Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

canım dün aldım ben kuyumcu bayram sonrası 175 tl civarı olacak dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum al gitsin hemen bozmayı düşünmüyorsan kenarda durur canım

hemşom kolay gelsin ve de geçmiş olsun
merak etme eniştem akşam olunca geldiğinde öper birşeyciğin kalmaz folikasitini almayı unutma

canım dün aldım ben kuyumcu bayram sonrası 175 tl civarı olacak dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum al gitsin hemen bozmayı düşünmüyorsan kenarda durur canım

hayır bozmayı düşünmüyorum canım..o zaman alayım bari..kumradan çıkmasa da kendimde ektradan para eklerim..alırım inş..

hemşom kolay gelsin ve de geçmiş olsun
merak etme eniştem akşam olunca geldiğinde öper birşeyciğin kalmaz folikasitini almayı unutma
dijitürkten geldiler kanlların açılmasını bekliyorum sıkıntıdan patlamıştım öpmedi yanisalonla mutfağın güneşliklerini yanlış takmışım ikiside tertemiz değiştirmedim valla zor oluyor çünkü :97:
hayır bozmayı düşünmüyorum canım..o zaman alayım bari..kumradan çıkmasa da kendimde ektradan para eklerim..alırım inş..
o zaman al canım dursun kenarda
demek 175 tl olacakmış ececik

genelde kuyumcuların dedikleri çıkıyor ama bakalım

bozdurmak için biraz daha bekleyelim öyleyse

evet canım öyle söyledi geçen 130 ken aldığımda da yükselecek demişti 150 oldu bekleyelim bakalım hayırlısı

evveeet altın kızlar...

babam benim bozuklukları bütünletmiş

160.5 tl vermiştim. 160 ı verdi.. 50 kuruşum nerde dedim. sonra kumbişime 1 tl attı

çok fena bi evlat oldumm.. kuruşumu bırakmadım... hem de babamda..

ama kumbişin yerini gördü:26::26: orta okul lise zamanı cüzdanıma bakardı, boş olunca para koyardı. şimdi de kumbişe atar mı acebaaa...

yarın bağkurlarımızı ödiycez, ayın sonuna kaldık. kumbiş parasını da bankaya yatırayım, gramlarımı alayım. farmasicime hemmen bi özel msj patlatıcam...

günaydın kızlar cumamız mübarek olsun kumbişlerimiz kuytuköşebanklarımız paracıklar , çil çil altınlar dolsun.

bereketli olsun canım demek kuruşunu dahi bırakmıyon heeeeee valla ne oldu bize böyle ya

günaydın hatunlaaar,
ben de yarın falan neyim var neyim yok hesaplayıp belki de yeni bir altın alıcam.
dün kendimi otobüte bulduğum 5 kuruşu alırken yakaladım,noldu bana yav böyle

bugün eşim işe giderken elini cebine koyarken bozuk para sesi duydum hemen fırladım .
bana paramı vereceksin diye eşim de ne parası dedi
ben de birşey demedim,eşim gitti tam çocukların odasına gitmiştin tak takkk bir kapı sesi ..... çocuklar kapıyı açtılar eşim arabasının anahtarını unutmuş ,almaya gelmiş anahtarını bulduk verdik o arada demek çocuklar babanız annenize para vermeye gelmiş dedim elindeki bozuklukları bize paylaştırdı adamcağız 1 er tl oğluşlara ,2 tl de bana verdi . işte bazen şansı zorlamak gerek Allah bereket versin.

günaydın hatunlaaar,
ben de yarın falan neyim var neyim yok hesaplayıp belki de yeni bir altın alıcam.
dün kendimi otobüte bulduğum 5 kuruşu alırken yakaladım,noldu bana yav böyle

günaydın bitanem
otobüste bulduğun para için sakın onu kumbaraya atma , sana helal olmaz o sakın ha kumbişinin bereketini kaçırma daha fazlası çıkar inan .nacizane fikrim bu canım

günaydın bitanem
otobüste bulduğun para için sakın onu kumbaraya atma , sana helal olmaz o sakın ha kumbişinin bereketini kaçırma daha fazlası çıkar inan .nacizane fikrim bu canım

yok zaten almadım tatlışş,bi an böyle elimi uzattım,sonra dedim napıyosun deymil,kafayı mı yedin

deymil artık deren arkadaşımıza değil bildirimler bana yapılıyor tatlım haberin olsun özelden mesaj atıyor arkadaşlar

Altında Beklentiler
Dün 1628 Dolar Ons seviyesi ile yeni bir zirveye ulaştıktan sonra hız kesen ons fiyatı, bugün de güçlenen dolar ve fonlardan gelen kâr satışlarıyla dar aralıktaki dalgalı seyrini sürdürebilir. Olumsuz ekonomik gelişmeler altında yansıma bulabilir. Teknik olarak altın 1613-1625 Dolar/Ons bandındaki dalgalı seyrini sürdürecektir.
28 Temmuz 2011 Perşembe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…