Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

maşallah canım
dikkat ettim de bu sene kız senesi gibi hemen hemen %90-95 sorduğum hamileler kıza gebe ya da kız doğurdu bu yıl

yaa benm cevremde 5 arkads hamile 5 ininde oğlu oluyo dalga geciyorum hepinizi kapıma dizcem diye genelde dengeli oluyo ama sana öyle denk gelmş önemli olan saglıklı olması zaten % 80 dedi öbür ay pipisinide görebilirz yani kızlar daha cici oluyo yaa elbiseler tokalar alcam kızıma fırfırlı don giydirmek istiyorum :)))

Allah hayırlı evlatlar versin cici bayanlar
hepinizi çok öptümmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:

çok güzel canım bend ehissetmiştim oğluşumun cinsiyetini 12 haftalık oldugunda görünmüştü hatta doktor başta kıza benzıyor demıstı benim içime erkek doğuyor demiştim o anda bana dogru dogmus gördüm dedi ve göstermişti

selam kızlar.nasılsınz?çok fazla aranıza katılamıyorum ama takibi ve birikimi bırakmıyorum kumbarayı saymadım daha ay sonu alıcam inşallah altınımı

Son düzenleme:
Kızlarr buarada ben bir hesap çıkardım birikiminin son tarihi hedefim yani 2013 temmuz ayına kadar bir hedef belirlemiştim hedef 10600 tl idi ve ben azda olsa yaklaşabilmişim eksiğim 7720 tl hesapladım nasıl mutlu oldum nasıl ben kaçtım canlar hepinizi çok öptüm yazdıklarınızı yarın okurum artık çok öptüm hoşçakalın esen kalın

Bugün benim bayağı bir yoğun geçti maşallah döktürmüşsünüz.Kızlar birisinden 1000 tl alacağım var demiştim geçen hafta hala ses seda yok 1 yıl oldu ya vercem deyip duruyor ama sözde bu hafta verecekti yarın cuma hafta bitti yine yok....Kesinlikle para biriktirdiğinizi çevrenizle paylaşmayın kimse sizde para olduğunu bilmesin yoksa borç isteyen çok olur benden sizlere tavsiye

CAnım bu parayı ne kadar sürede biriktirdin gerçektende süpermiş.Bence o tarihe kadar çoktan hedefine ulaşırsın gibime geliyor.Bu arada hamişlere hayırlı doğumlar en güzel zamanlarınız iyi değerlendirin doğduktan sonraki bir kaç yıl inanın çok zor hele çalışan ve yardım birisi yoksa şimdiden bol bol dinlenip uyuyup enerji toplayın benden size tavsiye Bu arada ben izmirliyim :80:

sende benım kafadansın bende hep oğlum olcak dıe hıssettım hatta kızım oldugunu oğrendıkten sonra bıle oğlım olcak sanıyodum
sonracıma çok tatlı bı kızım oldu bugun 3 aylık oldu neler neler gıydırıyorum ona saçıda çok sureklı toklar takıyorum fırfırlı donlar elbıseler
çok datlu oluyo canım ınşallah bebegın sağlıkla gelır.oğluşumda olursa bı gun onuda kuçuk adam gıbı gıydırcem

valla pek kolay gecmiyor midem cok kötüydü benm 2 aydır ne yemek yaptm ne yedm bu hafta azcık azaldı gibi ama hala zor yaa allah yardımcımız olsn havalarda cok sıcak bide calışıyorum cok zor inan

sağol canım teşekkür ederim v
[Q
UOTE=nur_tfk;20268903]Kızlarr buarada ben bir hesap çıkardım birikiminin son tarihi hedefim yani 2013 temmuz ayına kadar bir hedef belirlemiştim hedef 10600 tl idi ve ben azda olsa yaklaşabilmişim eksiğim 7720 tl hesapladım nasıl mutlu oldum nasıl ben kaçtım canlar hepinizi çok öptüm yazdıklarınızı yarın okurum artık çok öptüm hoşçakalın esen kalın [/QUOTE]

canım darısı bize inş sen hedefi tutturursn benm daha hiç param yok inşallah bende bu kararlılığımı korurum senin hedef iyimş benmki ufacık bişey kaldı senn yanında bende 2014 de ev almak istiyorum hesaplarıma göre ancak o zaman alabilirim bebiş bi doğsun sonra ev için çalışmalara başlıcam borçlarımda bitiryor o zamana kadar krediler olmasa hiç sorun değilde borç olunca birikmiyor para allah saglık versn bakalım yapıcaz ufaktan bişeyler

Çok sağolasın bitanem.Benim bakacak insanım var; ama bu iş yerinde çalışırmıyım o bebli değil.Özel sektör ne olacağı belli olmaz anlayacağınız.Ama çalışmak isiyorum bende bu para biriktirme azmi varken çalışmadan yapamam

derenden yeni öğrendim canım

sana mesaj attım

kızlar bu ay çok karlı olmuş benim için maşAllah

kumbiriği saydım 40 tl birikmiş

farmasinin deyimiyle kuytuköşebankta 65 tl var..

200 tl de arttırdım bunu listeye bildirdim..

kumbirikte birikenlerle tel taksidimi ödeyeceğim

köşedekide dursun bakalım ufak tefek harcamalar için

selam kızlar.nasılsınz?çok fazla aranıza katılamıyorum ama takibi ve birikimi bırakmıyorum kumbarayı saymadım daha ay sonu alıcam inşallah altınımı
canımmmmmmmmmmmmmmm bereketli olsun
bildirimini bekliyorum

süpersinnnnnnnnnnnnnnnn
çok doğruuuuuuuuuuuuuuuuuu ben hiç para mevzularına girmem çevremdekilerle bırakalım yok bilsinlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bu azminden dolayı kutlarımmmmmmmmmmmm seniii
inşallah herşey gönlünce olur bitanemmmm

derenden yeni öğrendim canım

sana mesaj attım

bereketli olsun canım ekledim listeye

BİRİKİM LİSTESİ
KK NİCK TL ÇEYREK ALTIN CUMH. ALTINI YARIM ALTIN GR ALTIN DÖVİZ
1 farmasi 185 tl 2 cumhuriyet tamam
2 ececikkk35 4 çeyrek 1gr tamam
3 arcak81 100 1 çeyrek 1 cumhuriyet tamam
4 karalahana 1800 tl
5 başıyazmalıkız 1226tl tamam
6 taydin 120 tl 1 gr
7 deren1907 800 tl 3 çeyrek
8 prometheus 1500 tl 4 çeyrek
9 sonbahar14 3 çeyrek TAMAM
10 amonra
11 julia
12 speedy
13 ferihann 60 tl
14 gamze_eymen 100 tl
15 zehra1025 70tl
16 vanilya30 50tl 5 çeyrek 100 dolar TAMAM
17 seyhan77 90 euro TAMAM
18 nur_tfk 1700 tl 1 cumhuriyet
19 pasaklıtanrıca 272.5 tl 4 çeyrek
20 naz8 39.35 tl
21 ikon
22 denizinkızı 54 tl
23 ezgikc 108 tl
24 deymil
25 violin35 13tl 1 yarım 5 gr
26 meltemzeynep
27 superisi87
28 gökyüzündedans 30 dolar TAMAM
29 ikon 1 1 1 gr TAMAM
30 hayat8990 1 çeyrek TAMAM
31 nazende_87 1 çeyrek tamam
32 rabia1984 100 euro tamam
33 alici_bjk 4 çeyrek tamam
34 mandalina01
35 efsunum

kızlar birikimlerini bildirenlere ''tamam'' yazdım diğerlerinden mesaj bekliyorum

Son düzenleme:
biz böyle bağımlılık yaparız işte hemşommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
haklısın canım
allah kolaylık versin canım herşey gönlünce olsun bebişin sağlıkla doğsun
vayy bıcırık vayy
maşallah canım
süpersinnn
çok haklısın canım borç vermeyi de almayıda sevmiyorum teyzem annemden 65 çeyrek aldı 4 sene oldu o zamanlar 6.000 civarıydı şimdi10.000 bine yakın tutuyor hala 1 tane bile alıp vermedi konusunu biile açmıyor kocası kamyon şoförü adamın kazandığını ana kız giyimden geçiriyolar yakında oğluda evlenir bakalım geline ne takacak anlayacağın annem üstüne bir bardak su içecek
ayyy çok tatlıı fırfırlı donlar elbiseler ayy yerim ben onu yaaa benimde canımı istettiniz şimdi bende folic asit kullanmaya başlayayım nasip olursa bende istiyorumm

maşallah canım bereketli olsun süper

merhaba arkadaşlar..ben 15 gündür ev taşıma işleriydi,temizlikti derken para falan atamadım çok fazla kumbişe..ama bugün akşam gidince sayarım..bende ne kadar birikmiş yazarım..ama altın çok yükseldi o yüzden almasam mı diyorum..ne yapmalıyım kızlar..

salon mutfak falan tamam süpürdüm perdeleri zorla astım resmen ıslandım terden toz alcam daha size bakayım dedim yineperdeyi takarkende dizimi kaloriferin ucuna vurdum kocaman şiştisüpürgeyi prizden çıkardım o kadar ısınmış ki 2 dk a elimi yaktı fişin ucundaki demir korkudan kapattım şimdi toz alıp kalan odaları süpüreyim koçiş gelir birazdan dijitürkten geleceklermiş bugün erken gelecekti tipimi görseniz korkarsınız cadı gibi şaftım kaydı

listeye ekliyorum seni de canım o zaman özelden mesajını bekliyorum.
altın bu ara düştü canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…