maşallah canım
dikkat ettim de bu sene kız senesi gibi hemen hemen %90-95 sorduğum hamileler kıza gebe ya da kız doğurdu bu yıl
:) inşallah canım karar verdm biriktircem yavrum içinhiç bi param yok üzülüyorum calış calış yine bomboş ama artık akıllandım anaçlık çöktü koycam kenara.. daha küçük benm bebeğim işte13 haftalık dün dr teyzemiz büyük ihtimal kız dedi %80 kızımız olcak zaten içime doğmuştu adı da 4 yıl önceden belli ceren :)) cerenimm benim üye olduğumda hamile değildm şuan 3 ayı bitti
bu sefer gidiyorum gidiyorummmmmmm gittttttttttttttttimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
akşama görüşmek dileğiyleeeeeeeeeeeeee
Kızlarr buarada ben bir hesap çıkardım birikiminin son tarihi hedefim yani 2013 temmuz ayına kadar bir hedef belirlemiştim hedef 10600 tl idi ve ben azda olsa yaklaşabilmişim eksiğim 7720 tlhesapladım nasıl mutlu oldum nasıl ben kaçtım canlar hepinizi çok öptüm yazdıklarınızı yarın okurum artık çok öptüm hoşçakalın esen kalın
yaa benm cevremde 5 arkads hamile 5 ininde oğlu oluyo dalga geciyorum hepinizi kapıma dizcem diye genelde dengeli oluyo ama sana öyle denk gelmş önemli olan saglıklı olması zaten % 80 dedi öbür ay pipisinide görebilirz yani kızlar daha cici oluyo yaa elbiseler tokalar alcam kızıma fırfırlı don giydirmek istiyorum :)))
CAnım bu parayı ne kadar sürede biriktirdin gerçektende süpermiş.Bence o tarihe kadar çoktan hedefine ulaşırsın gibime geliyor.Bu arada hamişlere hayırlı doğumlar en güzel zamanlarınız iyi değerlendirin doğduktan sonraki bir kaç yıl inanın çok zor hele çalışan ve yardım birisi yoksa şimdiden bol bol dinlenip uyuyup enerji toplayın benden size tavsiye Bu arada ben izmirliyim :80:
CAnım bu parayı ne kadar sürede biriktirdin gerçektende süpermiş.Bence o tarihe kadar çoktan hedefine ulaşırsın gibime geliyor.Bu arada hamişlere hayırlı doğumlar en güzel zamanlarınız iyi değerlendirin doğduktan sonraki bir kaç yıl inanın çok zor hele çalışan ve yardım birisi yoksa şimdiden bol bol dinlenip uyuyup enerji toplayın benden size tavsiye Bu arada ben izmirliyim :80:
başıyazmalı kız deren arkadaşımız sınavları münasebetiyle listeyi benden yapmamı rica etti o nedenle de listeyi ben yapıyorum arkadaşlar bildirimlerini özelden bana yapıyorlar. takdir edersinizi ki buradan tek tek sayfaları kontrol etmek ,takip etmek çok zor.
o nedenle bu bilgiyi paylaşmak istedim.
canımmmmmmmmmmmmmmm bereketli olsunselam kızlar.nasılsınz?çok fazla aranıza katılamıyorum ama takibi ve birikimi bırakmıyorumkumbarayı saymadım daha ay sonu alıcam inşallah altınımı
süpersinnnnnnnnnnnnnnnnKızlarr buarada ben bir hesap çıkardım birikiminin son tarihi hedefim yani 2013 temmuz ayına kadar bir hedef belirlemiştim hedef 10600 tl idi ve ben azda olsa yaklaşabilmişim eksiğim 7720 tlhesapladım nasıl mutlu oldum nasıl ben kaçtım canlar hepinizi çok öptüm yazdıklarınızı yarın okurum artık çok öptüm hoşçakalın esen kalın
çok doğruuuuuuuuuuuuuuuuuu ben hiç para mevzularına girmem çevremdekilerle bırakalım yok bilsinlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrBugün benim bayağı bir yoğun geçti maşallah döktürmüşsünüz.Kızlar birisinden 1000 tl alacağım var demiştim geçen hafta hala ses seda yok 1 yıl oldu ya vercem deyip duruyor ama sözde bu hafta verecekti yarın cuma hafta bitti yine yok....Kesinlikle para biriktirdiğinizi çevrenizle paylaşmayın kimse sizde para olduğunu bilmesin yoksa borç isteyen çok olur benden sizlere tavsiye
Çok sağolasın bitanem.Benim bakacak insanım var; ama bu iş yerinde çalışırmıyım o bebli değil.Özel sektör ne olacağı belli olmaz anlayacağınız.Ama çalışmak isiyorum bende bu para biriktirme azmi varken çalışmadan yapamam
derenden yeni öğrendim canım
sana mesaj attım
kızlar bu ay çok karlı olmuş benim için maşAllah
kumbiriği saydım 40 tl birikmiş
farmasinin deyimiyle kuytuköşebankta 65 tl var..
200 tl de arttırdım bunu listeye bildirdim..
kumbirikte birikenlerle tel taksidimi ödeyeceğim
köşedekide dursun bakalım ufak tefek harcamalar için
biz böyle bağımlılık yaparız işte hemşommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allah kolaylık versin canım herşey gönlünce olsun bebişin sağlıkla doğsunbende bişeyler biriktirmek istiyorm hamileym bebeğim için birikim yapmak istiyorum her ay bi krş koyamadan geciyor bu ay artık karar verdim başlıcam bi kumbara aldm küçük bi kaç bozukluk var şimdilk içinde ama maaşımı alayım bi çeyrek atmayı planlıyorum eşimde cebindeki bozukları falan atıyo bebeğime harçlık diye şuan cok az saymadım ama hedefim 6 ayda en az 1000 tl civarı biriktirmek bebeğimin eşyalarını alcam birazda üzerine koyar güzel bi oda yapabilrm inşhadi hayırlı uğurlu olsun
vayy bıcırık vayycanım doğum 5-10 ocak arası dedi dr.cinsiyetimizide göstermedi çok nazlı bebeğim var, kolunun üstüne oturmuş bir türlü yer değiştirmedi.Bakalım artık canım ağustos 9 da kontrolüm inşallah bu sefer gösterir.Ama inan cinsiyeti çok merak ediyorum.
maşallah canım:) inşallah canım karar verdm biriktircem yavrum içinhiç bi param yok üzülüyorum calış calış yine bomboş ama artık akıllandım anaçlık çöktü koycam kenara.. daha küçük benm bebeğim işte13 haftalık dün dr teyzemiz büyük ihtimal kız dedi %80 kızımız olcak zaten içime doğmuştu adı da 4 yıl önceden belli ceren :)) cerenimm benim üye olduğumda hamile değildm şuan 3 ayı bitti
süpersinnnKızlarr buarada ben bir hesap çıkardım birikiminin son tarihi hedefim yani 2013 temmuz ayına kadar bir hedef belirlemiştim hedef 10600 tl idi ve ben azda olsa yaklaşabilmişim eksiğim 7720 tlhesapladım nasıl mutlu oldum nasıl ben kaçtım canlar hepinizi çok öptüm yazdıklarınızı yarın okurum artık çok öptüm hoşçakalın esen kalın
çok haklısın canım borç vermeyi de almayıda sevmiyorum teyzem annemden 65 çeyrek aldı 4 sene oldu o zamanlar 6.000 civarıydı şimdi10.000 bine yakın tutuyor hala 1 tane bile alıp vermedi konusunu biile açmıyor kocası kamyon şoförü adamın kazandığını ana kız giyimden geçiriyolar yakında oğluda evlenir bakalım geline ne takacak anlayacağın annem üstüne bir bardak su içecekBugün benim bayağı bir yoğun geçti maşallah döktürmüşsünüz.Kızlar birisinden 1000 tl alacağım var demiştim geçen hafta hala ses seda yok 1 yıl oldu ya vercem deyip duruyor ama sözde bu hafta verecekti yarın cuma hafta bitti yine yok....Kesinlikle para biriktirdiğinizi çevrenizle paylaşmayın kimse sizde para olduğunu bilmesin yoksa borç isteyen çok olur benden sizlere tavsiye
ayyy çok tatlıı fırfırlı donlar elbiseler ayy yerim ben onu yaaa benimde canımı istettiniz şimdi bende folic asit kullanmaya başlayayım nasip olursa bende istiyorummsende benım kafadansın bende hep oğlum olcak dıe hıssettım hatta kızım oldugunu oğrendıkten sonra bıle oğlım olcak sanıyodum
sonracıma çok tatlı bı kızım oldu bugun 3 aylık oldu neler neler gıydırıyorum ona saçıda çok sureklı toklar takıyorum fırfırlı donlar elbıseler
çok datlu oluyo canım ınşallah bebegın sağlıkla gelır.oğluşumda olursa bı gun onuda kuçuk adam gıbı gıydırcem
kızlar bu ay çok karlı olmuş benim için maşAllah
kumbiriği saydım 40 tl birikmiş
farmasinin deyimiyle kuytuköşebankta 65 tl var..
200 tl de arttırdım bunu listeye bildirdim..
kumbirikte birikenlerle tel taksidimi ödeyeceğim
köşedekide dursun bakalım ufak tefek harcamalar için
merhaba arkadaşlar..ben 15 gündür ev taşıma işleriydi,temizlikti derken para falan atamadım çok fazla kumbişe..ama bugün akşam gidince sayarım..bende ne kadar birikmiş yazarım..ama altın çok yükseldi o yüzden almasam mı diyorum..ne yapmalıyım kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?