenin sorusuna bende cevap bekliyorum :) Gaza gelelim dimi :)benim de 10 falan oldu galiba...öyle azimliyim ki sormayın:)))
Olursun olursun, gelen bomba oluyo :)slm kızlar bu topiği şimdi gördüm bende geleyim aranızaa:))) ama hepiniz çok azimlisiniz ben bu kadar olabilirmiyim bilmiyorum :)))
Ben olsam vadeli yapardım.Altının düşececeğine dair kuyumcuların ve ekonomistlerin öngörüsü var.Düştüğü vakit 1 altın daha fazla alabilirsin belki.şimdi bu ekim ayı içinde yaklaşık 2000 tl para alacağım.. acaba ne yapsam vadelimi altınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?