- 6 Ağustos 2010
- 39.455
- 70.273
- 798
koltuğu şunu bunu ortaya çektim süpürmedim daha size bakayım dedim hadi yine kaçtım canlar
biz böyle bağımlılık yaparız işte hemşommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
koltuğu şunu bunu ortaya çektim süpürmedim daha size bakayım dedim hadi yine kaçtım canlar
İnşallah canım ben borç varken yatırım yapıyorum ama daha önce dediğim gibi taksitli olduğundan peşin yatırsamda bir faydası yok.O yüzden bu birkaç ay sıktım sıktım kendimi 5 ay sonra doğumum var ve çalışabileceğim malum.Hayrılısı artık çalışamazsam nasıl borç öder yatırım yaparım gerçi orasıda ayrı bir konu.Bakacağız artık
Rabbim bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin öncelikle canım
ALLAH razı olsun canım.Ay ben bu topiği çok sevdim neden daha önce keşfetmemişimki.Tam benim ruhuma göre bir topik.
valla canım egerkı bı evde tek kişi calısıyosa cocukta varsa ve büyük şehirdeysen gercekten cok zor ama her ne olursa olsun sende kesenıze göre bırıkım yapabılırsın kesınlıkle bu işin azı çoğu yok bence önemli olan bu bilince varmış olmakkızlar siz bu işi nasıl başarıyorsunuz valla tebrikler.eşimle bütün bahar ve nerdeyse yazımızda evde geçti bizki evliliğimizin ilk iki senesi gezmedik yer bırakmamıştık şimdi ilçe dışına çıkmak istesek sadece yol parası yüz tl. gencizde gezmekte istiyoruz eşim garibim memur aldığı para belli zaten hem gez toz hem birikim yap hem bebk nasıl olucak beceren varsa yazsın lütfen nasıl beceriyor
süpppppperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben senin hemşoyu da seni de kendi hemşomu da çok seviyommmmmmmmmmmmmmm
Bende hepinizi çok çok seviyorum canlarım benim bunu okadar içten söylüyorumki bilesiniz
bende bişeyler biriktirmek istiyorm hamileym bebeğim için birikim yapmak istiyorum her ay bi krş koyamadan geciyor bu ay artık karar verdim başlıcam bi kumbara aldm küçük bi kaç bozukluk var şimdilk içinde ama maaşımı alayım bi çeyrek atmayı planlıyorum eşimde cebindeki bozukları falan atıyo bebeğime harçlık diye şuan cok az saymadım ama hedefim 6 ayda en az 1000 tl civarı biriktirmek bebeğimin eşyalarını alcam birazda üzerine koyar güzel bi oda yapabilrm inş hadi hayırlı uğurlu olsun
biz böyle bağımlılık yaparız işte hemşommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
rabiacım bu arada minik ne zaman geliyor nasipse ?
oğlan mı, kızmı ?
bende bişeyler biriktirmek istiyorm hamileym bebeğim için birikim yapmak istiyorum her ay bi krş koyamadan geciyor bu ay artık karar verdim başlıcam bi kumbara aldm küçük bi kaç bozukluk var şimdilk içinde ama maaşımı alayım bi çeyrek atmayı planlıyorum eşimde cebindeki bozukları falan atıyo bebeğime harçlık diye şuan cok az saymadım ama hedefim 6 ayda en az 1000 tl civarı biriktirmek bebeğimin eşyalarını alcam birazda üzerine koyar güzel bi oda yapabilrm inş hadi hayırlı uğurlu olsun
hosgeldın emınımkı burd aoldugun sürece hedefıdnen daha cok bırıkım yapıcaksın Allah saglıkla yavrun akavusmayı nasip etsin canım.bende seninkini sorayım kız mı erkek mı isim düşündünüz mü ay ne meraklıyım
canım ece ile ben uşaklıyız . izmirli değiliz .bende hemşerinizim galiba 35 li bayanlar bende bayraklıda oturuyorum bornovada calışıyorum memnun oldum szi gördüğüme :))
canım doğum 5-10 ocak arası dedi dr.cinsiyetimizide göstermedi çok nazlı bebeğim var, kolunun üstüne oturmuş bir türlü yer değiştirmedi.Bakalım artık canım ağustos 9 da kontrolüm inşallah bu sefer gösterir.Ama inan cinsiyeti çok merak ediyorum.
canım doğum 5-10 ocak arası dedi dr.cinsiyetimizide göstermedi çok nazlı bebeğim var, kolunun üstüne oturmuş bir türlü yer değiştirmedi.Bakalım artık canım ağustos 9 da kontrolüm inşallah bu sefer gösterir.Ama inan cinsiyeti çok merak ediyorum.
Canım ALLAH hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.
:) inşallah canım karar verdm biriktircem yavrum için hiç bi param yok üzülüyorum calış calış yine bomboş ama artık akıllandım anaçlık çöktü koycam kenara.. daha küçük benm bebeğim işte13 haftalık dün dr teyzemiz büyük ihtimal kız dedi %80 kızımız olcak zaten içime doğmuştu adı da 4 yıl önceden belli ceren :)) cerenimm benim üye olduğumda hamile değildm şuan 3 ayı bitti
canım ece ile ben uşaklıyız . izmirli değiliz .
ama hepimiz TÜRKİYELİYİZ elbette
birinde bi 35 gördm yanlış yere mi yazdım acemilik idare edin öyle tabiki :))))
[COLOR="#
[B][COLOR="#000080"]Allah bağışlasın canım kız erkek önemli değil yeter ki sağlıklı olsun Allah hayırlı evlat etsin
peki sen ne hissediyorsun cinsiyetiyle alakalı ?
doktorum bana ultrasona gittiğimizde doktordan önce hissettiğimi söylediğimde anneler hisseder demişti [/COLOR][/B]