merhaba arkadaşlar..ben 15 gündür ev taşıma işleriydi,temizlikti derken para falan atamadım çok fazla kumbişe..ama bugün akşam gidince sayarım..bende ne kadar birikmiş yazarım..ama altın çok yükseldi o yüzden almasam mı diyorum..ne yapmalıyım kızlar..
salon mutfak falan tamam süpürdüm perdeleri zorla astım resmen ıslandım terden toz alcam daha size bakayım dedim yineperdeyi takarkende dizimi kaloriferin ucuna vurdum kocaman şişti süpürgeyi prizden çıkardım o kadar ısınmış ki 2 dk a elimi yaktı fişin ucundaki demir korkudan kapattım şimdi toz alıp kalan odaları süpüreyim koçiş gelir birazdan dijitürkten geleceklermiş bugün erken gelecekti tipimi görseniz korkarsınız cadı gibi şaftım kaydı
canım dün aldım ben kuyumcu bayram sonrası 175 tl civarı olacak dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum al gitsin hemen bozmayı düşünmüyorsan kenarda durur canım
listeye ekliyorum seni de canım o zaman özelden mesajını bekliyorum.
altın bu ara düştü canım .
hemşom kolay gelsin ve de geçmiş olsun
merak etme eniştem akşam olunca geldiğinde öper birşeyciğin kalmaz folikasitini almayı unutma
o zaman al canım dursun kenardahayır bozmayı düşünmüyorum canım..o zaman alayım bari..kumradan çıkmasa da kendimde ektradan para eklerim..alırım inş..
demek 175 tl olacakmış ececik
genelde kuyumcuların dedikleri çıkıyor ama bakalım
bozdurmak için biraz daha bekleyelim öyleyse
evveeet altın kızlar...
babam benim bozuklukları bütünletmiş
160.5 tl vermiştim. 160 ı verdi.. 50 kuruşum nerde dedim.sonra kumbişime 1 tl attı
çok fena bi evlat oldumm.. kuruşumu bırakmadım... hem de babamda..
ama kumbişin yerini gördü:26::26: orta okul lise zamanı cüzdanıma bakardı, boş olunca para koyardı. şimdi de kumbişe atar mı acebaaa...
yarın bağkurlarımızı ödiycez, ayın sonuna kaldık. kumbiş parasını da bankaya yatırayım, gramlarımı alayım. farmasicime hemmen bi özel msj patlatıcam...
günaydın hatunlaaar,
ben de yarın falan neyim var neyim yok hesaplayıp belki de yeni bir altın alıcam.
dün kendimi otobüte bulduğum 5 kuruşu alırken yakaladım,noldu bana yav böyle
günaydın bitanem
otobüste bulduğun para için sakın onu kumbaraya atma , sana helal olmaz o sakın ha kumbişinin bereketini kaçırmadaha fazlası çıkar inan .nacizane fikrim bu canım
yok zaten almadım tatlışş,bi an böyle elimi uzattım,sonra dedim napıyosun deymil,kafayı mı yedin
deymil artık deren arkadaşımıza değil bildirimler bana yapılıyor tatlım haberin olsunözelden mesaj atıyor arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?