Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

eline sağlık güle güle kirlet canım ayrıca geçmiş olsun
yok zaten almadım tatlışş,bi an böyle elimi uzattım,sonra dedim napıyosun deymil,kafayı mı yedin

canım ismin deymil mi cok değişik anlamı ne:44:

hepinize günaydın ve hayırlı cumalar kirli çıkılarım

canım 31 temmuz saat 17:00 ye kadar özelden bildirim yapıyorsunuz.

canım benim ya benim şuan hesabımda 550 lira falan var ama maaşı ayın 15 de alıyoruz eşimin maaşı kredi ev kirası ve fatıralara gitti kalmıyo benimkiyle geciniyoruz her ay bişey cıkıyor bi krş koyamadım bu aydan diyorum 250 lira ayırayım kalanla maaşa kadar idare edelim diyorum benide listeye ekleyip 250 lira yazarmısın canım mesaj atmayı beceremiyorm sizce parayı tl olarak mı biriktireym altın cok pahalı ve ramazandan sonra düşecek diyor herkes o yüzden altın almayayım diyorum napayım sizce tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum

Günaydın hanımlar,
Bu arada Hayırlı cumalar.Canım bence onu TL olarak hele evde hiç bırakma.Ya altın yap koy kenara yada döviz yap koy kenara.TL varken ve evde tutuyorsan ona güvenip harcama fazla yapabiliyorsun.Ben genelde eşimle maaşlarımızı borç varsa öncelik onlar kapatılır.( Bu arada borç bitermi?) daha sonra bebli bir miktar o ay yetecek kadar kenara ayırırım.kalan varsada altın veya döviz yaparım.Hatta eve ayırdığım parayı iki ayrı yere koyarımki bir taraftan alırken ötekini unutayımda bir dahaki aya birikimlerimin içine yapayım diye düşünürüm.Ama genelde evdeki hesap çarşıya uymuyor.

sağol canım para evde değil maaş hesabımda diyorumki aynı hesaptan vadeli hesap mı acsam her ay oraya atsam yoksa doviz mi alsam ay bilmiyorum ki görende cok param var sanır :))) bu kdar düşündüğüme deymez yoksa diyorum gidip altın mı alsam iki çeyrek alsam o da 300 lira yapar ama kalanla idare edebirmiyiz bilmiyorum bide ramazan giriyo ufffffffffff allahım sen yardım et doğacak bebeğim için buna ihtiyacım var en iyisi altın yapmak galiba ama ben 6 ay sonra bozdurcam bende şans yoktur altın düşer o zamana düşecek diyolar zarar etmek istemiyorum çünkü önümüzdkei ay daha fazla birikim yapmak zorundayım...

kızlar kesinlikle en mantıklı yatırım altın ya.. kışın 495 ten cumhuriyet altın almıştım şimdi resmen uçmuş.. 10 tane yapmıştım karım iyi yani geçen haftalardada 136dan çeyrek aldım..çeyrekte almış başını gidiyor.. öncden yatırım yapmak aklımın ucuna gelmezdi.. ama böyle aldığım şeyin değerlendiğini görünce üç beş köşeye para atasım geliyor..alışverişte kıyafet alıp dolap bekletip modası geçincede çöpe atçağıma altın alır kara geçerim.. ahh ahh aklım başıma biraz geç geldi ama olsun:82: artık ıvır zıvır yada giysiye fazladan harcama yapmak yok..herşeyi yettiği kadar yetçeği kadar alıyorum kalanıylada gelsin çil çil altınlar

kesinlikle bende öyle yapıcam

öylede canım altın tavan yaptı artık bi ay daha ancak artar diyolar sonra düşecek ki ben doğumda kullancam yani 6 ayım var düşer gibime geliyor ne güzel kar etmişssn benimdüğünde 7 tane 20 gram burma bilezigm 50 çeyrek altınım vardı borçlara gitti keşke onlar olsaydı nerden baksan 3000 tl zarar ettm çok şanssızım ben o yüzden diyorum alırım ben sonra düşüşe gecer üzülürüm uzun vade olsa sorun değil de sizce napayım altın mı kararı siz verin hadi akıl verin bana yaa

ne güzel enişteyi tırtıklamışsınız dünde kociş benim haftayaki pazara parası dediğim 25 tl yi tırtıkladıama yazık napsın maaş kartı bendeydi paraya ihtiyacı olmuyor hiç servis evin önünden alıp eve bırakıyor yemekte fabrikadan zaten 12 saat çalışıyor dijitürkten geldiler dedim ya 45 tl tuttu bugün ayırdığımız paradan çekip 20 tl daha vercem kablo değişti anten kablosu 20 tuttu 5 kat tepeye 40 metre yaptı 20si onlardan kalan bizden ama tv de daha önceeki sorunlar kalktı süper gösteriyor artık:97:
eline sağlık güle güle kirlet canım ayrıca geçmiş olsun

canım ismin deymil mi cok değişik anlamı ne:44:

hepinize günaydın ve hayırlı cumalar kirli çıkılarım

saol bitanem bu arada herkese hayırlısı cumalar diliyor mustafa karataş hocayı dinliyorum

hyırlı cumalar bayanlar ebnımde kuytu koşe bankta 140 lıra var kumbaramıa çmıycam dolmadı çunku bve ancak kırılarak açılır
heralde onumuzdekı aya ancak dolar artık bu parayloa gıdıp çeyrek alırım belkı bılemıyorum duşermı duşermı derken koptu gıttı ya
altında hakkımıza hayırlısı artık:))farmasi ben ayın 31 inde yapıcam bıldırımı songune kadar ne olurr ne olmazz:))

canım 6 ay içinde bozduracaksan bılemıyorum yanlıs yönlendirmeyim seni ben bu ay basladım birikime ve 2 ceyrek 1 tam altın aldım sansıma grafıklere baktıgımda altın en cok bu ay artmıs ve su an düşüşe gectı yanı şimdiden zarardayım ama ben uzun süreli düşündüğüm için takmıyorum cok acıl bısey olmadıkcada bozdurmayı düşünmüyorum al-sat bana göre deil yaniama sen madem bebegın ıcın bırıktırıyorsun sımdıden onun eksıklerını alabılırısn o parayla hatta taksıde gırebılırsın o sekılde bırıkım yapabılırsın

yıl sonunda altının gramı 100 tlyi görür diyorlar.. ve ben hiç çok yüksek meblada düştüğünü görmedim canım.. senin yatırım 6 ay gibi çok uzun bir vade değil o yüzden bilemiycem..

o zaman kuşum sen vadeli hesap aç; ama 250 TL'yede vadeli hesap açmazlar diye biliyorum.

yıl sonunda altının gramı 100 tlyi görür diyorlar.. ve ben hiç çok yüksek meblada düştüğünü görmedim canım.. senin yatırım 6 ay gibi çok uzun bir vade değil o yüzden bilemiycem..

Ben çeyrek alamayacağım . 1 Gr altın almayı düşünüyorum . En iyisi alayım gr altınımı Yakın zamanda kuyumcudan 1 gr altın alan varmı arkadaşlar ? İnternetteki fiyatlar değişiklik gösteriyor .

canım benim profilime girersen solda özel mesaj yazıyor ya da benim nikin özerine tıklarsan profil bilgileri , özel mesaj yazar özel mesajı tıklayıp yazabilirsin. öğrenmen açısından açıkladım .
ben seni ekledim listeye 250 tl yazdım canım

evet aynen öyle canım
kesinlikle bende öyle yapıcam
ben deeeeeeeeeeeeeeeeeee
evet enişteni giderayak tırtıkladım
tv işleri bitmiş hayırlı olsun canım güle güle kullan.
sen folikasitini al eniştem bu akşam öpüversin

tamam canım nasıl istersen

valla eşim borçları ödüyor bende kalan maaşımla evin giderlerini karşılıyorum..

heray altın çeyrekte alıyorum,eşiminde haberi var..
hatta bazen parasız kaldığımızda yeter bıktım senin şu çeyreklerden diyor:)

al diyorum sat aşkım senden kıymetlimi...bide diyorum altın gittikçe yükseliyor..

satmayalım diyor bende bikaç kuruş var:)

ee ekonomi yapıcaksak oyunu kurallarına göre oynucaz:)

canım ben çarşamba aldım 87 tl ye ama diğer birsürü yere göre burada çeyrek altın 5 tl falan pahalı oluyormuş kuyumcu söylemişti gramda nasıl bilmiyorum

bravo canım

ben henüz gram altın almadım yakında sadece 14 temmuzda özel finans kurumundaki görevliye aldırtmıştım ama borçlarım bitsin başka bankada vadesiz altın hesabı açtım nasipse internet bankacılığını kullanarak kendim alıp satmak istiyorum.

bravo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…