Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

halıbankta saklıyormuş demek hiç güvenli değilmiş
arakdaşlar belli bi miktar altın olunca sanırım 4 milyar kadar olunca zekatını vermek gerekiyormuş. bi bilginiz varmı

80 gram altına zekat düşer diye biliyorum

Zekat

zekat hesaplamak pek kolay değil zannımca,çünkü mezheplere göre kadının zekata tabi olmayan ziynet altını farklı miktarlarda kabul ediliyor.aradaki de az bi fark değil yani,uçurum nerdeyse:44:

ne kadar kalabalıklaştık öyle benim bi arkadaşım var ekonomiyle fazla ilgili sürekli takip ediyor. 2 ağustos civarı bi düşüş olabilir dedi böyle bişey duyan var mı arkadaşalr aranızda... bide diğer sayfalarda okudum 2012 de 200 mü olacak ayy gözüm seyirmeye başladı

zekat hesaplamak pek kolay değil zannımca,çünkü mezheplere göre kadının zekata tabi olmayan ziynet altını farklı miktarlarda kabul ediliyor.aradaki de az bi fark değil yani,uçurum nerdeyse:44:

altının paranın 1/ 40 i zekat olarak verilir.
diyelim ki altının gramı 100 tl 80 gr altınımız var
parasal olarak değeri 8000 tl 1 / 40 ı 200 tl eder
eğer altın olarak hesaplayacak olsak 80 gram altının zekat değeri 2 gr altın eder o da 200 tl eder.

Son düzenleme:

dur bakalım canım daha ne kadar seyireceğiz

ayy nasıl eritmiş dolarları

rahmetli ananemde inek bakardı sütünü satardı oradan kazandıklarını yıllarca hali altına yün yumaklarının içine baca deliklerine yeleklerine iç cep dikmiş oralara saklamış rahmetli olunca odasını boşaltırken bulduk çıkan parasıyla caminin mimberi yapıldı iki tanede tabut yaptırıldı

ya kızlar dün temizlik yapıyordum banyoda terliğin altına saklanmış koskoca akrep varmış aklım çıktı vurdum vurdum şekli bile bozulmadıı yaa ne yapsam ki daha öncede annemle yine öldürmüştük banyoda ondan öncede 5 tane falanda örümcek kadarını öldürmüştüm lavaboda üst kattakilerde de çıkmış apartman boşluğundanmı nerden geliyor bilmiyorum çok gocundum geçen yılda yatarken eşimin kolunda koskoca çıyan yürüyordu o gece bulamadık ertesi gün avladım ama aylarca yatamamıştık:18::18::18:

olur altın hiç bir zaman çok zarar etmezki en karlı güvenli birikimdir hep

alah rahmet eylesin canım ne güzel hayra girmiş

bu hesap tamam ama kadının ziynet altınları zekata tabi değildir konusu ne olacak

serin yer arıyor hayvancık ne yapsın

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy aman Allah'ım hemşooooooooooooooooooo sen beni burada okurken bile bayıltacan yaaaaaaaaa

canımm kıyamam sanaaaaaaaaaa valla helal olsun nasıl öldürdün Rabbim korusun .
offffffffffffffff Allahım offffffffffffffffff ay çok kötü oldu içim:18::18::18:

hayatımda görmemiştim akrep o korkuyla vur allah vur ettim kaçarsa bulamam diye ama sonraa bacağıma bişey dokundukça çığlık attım:18::18:

zehirli değildir inşallah bir veterinerden öğrenebilirsin

bilmem ki canım zehirli olmasa bile görüntüsü iğrenç ve korkunç yatak odasına girse hayatta bulunmaz dolap yatak vs den kuyruğu kaldırmış,ön taraftaki iki kıskacı bile yine 2 ye ayrılmış makas gibi kahverengi-sarı siyah karışımı:18::18:aman allahım birdaha göstermesin konuyu kapatayım en iyisi milletin midesi bulanmasın

off ben olsam o evde yatamazdım valla diyim kesin nöbet tutardım yapmadım deil yani ablamlar köyde görevliyken yer yatagınd ayatıyodum egerkı yatmadn odada cekırge veya böcek tarzı bısey görürsem öldürüyordum öldüremezsem ınan uyumuyordum gece boyu uyuyamam yani.Allah yardımcın olsun cok kötü yaa apartmana söylesende bi hal caresıne baksalar canım yaa böcek bıle deil akrep diyosunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…