• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

İnşallah canım ben borç varken yatırım yapıyorum ama daha önce dediğim gibi taksitli olduğundan peşin yatırsamda bir faydası yok.O yüzden bu birkaç ay sıktım sıktım kendimi 5 ay sonra doğumum var ve çalışabileceğim malum.Hayrılısı artık çalışamazsam nasıl borç öder yatırım yaparım gerçi orasıda ayrı bir konu.Bakacağız artık

Rabbim bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin öncelikle canım:38:

bende bişeyler biriktirmek istiyorm hamileym bebeğim için birikim yapmak istiyorum her ay bi krş koyamadan geciyor bu ay artık karar verdim başlıcam bi kumbara aldm küçük bi kaç bozukluk var şimdilk içinde ama maaşımı alayım bi çeyrek atmayı planlıyorum eşimde cebindeki bozukları falan atıyo bebeğime harçlık diye şuan cok az saymadım ama hedefim 6 ayda en az 1000 tl civarı biriktirmek bebeğimin eşyalarını alcam birazda üzerine koyar güzel bi oda yapabilrm inş :( hadi hayırlı uğurlu olsun

rabiacım bu arada minik ne zaman geliyor nasipse ?
oğlan mı, kızmı ?

kızlar siz bu işi nasıl başarıyorsunuz valla tebrikler.eşimle bütün bahar ve nerdeyse yazımızda evde geçti bizki evliliğimizin ilk iki senesi gezmedik yer bırakmamıştık şimdi ilçe dışına çıkmak istesek sadece yol parası yüz tl. gencizde gezmekte istiyoruz eşim garibim memur aldığı para belli zaten hem gez toz hem birikim yap hem bebk nasıl olucak beceren varsa yazsın lütfen nasıl beceriyor
valla canım egerkı bı evde tek kişi calısıyosa cocukta varsa ve büyük şehirdeysen gercekten cok zor ama her ne olursa olsun sende kesenıze göre bırıkım yapabılırsın kesınlıkle bu işin azı çoğu yok bence önemli olan bu bilince varmış olmak:34:
süpppppperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben senin hemşoyu da seni de kendi hemşomu da çok seviyommmmmmmmmmmmmmm:16:

Bende hepinizi çok çok seviyorum canlarım benim bunu okadar içten söylüyorumki bilesiniz :21::21::21::21::21::16::16::16::16:

bende hepinizi coookk sevıyoooommm:70::70::70::70::69::69:

bende bişeyler biriktirmek istiyorm hamileym bebeğim için birikim yapmak istiyorum her ay bi krş koyamadan geciyor bu ay artık karar verdim başlıcam bi kumbara aldm küçük bi kaç bozukluk var şimdilk içinde ama maaşımı alayım bi çeyrek atmayı planlıyorum eşimde cebindeki bozukları falan atıyo bebeğime harçlık diye şuan cok az saymadım ama hedefim 6 ayda en az 1000 tl civarı biriktirmek bebeğimin eşyalarını alcam birazda üzerine koyar güzel bi oda yapabilrm inş :( hadi hayırlı uğurlu olsun

hosgeldın emınımkı burd aoldugun sürece hedefıdnen daha cok bırıkım yapıcaksın Allah saglıkla yavrun akavusmayı nasip etsin canım.bende seninkini sorayım kız mı erkek mı :52: isim düşündünüz mü ay ne meraklıyım:1::60:

kızlar azıcık pc im soğusun ben de birazcık işlerime bakayım , gene gelirim kalın sağlıcakla :38::16:

rabiacım bu arada minik ne zaman geliyor nasipse ?
oğlan mı, kızmı ?

canım doğum 5-10 ocak arası dedi dr.cinsiyetimizide göstermedi çok nazlı bebeğim var, kolunun üstüne oturmuş bir türlü yer değiştirmedi.Bakalım artık canım ağustos 9 da kontrolüm inşallah bu sefer gösterir.Ama inan cinsiyeti çok merak ediyorum.

Canım ALLAH hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.

hosgeldın emınımkı burd aoldugun sürece hedefıdnen daha cok bırıkım yapıcaksın Allah saglıkla yavrun akavusmayı nasip etsin canım.bende seninkini sorayım kız mı erkek mı :52: isim düşündünüz mü ay ne meraklıyım:1::60:

:) inşallah canım karar verdm biriktircem yavrum için :( hiç bi param yok üzülüyorum calış calış yine bomboş ama artık akıllandım anaçlık çöktü koycam kenara.. daha küçük benm bebeğim işte13 haftalık dün dr teyzemiz büyük ihtimal kız dedi %80 kızımız olcak zaten içime doğmuştu adı da 4 yıl önceden belli ceren :)) cerenimm benim üye olduğumda hamile değildm şuan 3 ayı bitti

bende hemşerinizim galiba 35 li bayanlar bende bayraklıda oturuyorum bornovada calışıyorum memnun oldum szi gördüğüme :))
canım ece ile ben uşaklıyız . izmirli değiliz .:34:
ama hepimiz TÜRKİYELİYİZ elbette:72::72::72::72::72::34::16:

canım doğum 5-10 ocak arası dedi dr.cinsiyetimizide göstermedi çok nazlı bebeğim var, kolunun üstüne oturmuş bir türlü yer değiştirmedi.Bakalım artık canım ağustos 9 da kontrolüm inşallah bu sefer gösterir.Ama inan cinsiyeti çok merak ediyorum.

Allah bağışlasın canım kız erkek önemli değil yeter ki sağlıklı olsun Allah hayırlı evlat etsin :34::38:
peki sen ne hissediyorsun cinsiyetiyle alakalı ?
doktorum bana ultrasona gittiğimizde doktordan önce hissettiğimi söylediğimde anneler hisseder demişti :34:

benimki gösterdi 13 haftada hemde şaşırdım dr küçük yinede emin olmayalım ama kız dedi uçtum havalara :) allah saglıklı hayırlı evlat nasip etsn gönlüne göre versn inşallah

Canım ALLAH hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.

aminnnn canım sağol benm doğumda 2 şubat olcak bakalım hayırlısıyla :)

:) inşallah canım karar verdm biriktircem yavrum için :( hiç bi param yok üzülüyorum calış calış yine bomboş ama artık akıllandım anaçlık çöktü koycam kenara.. daha küçük benm bebeğim işte13 haftalık dün dr teyzemiz büyük ihtimal kız dedi %80 kızımız olcak zaten içime doğmuştu adı da 4 yıl önceden belli ceren :)) cerenimm benim üye olduğumda hamile değildm şuan 3 ayı bitti

maşallah canım
dikkat ettim de bu sene kız senesi gibi hemen hemen %90-95 sorduğum hamileler kıza gebe ya da kız doğurdu bu yıl :34:

[COLOR="#
[B][COLOR="#000080"]Allah bağışlasın canım kız erkek önemli değil yeter ki sağlıklı olsun Allah hayırlı evlat etsin :34::38:
peki sen ne hissediyorsun cinsiyetiyle alakalı ?
doktorum bana ultrasona gittiğimizde doktordan önce hissettiğimi söylediğimde anneler hisseder demişti :34:[/COLOR][/B]

canım ya aslında küçüklüğümden beri hep kız istemişimdir hatta o kadar çok istemişimki eşime bile aşılamışım.O da kız istiyor.Ama içimden geçeni sorarsan sanki oğlan gibi bakalım canım ilk çocuk dediğin gibi sağlıklı olarak dünyaya gelsin ben başka bişey istemem

bu sefer gidiyorum gidiyorummmmmmm gittttttttttttttttimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:60::60::60::60::60::60:
akşama görüşmek dileğiyleeeeeeeeeeeeee:34:

Back